Yeni Zelanda Vize Ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • H.K. 14 Nis 2020, 14:15
    Selamlar. Yeni Zelanda vize ücreti 2020 yılında ne kadar? Vize almak için hangi ödemeleri yapmalıyız? Ben orada yaşayan ve çalışan bir aile dostumu ziyaret edeceğim. Kendisinin oturum izni var. Türkiye’de sigortalı olarak özel bir şirkette çalışıyorum. Araştırmaya çalıştım ama diğer ülkeler gibi çok bilgi bulamıyorum. Sizin yardımınızla nasıl başvuru yapacağım? Yardımınızı rica ediyorum. Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Nis 2020, 14:15

    Merhaba, Yeni Zelanda vize işlem sürecinizde Vize Merkezi’ne ulaştığınız için teşekkür ediyoruz.

    Yeni Zelanda’ya turistik, ticari, aile yakını ziyareti gibi amaçlarla gidecek olan başvuru sahiplerinin gerekli evrakları hazırlayarak, elektronik ortamda vize başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Evrakların teslimi elden değil,  taranarak sistem üzerinden yapılmaktadır. İşlemlerin elektronik ortamda tamamlanması sonrası, vize başvuru onayı gelmesi durumunda vizeniz e-posta yoluyla tarafınıza ulaştırılacaktır. Bu süreçte ilgili Yeni Zelanda vizesi ücreti de kredi kartı ya da banka kartı kullanılarak elektronik ortamda ödenecektir. Vize harç ücretine ek olarak, pasaportun onayı ve kontrolü için yetkili vize başvuru merkezi de hizmet ücreti almaktadır. 

    İşlemler için vize ücreti Yeni Zelanda Konsolosluğu ve yetkili Yeni Zelanda Vize Başvuru Merkezi’ne ayrı ayrı yapılmaktadır. Online başvuru esnasında 35 NZD ($) olan harç ücret ödemesi yapılmalı ve işlem tamamlanmalıdır. Elektronik ortamda işlemlerin tamamlanması sonrası ise pasaport kaydı için yetkili başvuru merkezi hizmet bedeli olan 91 TL ödenecektir. Vize reddi durumunda ya da başvurudan vazgeçilmesi durumunda vize ücret iadesi yapılmamaktadır.

    Vize Merkezi, Yeni Zelanda vize başvuru işlemleri konusunda danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Hizmetimiz kapsamında, vize başvuru sürecinizin tüm aşamaları tarafımızdan tamamlanacaktır. Durumunuza uygun güncel evrak listesi tarafınıza ulaştırılacak, ilgili evrakların kontrolü sağlanacak ve başvuru işlemleriniz tamamlanacaktır. İşlemlerinizi vize ret oranlarının yüksek olduğu bilinciyle, titizlikle tamamlamaktayız. 

    Gerekli vize başvuru evrakları, Yeni Zelanda vize ücreti 2020 ve danışmanlık sürecimiz hakkında daha detaylı bilgi ve destek almak için uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz. Süreçte sizin için özel işlem yapan, başvuru aşamalarınızı takip eden uzmanımızla dilediğiniz zaman irtibata geçebilirsiniz.

    İlginiz için teşekkür ediyoruz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Özge Çetinkaya 

    Yeni Zelanda Vize Ücreti 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp