Pakistan vize randevusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • U.T. 06 Haz 2021, 17:10
    Merhabalar, Pakistan’a yaz sonu yapacağım seyahat için bordo pasaport sahibi olarak vizeye başvuruda bulunmam gerekiyor mu? Gerekiyorsa işlemler nasıl yapılıyor öncelikle Pakistan vize randevusu 2021 yılı için geçerli mi yoksa daha kolay bir yolu var mı bu sürecin? Siz danışanlarınıza nasıl bir destek veriyorsunuz bundan da kısaca bahsedebilir misiniz lütfen? Teşekkür ederim şimdiden cevabınız için.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Haz 2021, 17:10

    İyi günler, Pakistan seyahati yapacak olan Umuma Mahsus Bordo Pasaport sahibi kişilerin seyahatleri öncesinde vize sahibi olmaları zorunluluğu bulunmaktadır. Yeşil (Hususi), Siyah (Diplomatik) ve Hizmet (Gri) pasaport sahipleri kısa süreli seyahatleri için vize sahibi olma zorunluluğundan muaf tutulmaktadır. Kurumumuzdan danışmanlık desteği alarak başvuru işlemleri, Pakistan vizesi randevu ve diğer vize işlemlerinin şahsınız adına tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

    Pakistan vizesine randevu almak için öncelikle seyahat planına uygun olan vize türünün belirlenmesi gerekmektedir. Kısa süreli seyahatler için başvurular online adımların tamamlanması ile e-vize (elektronik vize) sistemi üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Pakistan vize işlemleri konusunda temsilcilerimiz profesyonel olarak danışmanlık desteği sağlayarak sürecin şahsınız adına en doğru şekilde yönetilmesini sağlamaktadır.

    Kurumumuzdan danışmanlık desteği alarak işlemleri başlatmanız halinde şahsen bulunmanız şartı aranmadığını hatırlatmak isteriz. Temsilcilerimiz ile iletişimde kalarak sürecin başından sonuna kadar şahsınız adına yapılan işlemleri takip edebilirsiniz. Başvuru adımları içerisinde yer alan Pakistan vizesi randevu ve gerekli evrakların hazırlanması aşamasında temsilcilerimiz sahip olduğu deneyim sayesinde sürecin oldukça hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır.

    Gerekli evrakları tarafımıza elden, kargo ya da kurye yolu ile ya da online olarak iletebileceğinizi hatırlatmak isteriz. Vize talebi konsolosluk tarafından değerlendirilmesinin ardından başvuru aşamasında belirtilen elektronik posta adresine gönderilmektedir.

    Pakistan vize randevusu 2021 yılına ait güncel bilgileri tarafınız ile paylaşmış bulunmaktayız. Sürece dair ayrıca merak ettiğiniz soruları sormak ya da vize talebi oluşturma adımlarını kurumumuz profesyonel desteği ile başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Vize uzmanlarımız ile +90 (850) 460 17 52 numaralı telefonumuz üzerinden ya da size en yakın ofislerimizden birini ziyaret ederek görüşme yapabilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Pakistan Vize Randevusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • U.Özden 09 Ağu 2021, 17:43

    Selamlar, Pakistan vize randevusu 2021 yılında zorunlu mu ve şahsen konsolosluğa gitmem gerekiyor mu? İstanbul’da yaşamadığım için böyle bir zorunluluk varsa başvuru için seyahat etmem gerekiyor mu? Bu işlemler en kolay nasıl yapılıyor anlatır mısınız?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Ağu 2021, 17:46

    İyi günler, Pakistan vizesi randevu öncesinde başvuru sahiplerinin seyahatlerini hangi amaçla ve ne kadar süreliğine gerçekleştireceklerini belirlemeleri gerekmektedir. Bu sayede hangi vize türüne başvuru yapılması gerektiği ve başvurunun hangi yolla yapılabileceği belirlenebilmektedir. Başvuru sahibinin Bordo (Umuma Mahsus) Pasaport sahibi olması ve seyahatinin turistik gezi amaçlı olarak 30 günden kısa sürecek olması durumunda başvurular online olarak yapılabilmektedir.

    E-vize başvurusunun uygun olması halinde Pakistan vizesine randevu almak veya konsolosluğa şahsen gitmek şartları söz konusu olmamaktadır. Kurumumuz başvuru aşamasında danışmanlık desteği vererek online vize başvurularının eksiksiz biçimde gerçekleştirilmesi konusunda destek sağlamaktadır. Seyahat planının belirlenmesinin ardından gerekli evrakların tarafımıza elden, kargo ya da kurye desteği ile veya online olarak iletilmesi mümkündür.

    Vize Merkezi olarak e-vize başvuru aşamasında başvuru sahiplerine verdiğimiz destek ile tüm adımlar konsolosluğun talep ettiği şekilde gerçekleştirilmektedir. Ayrıca işlemler sırasında başvuru sahibinin şahsen bulunmasına dair herhangi bir zorunluluk aranmadığını hatırlatmak isteriz. Pakistan vizesi randevu ve karmaşık bulunan diğer vize adımları ile ilgili ayrıca merak ettikleriniz konusunda temsilcilerimiz tarafınıza detaylı bilgileri ileterek sürecin en sağlıklı şekilde yönetilmesini sağlamaktadır.

    Pakistan e-vize başvuruları ile ilgili olarak ayrıca detaylı bilgi almak ya da başvuru işlemlerini başlatmak için bizimle görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Alanında uzman temsilcilerimiz ile ikamet etmekte olduğunuz bölgeye en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da 0212 970 02 73 numaralı telefonumuz üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

    Tarafımıza sormuş olduğunuz Pakistan vize randevusu 2021 yılı başvuru süreci ile ilgili sorunuzu doğru ve güncel bilgilerle yanıtlamış bulunuyoruz. Süreçle ilgili olarak ayrıca merak ettikleriniz için yukarıda yer vermiş olduğumuz iletişime adreslerimizi kullanarak bizimle iletişime geçebilirsiniz. Başvuru işlemlerini tarafımız desteği ile başlatarak şahsen bulunmanız zorunluluğunuz olmaksızın işlemlerin şahsınız adına en doğru şekilde gerçekleştirildiğini rahatlıkla takip edebilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp