Oturum

Bahreyn Vize Başvurunuzu Sizin Adınıza Yapalım!


Bahreyn vizesi için gereken evraklar koşullara göre değişebilmektedir. Bahreyn vizesi güncel evraklarına ulaşmak için Vize Merkezi ofislerimizi arayın. Vize Merkezi ofislerimiz Bahreyn vize işlemlerinde size destek olmaktan memnuniyet duyacaktır. Daha fazla detay veya Bahreyn vizesine dair merak ettiğiniz bir şey olursa bizi aramaktan çekinmeyin!

Bahreyn’de Oturum

Bahreyn’de 30 günden uzun sürecek kalım durumlarında Bahreyn oturum hakkı istemektedir. Eğer 1 il3 3 ay ve daha uzun süreli kalacaksanız Bahreyn Konsolosluğunda bu durumu belirtmelisiniz. Bu sayede bir yıllık oturum izni ile işe başlayabilirsiniz.

Bahreyn’de oturum ve çalışma hayatı için Bahreyn devletinin sizden istediği bir takım belge ve gereksinimler bulunmaktadır. Bu şartları sağlamadan Bahreyn’de oturum hakkı almanız zordur. Öncelikle sizden istenen belgeleri şu şekilde sıralayabiliriz:

Çalışan ve işçi için genel belgeler:

  1. Vize başvuru formu
  2. Başvuru sahibinin pasaportu
  3. Pasaport için uygun 4 adet biyometrik fotoğraf
  4. Sponsorluk mektubu (başvuru sahibi için isim, şirket bilgileri, ticari kayıt numarası, işçi kapasitesi, maaşı, sözleşme süresi, doğum günü, uyruğu vs.)
  5. Sözleşme fotokopisi
  6. Yetkili klinikten alınmış sağlık raporu
  7. Polis raporu
  8. Başvuru ücreti ve dekont ispatı

Aile vizesi ve normal oturum şartları:

  1. Başvuru formu
  2. İşçi ailesi ve gidecek kişiler için pasaport fotokopileri
  3. İşçi sponsorluk mektubu
  4. İşçi sözleşmesi
  5. Aile sağlık raporu
  6. Pasaport
  7. Nüfus cüzdanları fotokopileri
  8. Her başvuru için vergi ücret dekontu
  9. Bahreyn’de biri ile evli ise eşinin iş durumu
  10. Eşinin pasaportu
  11. Eşine bağlı kişilerin sponsorluk mektubu
  12. Evlilik cüzdanı ve fotokopisi
  13. Ücret dekontları
  14. Oturum izni belgesi
  15. Banka hesap dökümü
  16. İletişim bilgileri
  17. 4 adet biyometrik fotoğraf
  18. Bahreyn’deki iletişim adres ve bilgileri
  19. Sağlık sigortası

Not: Bütün belgelerin fotokopilerini barındırdığınızdan emin olun. İptali durumunda gecikmelerden kaçınmaya çalışmanın en uygun yolu budur.

Gerekli durumlarda konsolosluk belgelerinizi tutma hakkına sahiptir. Konsolosluk gerekli gördüğü takdirde sizi ek görüşmeye çağırabilir. Olumlu bir oturum izni için bu görüşmeye katılmanız son derece önemlidir.

Ödemeleriniz için aldığınız dekontlarınızı sunmalısınız. Gerekli durumlarda bunları fotokopi yapabilirsiniz. Gelecek zamanlar için bu belgeleri tutmanızda yeni bir işlem durumu için size yarar sağlayacaktır. İşlemlerini tek seferde ve doğru yapmanız sizi fazla masraftan koruyacaktır.

Eğer süresiz bir oturum izni almak istiyorsanız daha fazla işle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bunun için en iyi yol Bahreyn’de bir mülk sahibi olmanızdır. Bu nedenle dilerseniz bizler Vize Merkezi olarak sizlere profesyonel bir vize işlem danışmanlığı yapabiliriz. Daha fazla detaylı bilgi için Vize Merkezi şubelerimizi arayabilirsiniz.

daha fazla göster

Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel : +90 (212) 970 05 12
ortadogu@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 12
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 12
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 25 21
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
Tel: + 90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com