Yeni Zelanda Vizesi Nasıl Alınır 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • L.K. 20 Oca 2021, 16:25
    Merhabalar, Yeni Zelanda vizesi nasıl alınır 2021 yılında Yeni Zelanda’ya gitmek istiyorum siz bu konuda danışmanlık hizmeti veriyor musunuz? Yeni Zelanda vizesi alırken dikkat etmem gereken konular nelerdir? Covid 19 salgını sonrası değişiklikler oldu mu? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 20 Oca 2021, 16:25

    Merhabalar,

    Kovid 19 salgını nedeniyle Yeni Zelanda’ya girişler durdurulmuştur. Bu salgın bittikten sonra tekrar başvuru kabul etmeye başladıklarında değişiklik olup olmadığı tespiti yapılacaktır. Bu konuda gerekli bilgilendirme sitemizden mutlaka yapılacaktır. Yeni Zelanda Devleti, tüm pasaport türü sahipleri için ülkeye yapacakları ziyaretlerde vize talep etmektedir. 

    Peki, Yeni Zelanda’ya vize nasıl alınır? Öncelikle hangi amaçla Yeni Zelanda’yı ziyaret edeceğinizi belirtmeniz gerekiyor. İlk önce yapmanız gereken gidiş amacınıza ve çalışma statünüze uygun olan gerekli evrakları hazırlamaktır. Evrak listesini mail olarak almak için size en yakın ofisimizi arayarak Yeni Zelanda vize uzmanlarımızla irtibata geçmelisiniz.  

    Daha önce yurt dışına çıktıysanız, size bu seyahatleriniz referans olacaktır. Yeni Zelanda vize başvurunuzu yapmadan önce kişisel bankanızda yapacağınız seyahat süresince masraflarınızı karşılayacak miktarda paranın olup olmadığını kontrol etmeyi unutmayın! Yeni Zelanda Konsolosluğu eğer çalışıyorsanız ne kadar süredir çalıştığınıza bakmaktadır. Kısa süre çalışanlar genellikle ret almaktadır. Aylık maaş bordronuza yansıyan maaş bedeli ne kadar yüksek olursa vize başvurunuzun onaylanma ihtimali o kadar yüksek olur. Şirket sahiplerinin başvurularında ise şirketin son yılda yapmış olduğu karlılığa ve banka dökümlerindeki giriş çıkış balansına bakarak onay kararı verirler. Yeni Zelanda vizesi alma yolları, Kovid 19 salgını nedeniyle geçici olarak durdurulmuştur. 

    Yeni Zelanda Vizesi Nasıl Alınır 2012?

    Peki, Kovid 19 sonrası, Yeni Zelanda’ya vize nasıl alınır? İlk yapılması gereken, Yeni Zelanda Konsolosluğu sitesinden başvuru yapılan sayfada kendinize ait hesap açmanız gerekir. Sizinle ilgili sorulara cevap yazıp tüm bilgileri giriş yaptıktan sonra sisteme evraklarınızı taratıp yüklemeniz gerekir. Yeni Zelanda Konsolosluğu sitesinden ödemeniz gereken vize ücretlerini kredi kartınız ile ödeyebilirsiniz. 

    Ankara’daki Yeni Zelanda vize başvuru merkezinden randevu alıp, pasaportunuzu taratmanız gerekir. İşleminiz sonuçlandığı zaman Konsolosluk mail adresinize vizenizi göndermektedir. Yeni Zelanda vizesi alma yolları sıkıntılı ve süreci de uzun sürdüğü için en az üç ay önceden gitmek istediğiniz tarihe göre başvurunuzu ayarlamanızda fayda vardır.

    Yeni Zelanda vizesi nasıl alınır 2021 yılında değişiklikler nelerdir bu konularda daha fazla bilgi almak istiyorsanız 0212 970 0451 numaralı Yeni Zelanda özel vize hattımızı arayabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Yeni Zelanda Vizesi Nasıl Alınır 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp