Pakistan vize başvurusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • E.H. 06 Haz 2021, 16:51
    İyi çalışmalar Vize Merkezi, kısa süreli seyahatler için Pakistan vize başvurusu 2021 yılında nasıl yapılmaktadır? Sayfanızda online başvurunun adımlarını gördüm ama tek başıma yapmak konusunda çekincelerim mevcut. Bu işlem nasıl yapılıyor ve siz bu konuda destek veriyor musunuz? Eğer destek veriyorsanız sizinle ne kadar süre öncesinde görüşme gerçekleştirmem gerekir? Teşekkürler. İyi günler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Haz 2021, 16:51

    İyi günler, Kurum olarak Pakistan’a seyahat planı olan kişilerin vize taleplerini en doğru şekilde hazırlamaları konusunda profesyonel olarak danışmanlık desteği vermekteyiz. Pakistan vizesi başvuru işlemleri online olarak elektronik vize (e-vize) sistemi üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Alanında uzman kadromuz söz konusu başvurunun konsolosluğun talep ettiği şekilde gerçekleştirilmesi konusunda sürecin başından sonuna kadar destek vermeye devam etmektedir.

    Pakistan vizesine başvurmak için ilk olarak seyahat amacına hizmet eden vize türüne ait gerekli evrakların teyit edilmesi ve bir araya getirilmesi gerekmektedir. Vize ücretleri de başvuru yapılan vize türüne göre farklılık gösterebilmektedir. Gerekli evrakların bir araya getirilmesinin ardından taratılarak bilgisayar ortamına aktarılması gerekmektedir. Bu belgelerin başvuru sırasında online vize sistemine yüklenmesi ve başvuru formunun doldurulması gerekmektedir.

    Gerekli evrakların eksiklik göstermesi ya da başvuru formunun hatalı olarak doldurulması başvurunun işleme alınmamasına ya da ret kararı ile sonuçlanmasına neden olabilmektedir. Kurumumuz söz konusu evrakları titizlikle bir araya getirerek başvuru formunun en doğru şekilde doldurulması konusunda destek vermektedir. Pakistan vizesi başvuru işlemleri ortalama 5 iş günü içerisinde değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. Başvuru sonucu işlemler sırasında belirtilen elektronik posta adresine gönderilmektedir. Geçerli süreye sahip pasaport ve onaylanan vize ile seyahatinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Pakistan online başvuru işlemleri ile ilgili detaylı bilgiye ilgili sayfamız üzerinden ulaşabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Pakistan vize başvurusu 2021 işlemlerine dair sorunuzu güncel bilgiler doğrultusunda tarafınıza yardımcı olacak şekilde yanıtlamaya çalıştık. Ayrıca bilgi almak istediğiniz konular için vize temsilcilerimiz ile görüşme yapabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Alanında uzman kadromuz ile dilerseniz ofisimizi ziyaret ederek veya +90 (850) 460 17 52  numaralı telefonumuz üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Pakistan Vize Başvurusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • G.Kumlu 09 Ağu 2021, 20:02

    Merhabalar, eşim işi nedeniyle 2 haftalığına Pakistan’da olacak ben de onun olduğu zamanlarda turistik olarak gezip görmek amacıyla seyahat etmeyi planlıyorum. Kendisinin iş nedeniyle ilgili olduğu için farklı bir şekilde vize başvurusunda bulunuyor. Ben turist olarak Pakistan vize başvurusu 2021 yılı için nasıl yapılıyor bunu öğrenmek istiyorum. Bilgi verirseniz çok memnun olurum.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Ağu 2021, 20:05

    İyi günler, Pakistan vizesi başvuru işlemleri için kurum olarak başvuru sahiplerine profesyonel danışmanlık desteği verdiğimizi hatırlatarak sorunuzu cevaplamak isteriz. Turistik gezi nedeniyle Pakistan’a yapılacak olan vize başvurularında Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport sahipleri başvurularını e-vize sistemi üzerinden yapabilmektedir. Pakistan online başvuru ile vize talebinde bulunacak kişilerin ülkeye bir defa giriş yapmaları ve söz konusu seyahatin 30 günü aşmaması şartı aranmaktadır.

    Kurumumuzun danışmanlığı ile Pakistan vizesine başvurmak isteyen kişilerin başvuru işlemleri temsilcilerimizin desteği ile en doğru şekilde gerçekleştirilmektedir. Online başvurularda vize ücreti ödemesi ile birlikte gereken evrakların sisteme yüklenmesi ve başvuru adımlarının eksiksiz olarak tamamlanması gerekmektedir. Hatalı yapılan işlemler ve eksik evrak ibrazı vize talebinin konsolosluk tarafından işleme alınmamasına ya da olumsuz karar ile sonuçlanmasına yol açabilmektedir.

    Konsolosluk tarafından başvurunun herhangi bir nedenden dolayı olumsuz sonuçlanması halinde ödenen vize ücreti iade edilmemektedir. Bu sebeple seyahat öncesinde maddi ve manevi herhangi bir kayıp yaşanmaması adına sürecin doğru yönetilmesi oldukça önem arz etmektedir. Pakistan vizesi başvuru sürecinde kurumumuzdan danışmanlık alarak işlemlerin uygun şekilde gerçekleştirilmesini sağlayabilirsiniz.

    Başvuru sürecine dair ayrıca merak ettiklerinizi sormak ya da direkt olarak başvuru işlemlerini başlatmak için kurumumuz temsilcileri ile iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile ikamet bölgenize en yakın ofisimizi ziyaret edebilir veya 0212 970 02 73 numaralı telefon hattımızı kullanabilirsiniz.

    Tarafımıza yöneltmiş olduğunuz turistik gezi amaçlı Pakistan vize başvurusu 2021 yılı sürecini sizin için açıklamış bulunmaktayız. Süreçle ilgili ayrıca detaylı bilgi almak ya da başvuru işlemlerini tarafımız desteği ile gerçekleştirmek için yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişim adreslerimizden faydalanabilirsiniz. Bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar, iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp