Pakistan vize ücreti 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • A.Coskun 04 Haz 2021, 15:37
    Selamlar, turistik vizeye başvuruda bulunarak Pakistan’a seyahat etmek istiyorum. Konsolosluk tarafından hangi evraklar talep ediliyor ve Pakistan vize ücreti 2021 yılı için güncel tutarın bilgisini edinmek istiyorum. İşlemleri sizinle gerçekleştirirsem eğer seyahatten ne kadar önce görüşme yapmamız gerektiğinden de bahsederseniz memnun olurum. İyi günler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Haz 2021, 15:37

    İyi günler, Pakistan vizesi ücret detayları konsolosluk kararınca belirlenmektedir. Söz konusu vize bedelinin dönemsel olarak güncellendiğini hatırlatmak isteriz. Bu nedenle başvuru işlemlerini başlatırken son belirlenmiş olan güncel tutarın teyit edilmiş olması önem arz eden konular arasında yer almaktadır. Başvurunun turistik gezi amacıyla yapılacak olması halinde Umuma Mahsus Bordo Pasaport sahipleri işlemlerini elektronik vize sistemi üzerinden gerçekleştirebilmektedir.

    2021 Pakistan vize ücreti başvurunun herhangi bir nedenden dolayı konsolosluk değerlendirmesinden geçememesi halinde başvuru sahibine iade edilmemektedir. Söz konusu neden ve seyahat planı ile ilgili olarak aksaklık yaşanmaması açısından işlemlerin konsolosluğun talep ettiği şekilde gerçekleştirilmesi oldukça önem arz etmektedir. Pakistan e-vize başvuru işlemleri sırasında başvuru formu, pasaport, biyometrik fotoğraf, ulaşım ve konaklama belgeleri talep edilmektedir. Kurumumuz söz konusu başvuru formunun eksiksiz olarak doldurulması konusunda danışmanlık desteği vermektedir.

    Pakistan vizesi ücret detayları ve başvuru aşamasında talep edilen belgelerle ilgili olarak kurumumuz temsilcilerinden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Talep edilen belgeler arasında eksiklik olması ya da sunulan belgelerin birbiri ile tutarsızlık göstermesi halinde başvuru olumsuz karar ile sonuçlanabilmektedir. Vize temsilcilerimiz tüm başvuru sürecinin şahsınız adına en doğru şekilde gerçekleştirilmesi konusunda titiz bir çalışma yürütmektedir.

    Online vize başvuru işlemleri sırasında kurumumuzdan danışmanlık desteği almanız halinde şahsen bulunmanız şartı aranmadığını hatırlatmak isteriz. Süreç boyunca bizimle iletişimde kalarak işlemlerin takibini rahatlıkla yapabilirsiniz.

    Pakistan vize ücreti 2021 yılı güncel tutarı ile ilgili ayrıca merak ettiklerinizi sormak için bizimle doğrudan görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ve 20 yılı aşkın deneyimimizden faydalanmak için görüşmenizi dilerseniz size en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da +90 (850) 460 17 52 numaralı telefonumuzu kullanarak yapabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Pakistan Vize Ücreti 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • S.Cetintas 10 Ağu 2021, 16:55

    Merhabalar, başvurularda istenen ücretlerin değişiklik gösterdiğini öğrendim. Turistik olarak yaklaşık 2 haftalık bir seyahat planlıyorum. Bu durumda hangi vizeye başvurmam gerekir ve Pakistan vize ücreti 2021 yılı için ne kadar bir ücrete tekabül ediyor? Bana nasıl bir yol izlemem gerektiğine dair bilgi verir misiniz lütfen.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 10 Ağu 2021, 17:01

    İyi günler, Başvuru işlemleri sırasında 2021 Pakistan vize ücreti kurumumuza sıkça yöneltilen sorular arasında yer almaktadır. Başvuru bedellerinin konsolosluk tarafından belirlendiği ve yine konsolosluk kararı ile dönemsel olarak güncellendiğini hatırlatmak isteriz. Bu sebeple işlemlerin hemen öncesinde güncel tutarın teyit edilmesi herhangi bir sorun ile karşı karşıya kalmamak adına oldukça önem arz etmektedir.

    Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport sahibi iseniz sorunuzu belirtmiş olduğunuz seyahat planı için başvurunuzu online adımlarla e-vize sistemi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Online başvurularda Pakistan vizesi ücret tutarı 75$ olarak belirlenmiştir. Ücretlerin güncellendiğini tekrardan hatırlatarak başvurunuzun hemen öncesinde teyit etmenizi tavsiye ederiz. E-vize başvuruları için kurumumuzdan danışmanlık desteği alarak sürecin şahsınız adına eksiksiz ve doğru biçimde yönetilmesini sağlayabilirsiniz.

    Elektronik vize başvuruları ortalama 5 iş günü içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. Vize sonucu başvuru aşamasında belirtilmiş olan elektronik posta adresine gönderilmektedir. Herhangi bir neden dolayısıyla vize talebinin reddedilmesi halinde ödenen 2021 Pakistan vize ücreti başvuru sahibine iade edilmemektedir. Bu nedenle başvuru adımlarının doğru olarak tamamlanması maddi veya manevi herhangi bir kayba yol açılmaması açısından oldukça önem arz etmektedir.

    Pakistan vize işlemleri ile ilgili olarak merak ettiklerinizi sorabilmek için doğrudan temsilcilerimiz ile iletişime geçebilirsiniz. Danışmanlarımız ile görüşme gerçekleştirebilmek için ikamet bölgenize en yakın ofisimizi ziyaret edebileceğiniz gibi dilerseniz direkt olarak 0212 970 02 73 numaralı telefonumuzu da kullanabilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz başvuru işlemleri ve Pakistan vize ücreti 2021 yılı güncel bilgileri ile ilgili sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Süreçle ilgili olarak ayrıca bilgi almak istediğiniz durumlar için yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişim adreslerimiz üzerinden alanında uzman kadromuz ile rahatlıkla iletişim kurabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Bilgi için kurumumuzu tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp