Pakistan öğrenci vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • I.Koyuncu 06 Haz 2021, 16:39
    Merhaba, Pakistan öğrenci vizesi 2021 başvurularına dair bilgi almak istiyorum. Vize başvuruları nasıl yapılıyor bilmiyorum. Sizden danışmanlık alabilir miyim? Alırsam süreçle kendim ilgilenmem gerekir mi yoksa yardımcı oluyor musunuz? Süreçten bana kısaca bahsederseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Haz 2021, 16:39

    İyi günler, Öğrenci vizesi Pakistan sınırları içerisinde alınacak olan eğitimin niteliği ve süresine göre verilmektedir. Başvurular konsolosluk tarafından değerlendirilerek sonuçlandırılmaktadır. İşlemler sırasında danışmanlık desteği veren kurumların başvuruları değerlendirme yetkisi bulunmamaktadır. Kurumumuz vize talebinin konsolosluğun uygun gördüğü şekilde hazırlanması konusunda destek vermektedir.

    Pakistan öğrenci oturum izni uzun süreli eğitimlerde sahip olunması gereken bir vize türüdür. Bu vize türü ile Pakistan’da eğitim devam ederken ikamet izni sahibi olunabilmektedir. Söz konusu vize ve eğitim sona erdiğinde ülke sınırları içerisinden çıkış yapılması gerekmektedir. Öğrenci vizesi Pakistan konsolosluğu tarafından belirlenen evrakların eksiksiz olarak ibraz edilmesi ile yapılmaktadır. Evraklar arasında eksiklik olması başvurunun olumsuz sonuçlanmasına yol açabilmektedir.

    Vize talebinin herhangi bir nedenden dolayı reddedilmesi halinde başvuru aşamasında ödenen vize ücreti iade edilmemektedir. Bu nedenle başvurunun talep edildiği şekilde eksiksiz olarak gerçekleştirilmesi oldukça önem arz etmektedir. Gereken evraklar ve ücretleri başvurunun niteliğine ve süresine göre farklılık göstermektedir. Konu ile ilgili detaylı bilgi almak için temsilcilerimiz ile iletişime geçerek Pakistan öğrenci oturum izni başvuruları hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

    Pakistan vize işlemleri sırasında kurumumuzdan danışmanlık desteği almanız halinde işlemler sırasında şahsen bulunmanız şartı aranmamaktadır. Şahsınız adına vize talebi en doğru şekilde oluşturulurken uzaktan takibini rahatlıkla yapabilirsiniz. Değerlendirme süreci sona erdiğinde pasaportunuz kurumumuz tarafından teslim alınarak şahsınıza iletilmektedir. Online olarak yapılan başvurularda değerlendirme sonucu başvuru işlemleri sırasında belirtilmiş olan elektronik posta adresine gönderilmektedir.

    Pakistan öğrenci vizesi 2021 başvuru işlemlerine dair diğer merak ettiklerinizi sormak ya da vize talebi oluşturma işlemlerini başlatmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Pakistan vizesi uzmanlarımız ile görüşmek için +90 (850) 460 17 52 numaralı telefonumuzu kullanabilirsiniz. Kurumumuzu tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Pakistan Öğrenci Vizesi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • C.P. 09 Ağu 2021, 21:02

    İyi günler, kardeşim bir eğitim programı nedeniyle Pakistan’a seyahat etmek istiyor. Kendisi reşit ama bu konularla daha önce ilgilenmediği için başvuru aşamasında ona ben yardımcı olmak istiyorum. Başvurularda gittiği şehire göre herhangi bir farklılık söz konusu oluyor mu yoksa genel olarak aynı şartlar mı geçerli oluyor? Pakistan öğrenci vizesi 2021 yılı başvurularından kısaca bahseder misiniz eğer çok karmaşıksa ve ben de tam olarak ne yapılması gerektiğini anlamazsam sizden yardım almayı düşünüyoru. Teşekkürler iyi çalışmalar dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Ağu 2021, 21:06

    İyi günler, Pakistan’da eğitim görecek olan kişilerin sahip olması gereken vize türü eğitimin süresi ve niteliğine göre farklılık gösterebilmektedir. Kısa süreli bir eğitim programı ile Pakistan’da ikamet edecek kişilerin Öğrenci vizesi Pakistan Konsolosluğu tarafından onaylandıktan sonra seyahatlerini gerçekleştirebilmektedir. Kurumumuz bu konuda başvuru sahiplerinin vize talebi oluşturma sürecinde destek vererek işlemlerin en doğru şekilde yapılmasını sağlamaktadır.

    Uzun süreli olarak planlanan eğitimlerde ise başvuru sahibinin Pakistan öğrenci oturum izni sahibi olması zorunluluğu bulunmaktadır. Bu tür bir vize gerektiren programlarda başvuru sahibinin Pakistan sınırları içerisinden başvuru yaparak ikamet izni sahibi olması mümkündür. Eğitimin süresinin belirlenmesinin ardından Öğrenci vizesi Pakistan başvurularını kurumumuz desteği ile başlatabilir ve sürecin takibini dilerseniz uzaktan rahatlıkla yapabilirsiniz. Başvuru işlemleri sırasında başvuru sahiplerinin şahsen bulunmalarına dair herhangi bir zorunluluk aranmadığını hatırlatmak isteriz.

    Pakistan vize işlemleri ile ilgili olarak ayrıca merak ettikleriniz için alanında uzman kadromuz desteği ile doğrudan bilgi alabilirsiniz. Sorularınızı yöneltmek ya da başvuru adımlarını başlatmak için uzman temsilcilerimiz ile 0212 970 02 73 numaralı telefonumuz aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz başvuru işlemleri sırasında tarafınıza profesyonel danışmanlık desteği vererek sürecin sizin adınıza oldukça hızlı ve kolay bir şekilde tamamlanmasını sağlamaktadır.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Pakistan Öğrenci Vizesi 2021 başvuruları ile ilgili sorunuzu size yardım sağlayacak şekilde cevaplamaya çalıştık. Ayrıca bilgi almak ya da başvuru işlemlerini başlatmak için bizimle yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişim adreslerimiz üzerinden bizimle görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Bizi tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

    Saygılarımızla

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp