Pakistan turistik vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • D.Geylan 06 Haz 2021, 16:47
    Merhabalar, Pakistan’a arkadaşlarımla beraber seyahat etmeyi planlıyoruz. Hepimiz bordo pasaport sahibiyiz. Pakistan turistik vize 2021 başvuru işlemleri ile ilgili olarak bilgi almak istiyoruz. Başvurular nasıl yapılır, hangi evraklar talep edilir ve bunun için ne kadar bir bütçe ayırmamız gerektiğine dair bilgi verebilirsiniz lütfen? Teşekkür ederim şimdiden.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Haz 2021, 16:47

    İyi günler, Umuma Mahsus Bordo Pasaport pasaport sahiplerinin Pakistan’a yapacakları seyahat öncesinde vize başvurusunda bulunmaları gerekmektedir. Başvuru işlemleri elektronik vize (e-vize) sistemi üzerinden online olarak yapılabilmektedir. Online olarak başvuru yapmak için konsolosluk tarafından talep edilen belgelerin sisteme doğru olarak yüklenmesi ve başvuru adımlarının tamamlanması şartı aranmaktadır.

    Pakistan turist vizesi başvurularında gereken evrakların eksiksiz olarak yüklenmesi oldukça önem arz etmektedir. Pakistan turistik vize ücreti konsolosluk tarafından belirlenmekte ve dönemsel olarak güncellenmektedir. İşlemler öncesinde güncel tutarın teyit edilmesi oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır. Gerekli evrakların sisteme eksik ya da hatalı olarak yüklenmesi vize talebinin işleme alınmamasına ya da ret kararı ile sonuçlanmasına yol açabilmektedir.

    Online olarak yapılan Pakistan turist vizesi başvuru işlemleri sırasında kurumumuz başvuru sahiplerine profesyonel olarak danışmanlık desteği vermektedir. Bu sayede işlemlerin en doğru şekilde yapılması sağlanmakta ve başvuruda sıkça yapılan hatalardan dolayı vize talebinin reddedilmesi ihtimalinin önüne geçilmektedir. Pakistan vize işlemleri sırasında pasaport, biyometrik fotoğraf, başvuru formu, ulaşım ve konaklama bilgilerinin ibraz edilmesi gerekmektedir.

    Pakistan turistik vize ücreti ile ilgili olarak seyahat planınıza uygun olan ücretlerle ilgili detaylı bilgi almak için vize uzmanlarımız ile görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Temsilcilerimiz yapılması gerekenler konusunda adım adım tarafınıza yardımcı olarak sürecin en kolay şekilde tamamlanması konusunda destek vermektedir.

    Pakistan turistik vize 2021 başvuru işlemleri ile ilgili olarak ayrıca sormak istediğiniz sorular için ya da başvuru işlemlerini kurumumuz desteği ile başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Pakistan vizesine başvuru işlemleri konusunda uzman olan kadromuz ile dilerseniz size en yakın ofisimizi ziyaret ederek ya da +90 (850) 460 17 52 numaralı telefonumuzu kullanarak görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Pakistan Turistik Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • R.M. 09 Ağu 2021, 20:29

    Selamlar öncelikle iyi çalışmalar diliyorum. Pakistan turistik vize 2021 başvuru işlemlerine dair bilgi almak istiyorum. Bu vize türü için seyahat gün sayısı ile ilgili herhangi bir sınır var mı acaba varsa ne kadar? Başvuruda gereken neler bu süreç ortalama ne bir zamana tekabül ediyor bunu da söylerseniz işlemleri ona göre başlatmak niyetindeyim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Ağu 2021, 20:32

    İyi günler, Umuma Mahsus Bordo Pasaport sahibi olarak Pakistan’a seyahat etmek istemeniz halinde Pakistan turist vizesi başvurularını e-vize sistemi üzerinden online olarak yapabilirsiniz. Online vize ile yapılacak seyahatlerde ziyaretin 30 günü geçmemesi gerekmekle birlikte ülkeye yalnızca bir kez giriş yapılabilmektedir. Seyahat planınızın söz konusu şartlara uygunluk göstermesi halinde kurumumuzdan destek alarak başvuru işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde başlatabilirsiniz.

    Başvurular Pakistan turistik vize ücreti ödemesi ve gerekli evrakların sisteme yüklenmesi ile yapılmaktadır. Bu aşamada yer alan başvuru adımlarının da doğru olarak tamamlanması oldukça önem arz etmektedir. Eksik evrak ibraz edilmesi veya adımların hatalı olarak tamamlanması sürecin konsolosluk tarafından olumsuz olarak sonuçlanmasına yol açabilmektedir.

    Konsolosluk tarafından değerlendirilen vize taleplerinin herhangi bir nedenden dolayı reddedilmesi halinde başvuruda ödenen Pakistan turistik vize ücreti iade edilmemektedir. Bu sebeple tüm sürecin doğru adımlarla iletilmesi tavsiye edilmektedir. Danışmanlarımız desteği ile başvuruda bulunmanız durumunda işlemler sırasında şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır. Online başvuru yapılan Pakistan turist vizesi değerlendirme sonucu başvuru sahibine ait elektronik posta adresine gönderilmektedir.

    Pakistan vize işlemleri ile ilgili olarak ayrıca merak ettiğiniz soruların bulunması halinde bizimle iletişime geçebilirsiniz. Dilerseniz temsilcilerimiz desteği ile doğrudan başvuru işlemlerini başlatabilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Alanında uzman danışmanlarımız ile 0212 970 02 73 numaralı telefonumuz aracılığıyla veya size en yakın ofisimizi ziyaret ederek kolaylıkla görüşme yapabilirsiniz.

    Tarafımıza yöneltmiş olduğunuz Pakistan turistik vize 2021 yılı başvuru sürecine dair güncel bilgiler tarafınız ile paylaştık. Oluşturduğumuz yanıtın süreç dahilinde tarafınıza yardımcı olmasını umuyoruz. Ayrıca merak ettikleriniz konusunda bilgi almak istemeniz halinde yukarıda belirtmiş olduğumuz gibi iletişim kanallarımız üzerinden bizimle görüşme gerçekleştirebilirsiniz.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp