Aile Ziyareti Vizesi

Bangladeş ziyaretçi vizesi, bu ülkede bulunan akraba yahut tanıdık kişilerin ziyaret edilebilmesi için uygulanmaktadır. Bangladeş ziyaretçi vizesi maksimum 30 gün geçerli olan kısa süreli bir vizedir. Bangladeş özel ziyaret vizesi alabilmeniz için Bangladeş'de bulunan kişiden davet mektubu almanız gerekmektedir.

Tarafımıza Ulaştırılması Gereken Bangladeş Aile Ziyareti Vize Evrak Listesi

  • Pasaport - 10 yıldan eski olmamalı  yan yana en az 2 boş sayfası bulunmalı ve en az 3 ay geçerliliği olmalı.
  • Vize başvuru formu
  • Vize talep dilekçesi - Konsolosluğa hitaben, kaşe ve imzalı olmalı.
  • 2 Adet 3,5x4,5 cm ölçülerinde biometrik fotoğraf 
  • Seyahat Sigortası 
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt örneği
  • Davetiye - Bangladeş'e gidecek kişinin adı, soyadı, doğum tarihi ve pasaportuna dair göstergeler bulunmalıdır. Seyahat içeriğini nelerin oluşturduğu ve referans olan kişi tarafından masrafların karşılanacağına dair bilgileri içermelidir. 
  • Başvuru sahibinin gelir durumuna yönelik dökümanlar- son 3 aylık aktif banka hesap özeti olmalı ve banka hesabında en az 3000 TL bakiye bulunmalıdır. Hesap dökümleri banka tarafından ıslak imza, kaşe ve banka imza sirküleri ile birlikte hazırlanmış olmalıdır.
Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel : +90 (212) 970 05 13
Faks : +90 (212) 287 72 44
ortadogu@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 13
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 13
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 25 21
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
Tel: + 90 (242) 255 55 10
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com