Yeni Zelanda Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • S.S. 20 Oca 2021, 15:42
    Merhabalar, Yeni Zelanda vizesi kaç günde çıkar 2021 yılı için değişiklikler oldu mu? Birçok kişiden Yeni Zelanda vize sürelerinin uzun sürdüğü konusunda bilgi aldık. Covid 19 salgını nedeniyle mi uzun sürüyor? Yoksa normal zamanlarda da vize sonuçlanma süreci uzun mu oluyor? Uzun süredir ülkeye giriş olmadığı için Yeni Zelanda’daki kız arkadaşımı ziyaret edemedim Bu konuda siz yardımcı olabilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 20 Oca 2021, 15:42

    Merhabalar,

    Yeni Zelanda vizesi çıkma süresi Pandemi dönemi bittikten sonra başvuru yaptığımız zaman ne kadar sürede çıkacağı belli olacaktır. Pandemi dönemi bittikten sonra Yeni Zelanda Konsolosluğu’na yapacağınız başvuru için Yeni Zelanda’da yaşayan arkadaşınızdan detaylı bir davet mektubu almanız gerekmektedir. Talep edeceğiniz davet mektubu Konsolosluğa hitaben yazılmalı, hangi tarihlerde ziyaret edeceğiniz mutlaka belirtilmelidir. Davet mektubunda adınız ve soyadınız doğru ve eksiksiz yazılmalıdır.

    Yeni Zelanda Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021 Yılında Değişiklik Var Mı?

    Yeni Zelanda Konsolosluk sitesinde tekrar ne zaman vize işlemlerine başlayacakları konusunda herhangi bir açıklama bulunmamaktadır. Size çalışma statünüze uygun evrak listesini ulaştırabilmeniz için mail adresinizi vize uzmanlarımıza ulaştırmanız yeterlidir. Evrak listesini size gönderdiğimizde Vize Takip sistemimizde kaydınızı oluşturmuş olacağız. Ve bu kayıt işlemi sayesinde Yeni Zelanda Konsolosluğu yeniden vize başvurularını kabul etmeye başladığı zaman Yeni Zelanda vize uzmanlarımız size bilgi vereceklerdir. Vize uzmanlarımız başvuru sürecinizde size destek olacaklardır. 

    Her şeyi hazırladınız, randevu günü evrakları verdiniz, Peki Yeni Zelanda’ya vize kaç günde çıkar?

    Yeni Zelanda vizesi çıkma süresi evraklarınızı tamamlayıp Yeni Zelanda vize başvuru merkezine pasaportunuzu tarattığını tarih itibari ile başlar. Vize başvurunuzun sonuçlanması yoğunluğa göre değişir ama en erken 1,5 -2 ay içinde sonuç belli olur.

    Kovid 19 süresince Yeni Zelanda başvurusu yapmak isteyen yolcularımız hep aynı soruyu sordular; Yeni Zelanda’ya vize kaç günde çıkar? Bu sürecin salgın bittikten sonra uzayabileceği düşüncesindeyiz. Sizin gibi çok uzun süredir başvuru yapmak için bekleyenler başvuru süreci başladığında evraklarını hazırlayıp hemen Konsolosluğa gönderecektir. Bu durum Konsoloslukta yoğunluk yaratabilir.

    Yeni Zelanda vizesi kaç günde çıkar 2021 yılında yapılacak olan vize başvurularında değişiklikler var mı gibi öğrenmek istediğiniz her konuda 0212 970 0451 numaralı Yeni Zelanda özel hattımızdan vize uzmanlarımızı arayabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Yeni Zelanda Vizesi Kaç Günde Çıkar 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp