Yeni Zelanda Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • Y.A. 13 Nis 2020, 21:44
    Merhabalar, Yeni Zelanda vizesi için gerekli evraklar 2020 yılı için aynı mı? Herhangi bir değişiklik varsa öğrenebilir miyim? Ben daha önce turist olarak Yeni Zelanda’ya gitmiştim. Yeni başvurumda yeniden tüm işlemleri aynı şekilde mi yapmalıyım? Süreç karmaşıktı, açıkçası çok zorlanmıştım. Şirket sahibi olarak turistik vize yapmam gerekenler ve hazırlamam gereken evraklar konusunda değerli desteğinizi rica ediyorum.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 13 Nis 2020, 21:44

    Merhaba, Yeni Zelanda vize işlem sürecinizde Vize Merkezi’ne ulaştığınız için teşekkür ediyoruz.

    Yeni Zelanda vize başvuru değerlendirme aşamasında, sunulacak evraklar ve doldurulması zorunlu Yeni Zelanda vize başvuru formu önemli yere sahiptir. Form kişisel bilgileriniz ve seyahat detaylarınıza ilişkin pek çok önemli soruya sahiptir. Bu soruların Konsolosluk tarafından istenildiği şekilde cevaplanması ve hatasız bilgi girişi yapılması büyük öneme sahiptir. Ayrıca formda sunulan bilgilerin, başvuru esnasında sunulan vize evrakları ile çelişmiyor olması gerekmektedir.

    Yeni Zelanda vize başvurusu için gerekli evraklar başvuru sahibinin güncel durumuna ve seyahat amacına bağlı olarak değişmektedir. Şirket sahibi olarak, turistik amaçlı gerçekleştireceğiniz Yeni Zelanda vize başvurunuz için şirketinizin güncel evraklarını (vergi levhası, imza sirküleri vb.) hazırlamanız, ayrıca seyahat masraflarınızı karşılayabileceğinizi kanıtlayan banka hesap dökümlerinizi sunmanız gerekmektedir. Bu evraklar dışında seyahat içeriğinizi ve programınızı belgeleyen otel- uçak rezervasyonlarınız başvuru dosyanıza mutlaka eklenmelidir. Sunulan tüm evrakların İngilizce olması, değilse tercümeli olarak sunulması gerekmektedir. Evraklarınızın seyahat amacınızı yansıtmaması, güncel durumunuzu kanıtlayamaması gibi durumlarda başvurunuz reddedilebilir. Bu nedenle güncel evrak listesine doğru kaynaktan ulaşmanız ve zorunlu evraklar yanında destekleyici evraklarla başvuru dosyanızı güçlendirmeniz çok önemlidir. Hazırlanan evraklar başvuru formu doldurulduktan sonra başvuru sistemine uygun formatta taranarak yüklenmelidir. Evrakların posta yoluyla gönderilmesi ya da elden teslim edilmesi mümkün değildir.

    Yeni Zelanda vizesi için gerekli evraklar 2020 güncel ve eksiksiz listesi için uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz. Evraklarınızın hazırlanması sürecinde destek ve evrak kontrolü, ihtiyacınız olması durumunda dilekçe yazımı, başvuru formlarınızın doldurulması, başvuru sistemine evrak yükleme işlemlerinizin tamamı uzmanlarımız tarafından yapılacaktır.

    İlginiz için teşekkür ediyoruz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Özge Çetinkaya

    Yeni Zelanda Vizesi İçin Gerekli Evraklar 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp