Bursa

Adres

Telefon/Faks

+90 (224) 322 25 21

Çalışma Saatleri

Pazartesi - Cuma: 08.30 - 18.00
Cumartesi: 10.00 - 14.00

Eposta

bursa@vizemerkezi.com

Tayland Vize Merkezi, Bursa

Tayland vizesi Bursa Vize Merkezi sayfamıza hoş geldiniz. Bursa ve çevre illerde yaşayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve oturum izni olan yabancı uyruklu vatandaşlar Tayland vizesi Bursa işlemlerini Vize Merkezi Bursa Şubesi aracılığıyla yapabileceklerdir.

Tayland vize başvurunuzu Bursa Vize Merkezini arayarak ya da talebinizi e-posta ile göndererek kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Tayland vize işlemlerinde Tayland Konsolosluğu’na şahsen başvuruda bulunma zorunluluğu olmayıp Vize Merkezi Bursa Tayland vize işlemleri departmanı sizin için başvurunuzu yapabilmektedir.

Sayfamızdaki bilgileri dikkatlice okuyunuz. Sayfamızdaki adres, telefon ve e-posta adresimizden İzmir ofisimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

Tayland vize başvuru işlemlerinde uzman Vize Merkezi temsilcilerimiz önceliklerinize göre başvurunuzu sonuca en doğru ve hızlı bir şekilde ulaştırmak için ele alıp evraklarınızı inceleyerek Tayland vizesini almanızda size yardımcı olacaklardır.

Daha fazla bilgi için Vize Merkezi temsilcilerini arayabilir ya da ortadogu@vizemerkezi.com e-posta hesabımıza vize talebinizi gönderebilirsiniz.

Tayland vizesini Bursa’dan almak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

1. Adım. Bursa Vize Merkezi’nin çağrı merkezini arayarak Tayland vizesi için gerekli evrakları e-posta aracılığıyla gönderilmesini isteyebilirsiniz. Tarafınıza uygun olan evrak listesi ve vize başvuru koşullarını içeren e-posta size ulaştıralacaktır.

2.Adım. Tayland vizesi için gönderilen e-postasında belirtilen belgeleri hazırlayın.

3.Adım. Tayland vizesi için gerekli evrakları kargo, kurye ile gönderebilirsiniz. Tayland vize başvurunuz en kısa zamanda işleme alınacaktır.

4.Adım. Vize sonucu Tayland Konsolosluğu’ndan çıktıktan sonra pasaportunuzu ofisimizden alabilir ya da istediğiniz adrese kargo ile gönderebiliriz.

Bursa Vize Merkezi’nden Tayland Vizesi Nasıl Alınır?

Bursa Vize Merkezi müşteri temsilcilerimizle yaptığınız görüşme sonrasında Tayland vizesi için gereken evrakların listesi e-posta olarak gönderilir. Evraklarınızı tam ve eksiksiz hazırlayarak, evraklar hakkında sorularınız için Vize Merkezi Bursa müşteri temsilcilerimizi çalışma saatlerinde arayarak ya da ortadogu@vizemerkezi.com adresine e-posta göndererek bilgi alabilirsiniz.

Eksik evrak ya da güncel olmayan evraklarınız var ise temsilcilerimiz size gerekli bilgilendirmeyi e-posta ve telefon ile yapacaklardır. Buna ek olarak durumunuza özel olan evrak ibraz etmeniz gerektiği durumlarda temsilcilerimizi bilgilendirebilirsiniz. Güncel olmayan evraklar, eski fotoğraf ya da pasaportla yapılan başvuru işlemleri kabul edilmemekte Vize Merkezi Bursa Şubesi temsilcilerimiz bu konularda size daha iyi hizmet verebilmek için gerekli desteği sağlamaktadır.

Pasaportunuzu Tayland Konsolosluğu konsolosluk vize bölümünden aldıktan sonra ofisimize gelerek alabilir ya da müşteri temsilcilerimize ermiş olduğunuz adrese kargo ya da kurye ile gönderebilmekteyiz.

Bursa  Tayland Vize Başvuru Formu ve Gerekli Evraklar

Tayland vize başvuru formu dikkatle doldurulması, kimlik ve pasaportunuzun içerdiği bilgilerle tutarlılık ve uyumluluk göstermesi gereklidir. Evlilikten dolayı soyadı değişikliği gibi durumlarda pasaportunuzun yenilenmesi gereklidir. Geçerli olan pasaportun süresi Tayland seyahatinizin sonrasında en az 6 ay olmalıdır.

Bursa’dan Tayland vize başvuruları için gerekli evrakları Tayland Vize Merkezi sayfamızın ilgili bölümünden ulaşabilirsiniz. Ancak güncel evrak listesini öğrenmek için Vize Merkezi temsilcilerimizi arayabilirsiniz. Tayland vize işlemlerinde durumunuza istinaden ve seyahat amacınıza uygun olan belgelerin hazırlaması gerekmektedir. Tayland vize başvurularının kabul edilmesi için Tayland Konsolosluğu tarafından belirlenen vize başvuru şartlarını ta, eksiksiz olarak yerine getirilmesi gereklidir. Hatalı veya eksik evraklarla yapılan Tayland vize başvuru işlemleri kabul edilmemektedir.

Tayland vizesi için gereken evrakların vize başvuru sahibinin seyahat amacının, statü ve durumlarına göre organize edilmiş halini Tayland vizesi web sayfamızın Vize İşlemleri bölümünden ulaşabilirsiniz.

Seyahat amacınıza uygun Tayland vize türüne başvuru yapın

Tayland vizesine başvuru yapmadan önce seyahat amacınızı belirlemeniz gereklidir. Dilekçe ve başvuru formunda belirtilen seyahat amacı için  evraklar teslim edildikten sonra değiştirilmez. Tayland vize başvurusu için gerekli evrakları ise gönderilen e-postadaki belirtilen bilgiler doğultusunda hazırlayınız. Yanlış veya eksik evraklarla yapılacak başvuru işlemleri Tayland Konsolosluğu tarafından kabul edilmez. Tayland vizesi için gereken evrakları hazırlarken desteğe ihtiyacınız olduğuna Vize Merkezi temsilcilerimizi arayabilirsiniz.

Tayland Vizesi Kaç Günde Çıkar?

Tayland vize işlemleri Tayland Konsolosluğu’na yapılmakta olup vize çıkış süresi 3-5 iş günü sürmektedir. Fakat bazı vize türleri sundukları kalış süresinin uzun olmasından dolayı uzun sürede sonuçlanabilir. Aynı zamanda Tayland Konsolosluğu’nun randevu tarihlerinin yoğun olması, tatil günlerine denk gelmesi ya da ek evrak talep etmesi gibi durumlarda vizenin çıkış süresi uzayabilmektedir. Bu nedenle Tayland vize başvuru işlemlerini seyahat tarihinden en az 10 gün öncesinden yapılması tavsiye edilmektedir.

Tayland Vize Ücreti

Tayland Konsolosluğu vize ücretini başvurunun işleme alınması ve değerlendirilmesi için talep etmektedir. Güncel vize ücretleri hakkında daha fazla bilgi Vize Merkezi temsilcilerimizden alabilirsiniz. Vize ücreti başvuru sahibinin evraklarının konsolosluğa gönderilmesinden önce ödenir ve bir nedenden dolayı vizenin ret alması durumunda vize ücreti iade edilmemektedir. Tayland vize ücreti seyahatin amacına, vize tipine ve Tayland’da kalış süresine göre değişmektedir. Vize ücreti bazı zamanlarda değişiklik gösterebilmektedir. Başvuru sahibinin ihtiyacı olan vizenin tipine, tek girişli ve çoklu girişli olmasına istinaden değişmektedir. Vizenin giriş sayısı bittikten sonra yeni vize başvurusu yapılarak ülkeye tekrar giriş yapılabilmektedir.

 

 

 

 

daha fazla göster

Telefon