Yeni Zelanda Vize Ücreti 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • H.N.K. 19 Oca 2021, 11:39
    Merhabalar, Yeni Zelanda vize ücreti 2021 yılında değişiklik oldu mu? Toplam ne kadar ödeme yapmam gerekir? Avustralya’da akrabam var onları ziyarete gittiğimde birlikte Yeni Zelanda’ya geçeceğiz. Türkiye’de özel bir şirkette çalışıyorum. Avustralya vizem var Yeni Zelanda vizesini almama yardımcı olabilir misiniz? İyi çalışmalar. Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 19 Oca 2021, 11:39

    Merhabalar,

    2021 Yeni Zelanda vizesi ücreti değişikliği olmadı. Geçen yıl Türk vatandaşlarının ödedikleri vize bedeli ile bu yıl ödeyecekleri aynı. Yeni Zelanda vize başvurusu için iki farklı ödeme yapılmaktadır; Yeni Zelanda vize başvuru formu doldurup, hazırlamış olduğunuz evrakları yükledikten sonra ödeme ekranından kredi kartı ile yapılan online ödeme, diğeri ise Yeni Zelanda vize başvuru merkezinde pasaport taratma ücreti. Online ödeme yaparak Konsolosluğa yaptığınız ödeme iki çeşittir; vize harç veya göçmenlik vergi ödemesi, diğeri ise Uluslararası ziyaretçi koruma ve Turizm vergisi.

    Yeni Zelanda Vize Ücreti 2021 Yılı Detayları

    Yeni Zelanda Konsolosluğu’na ödenen vize bedeli,  vize türüne göre değişiklik göstermektedir.

    2021 Yeni Zelanda vizesi ücreti; Ziyaretçi vizesi ve Sanat, Müzik festivali ziyaretçi vizesi için herhangi bir harç veya göçmenlik vergisi bedeli ödeme yapılmamaktadır. Uluslararası ziyaretçi koruma ve Turizm vergisi 35 NZD ( Yeni Zelanda Doları) online olarak ödeme yapılması gerekir. Ücret ödeyen öğrenci vizesi için 330 USD vize harcı ödenirken, girişimci çalışma vizesi için 3.365 NZD ödeme yapılmaktadır. Geçici oturum vizesi için herhangi bir ödeme bulunmamaktadır. Sadece Yeni Zelanda vize başvuru merkezine pasaport taratılması için 130 Türk Lirası ödeme yapılmaktadır. Diğer kısa süreli ziyaretçi vize başvurularında Yeni Zelanda vize başvuru merkezinde Pasaport tarama hizmeti için 105 Türk Lirası ödeme yapılmaktadır. 

    Avustralya’da yaşayan akrabanızın olması ve Avustralya vizenizin olması, daha önce ülkeye giriş çıkış yapmış olmanız Yeni Zelanda vizenizin onaylanması için önemli bir referans olacaktır. 

    Yeni Zelanda vize başvurunuzu gerçekleştirmek için size gerekli olan evrak listenizi mail olarak gönderdik. Evrakların hepsi İngilizce olmalı, olmayanlar varsa mutlaka İngilizce tercümesinin yapılması gerekmektedir. Hazırladığınız evraklar Vize Merkezi’ne ulaştığında, Yeni Zelanda Konsolosluğunun istediği içeriğe sahip olup olmadığını tek tek kontrol ediyoruz. Yeni Zelanda Konsolosluğu sitesinden bilgilerinizi ve formlarınızı eksiksiz doldurup, evraklarınızı sisteme yüklüyoruz. Sitenin üzerinden Yeni Zelanda vizesi ücret, ödemelerinizi yaptıktan sonra, pasaportunuzu taratmak için Ankara’daki Yeni Zelanda vize başvuru merkezinden randevunuzu alıyoruz. Sizin gelmenize gerek olmadan, vize uzmanlarımız işlemleriniz halletmektedir. Daha sonra işlemlerinizi takip edip sonuçlandığında size elektronik vizenizi mail atıyoruz. Yeni Zelanda vizesi ücret, danışmanlık ve hizmeti için toplam ne kadar ödeyeceğinizi öğrenmek için vize uzmanlarımızı arayabilirsiniz.

    Yeni Zelanda vize ücreti 2021 yılı güncel değişiklikler hakkında daha fazla bilgi almak ya da grup indirimi fiyatlarımızı öğrenmek istiyorsanız 0212 970 04 51 numaralı telefonumuzdan Yeni Zelanda vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel Erdin

    Yeni Zelanda vize ücreti 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp