Pakistan vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • R.T. 04 Haz 2021, 15:31
    İyi günler, turistik gezi amacıyla eşimle beraber Pakistan vize 2021 başvurusunda bulunmak istiyoruz. Başvuruya ilk olarak nereden başlamamız gerekiyor ve bu sürecin kolay bir yolu var mı? Daha önce ikimizde Pakistan’da bulunmadık bu durumda en doğru başvuru nasıl oluşturulur ve sürecin tamamıyla kendimiz mi ilgilenmek durumundayız? Teşekkür ederim şimdiden ve ekibinize iyi çalışmalar diliyorum.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Haz 2021, 15:31

    İyi günler, Pakistan’a vize almak için Bordo Umuma Mahsus Pasaport sahipleri başvuru işlemlerini e-vize (elektronik vize) sistemi üzerinden online olarak gerçekleştirebilmektedir. Kurumumuz online vize başvuruları konusunda başvuru sahiplerine danışmanlık desteği vererek tüm işlemlerin en doğru şekilde gerçekleştirilmesini sağlamaktadır.

    Vize talebi oluşturma sürecinde ilk olarak seyahat amacına uygunluk gösteren vize türüne ait gereken belgelerin bir araya getirilmesi gerekmektedir. Söz konusu evraklar arasında eksiklik olması Pakistan için vize başvurusunun işleme alınmamasına ya da ret kararı ile sonuçlanmasına neden olabilmektedir. Bu sebeple tüm belgelerin konsolosluk tarafından talep edildiği şekilde ibraz edilmesi oldukça önem arz etmektedir.

    E-vize pasaporta işlenen bir vize türü değildir. Bu nedenle evraklar online ortamda konsolosluk değerlendirmesine sunulmaktadır. Pakistan’a vize almak için yapılan başvuruya ait karar işlemler sırasında belirtilen elektronik posta adresine gönderilmektedir. Başvuru sahibi geçerli süreye sahip olan pasaport ve onaylanan vize talebi ile seyahatini gerçekleştirebilmektedir. Pakistan turistik vize başvurularında başvuru sahibine 30 gün ikamet hakkı sağlayan bir vize tahsis edilmektedir. Söz konusu süre sona erdikten sonra ülke sınırları içerisinden çıkış yapılması gerekmektedir.

    Pakistan için vize talebinin elektronik vize sistemi üzerinden yapılması halinde ortalama 5 iş günü içerisinde değerlendirme sona ermektedir.  Değerlendirme sürecinin konsolosluk yoğunluğu ya da resmi tatil günlerine denk gelmesi durumunda sonuçlanma gün sayısında da değişikliklerin meydana gelebileceğini hatırlatmak isteriz.

    Pakistan vize 2021 başvuru adımlarına dair diğer merak ettiklerinizi sormak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Detaylı bilgi almak ya da doğrudan vize talebi oluşturma sürecini başlatmak için +90 (850) 460 17 52 numaralı telefonumuzu kullanabilir veya ikametinize en yakın ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Pakistan Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • C.Uysal 10 Ağu 2021, 18:13

    Selamlar Vize Merkezi, Pakistan vize 2021 yılı için başvuru şartları, gerekli evrakları ve ücretleri hakkında bilgi almak istiyorum. Başvurular sırasında sizden destek aldığımız takdirde işlemler sırasında orada bulunmamız gerekiyor mu yoksa siz bizim adımıza işlemleri hallediyor musunuz acaba? Ne kadar süre önceden başvuruya başlamanın doğru olduğunda da bahsederseniz çok sevinirim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 10 Ağu 2021, 18:16

    İyi günler, öncelikle vize talebi oluşturma işlemleri ile ilgili olarak kurumumuzu tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Pakistan’a vize almak için işlemleri temsilcilerimiz ile gerçekleştirmeyi tercih etmeniz halinde süreç şahsınız adına oldukça hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanmaktadır. Bunun için ilk olarak seyahatinizin hangi amaçla ve ne kadar süreliğine planlanmış olduğunun belirlenmesi şartı aranmaktadır.

    Vize türleri planlanan seyahatin süresine, amacına ve ülkeye yapılacak olan giriş sayısına göre farklılık gösterebilmektedir. Başvuru sahibinin Bordo (Umuma Mahsus) Pasaport sahibi olması halinde Pakistan için vize işlemleri e-vize sistemi üzerinden online olarak gerçekleştirilebilmektedir. Online vize için seyahatin turistik gezi amaçlı olması ve süresinin 30 günü geçmemesi gerekmektedir. Bu aşamada başvuru sahibinin seyahat bitiş tarihinden sonra en az 6 ay daha geçerli olacak pasaportunu, biyometrik fotoğrafını, vize başvuru formunu, ulaşım ve konaklama belgelerini ibraz etmesi gerekmektedir.

    Online olarak Pakistan’a vize almak için başvuru işlemlerinin seyahat başlangıç tarihinin en az 2 hafta öncesinden başlatılması tavsiye edilmektedir. Ücretlerin dönemsel olarak güncellendiğini hatırlatarak şuan e-vize başvurularında 75$ talep edildiğini bildiririz.

    Pakistan vize işlemleri ile ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz başka soruları kurumumuz temsilcileri ile iletişime geçerek sorabilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile görüşme gerçekleştirmek için size en yakın ofisimizi ziyaret edebilir ya da 0212 970 02 73 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz.

    Kurumumuza iletmiş olduğunuz Pakistan vize 2021 başvuru sürecine dair sorunuzu sizin için açıklayıcı biçimde cevaplamaya çalıştık. Süreçle ilgili olarak ayrıca bilgi talep etmeniz halinde bizimle yukarıda paylaşmış olduğumuz iletişim bilgilerimiz aracılığıyla rahatlıkla iletişime geçebilirsiniz. Bilgi ve danışmanlık için kurumumuzu tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp