Yeni Zelanda Vizesi Reddi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • N.N. 21 Oca 2021, 11:31
    Merhabalar, Yeni Zelanda vizesi reddi 2021 yılında çok veriyorlar mı? Geçen sene yaptığım turistik vize başvurumdan ret aldım. Başvurumun ret olduğunu belirten mail göndermişlerdi. Ret mektubunda daha önce yurtdışına hiç çıkmadığım ve finansal durumumun yeterli olmadığı bundan dolayı geri dönmeyeceğimi düşünmüşler. Başvuru yapsam tekrar ret alır mıyım?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 21 Oca 2021, 11:31

    Merhabalar,

    Yeni Zelanda vize ret sebepleri çok fazladır. Uluslararası Hukuka göre, ülkelerine farklı nedenlerle gelmek isteyen yabancı uyruklu kişileri, ülkelerine kabul edip etmemesi devletin egemenlik yetkilerindendir. Her ülke, kendi ulusal çıkarlarına uygun olarak karar vermektedirler. Her ülkenin kendisine ait yasaklı ve sakıncalı yabancılar listesi vardır. Ekonomik olarak yük olacağını, kamu düzenini bozabileceğini ve kamu sağlığını riske sokacağını düşündüğü riskli kişilerin vizelerini onaylamamaktadır. Yeni Zelanda Konsoloslukları, yapılan vize başvurularını incelerken bu genel kuralları göz önünde bulundurarak karar verirler.

    Yeni Zelanda Vizesi Reddi 2021 Yılı Detayları

    Yeni Zelanda vizesinden daha önce ret almış olmanız, Yeni Zelanda vizesi alamazsınız anlamına gelmemektedir. Öncelikle neden Yeni Zelanda vizesi ret olduğunu araştırarak, vizenizi niçin onaylamadıklarını bulmamız gerekir. Ret sebebini pozitife çevirecek bilgi, evrak, detaylı konuyu anlatan dilekçe sunarak, yeni bir başvuru yapılabilir. 

    Sizin daha önce seyahat yapmadığınızı ret sebebi olarak yazdıkları için bu durumunuzu değiştirmek için ilk önce Schengen vizesi almalı ve Avrupa ülkelerine giriş çıkış yapmalısınız. Finansal yetersizliğiniz konusunda ise yeni işe başladıysanız en az 8-9 ay çalışıp daha sonra başvuru yapmanız alacağınız sonucu değiştirebilir. Aldığınız maaş yüksek değil ise ya da asgari ücret olarak gösteriliyorsa bu konuyu işvereninizle görüşüp düzeltebilirsiniz.

    Yeni Zelanda vize ret sebebini bulmak için Yeni Zelanda Konsolosluğu’na sunmuş olduğunuz evrakların talep edilen evraklar olup olmadığını kontrol edilmesi gerekir. Sunulan evraklarınızın arasında güçlendirilmesi gereken evraklarınız varsa yeniden hazırlanmalıdır. Evraklarınızda eksik yok ise, Yeni Zelanda Konsolosluğu’ndaki karar veren memurun var olan özel durumlarınızı anlayamadığından ret vermiş olması söz konusu olabilir. Özel durumlarınızı aydınlatan detaylı bilgi verdiğiniz iyi niyet mektubu yazmanız, Yeni Zelanda vizesi ret sonucunu değiştirebilir.

    Yeni Zelanda vizesi reddi 2021 Yılı için değişiklikler olup olmadığını 0212 970 0451 numaralı Yeni Zelanda özel vize hattımızdan arayarak vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Yeni Zelanda Vizesi Reddi 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp