Yeni Zelanda vize reddi 2019

Bilgi Sayfasına Dön
  • İ.B. 24 Mar 2019, 01:03
    Yeni Zelanda vize reddi 2019 bilgisi rica ediyorum. Yeni Zelanda'ya ailece gitmek için başvuruda bulunduk fakat ret aldık. Verilen ret kararına itiraz edemiyor muyuz? Yeni bir başvuru mu yapmamız gerekir?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 24 Mar 2019, 01:03

    Merhabalar,

    Yeni Zelanda başvurunuzdan red aldı iseniz itiraz edemiyorsunuz. Eğer yeni bir başvuru yapacaksanız red mektubundaki yazan negatif olan durumunuzu pozitife çevirmeniz gerekir. Yoksa yeni yapacağanız başvurudan da red alabilirsiniz. Bu konuda destek almak için Yeni Zelanda vize uzmanlarımız ile red sebebini detaylı konuşun. Nasıl yapılan başvuruyu olumlu sonuca çevirebileceğeniz konusunda bilgi alın. Size en yakın şube iletişim numaraları için lütfen tıklayın.

    İlginizden dolayı teşekkür ederiz.

    Vize Merkezi /Yüksel ERDİN

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M.Y. 26 Mar 2019, 13:02

    Merhabalar, Vize reddi almamak için ne yapmam gerekir? Duyduğuma göre çok fazla red veriyorlarmış.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • M.K. 26 Mar 2019, 13:07

    Merhaba Vize başvurum red olursa tekrar ne zaman başvuru yapabilirim?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • T.D. 08 Ağu 2019, 15:46

    Turkiyeden bir arkadasim yakin zamanda red aldi visitor vize basvurusuna. Ne yapmamiz gerekiyor? Banka hesabindaki rakami arttirdi. Tavsiye edilirse biraz pesinatla kredili ev de alabilecek durumda.Tasinmaz gayrimenkul fayda saglayacak ise. Fakat redde 2.sebep olarak gosterdikleri seyehat gecmisi olmamasi konusunda nereye hangi sikliklarla seyehat etmesi gerektigi konusunda uzman tavsiye talep etmektedir. iyi gunler dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • a. zehra çetin 31 Mar 2020, 21:07

    Merhaba, Yeni Zelanda vize başvurum 1 ay kadar incelendi ve sürecin sonunda ret aldım. Avustralya'da bir etkinliğe katılacağım ve ardından Yeni Zelanda'ya geçmek istemiştim. Döneceğime inanmamışlar ama ben öğretim görevlisiyim burda. Resmi bir ranizsyon için avustralya'ya gidecektim oradan geçecektim 4 günlüğüne. Tekrar başvuru yapabilir miyim sizin aracılığınızla? Profesyonel bir desteğe ihtiyacım var ve sürem daralıyor.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 31 Mar 2020, 21:17

    Merhaba,

    Öncelikle Yeni Zelanda vize başvurusu için bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

    Vize başvurularının olduğu kadar her vize reddinin detaylı olarak incelenmesi gerekmektedir. Ret aldığınız başvuruda eğer yapılmış bir hata var ise tespit edilip yapacağınız yeni başvuruda bu durum düzeltilmelidir. Ret mektubunuzda belirtilmiş olan ve başvurunuzun olumsuz sonuçlanmasına neden olan sebeplerin ortadan kaldırılması gerekir ve vize görevlilerine yeni başvuruda ilgili belge ve dilekçelerle beyan edilmelidir.

    Öğretim görevlisi ve resmi bir etkinliğe katılacak kişi olarak Avustralya vize başvurunuzun olumlu sonuçlanıp, Yeni Zelanda vize başvurunuzun olumsuz sonuçlanması bu başvuruda gözden kaçırdığınız ya da eksik yaptığınız bir durum olduğunu belirtmektedir.

    Eksik veya hatalı yapılmış Yeni Zelanda vize başvurusu size hem vize reddi hem maddi bir kayıp olarak döneceğinden, alanında uzman kişilerden alacağınız destek ile sorunsuz bir şekilde vize başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Yeni Zelanda vize reddi alan kişilerin vize harcının geri iadesi kesinlikle yoktur ve istisnai durumlar dışında Yeni Zelanda vize reddine itiraz hakkı da verilmemektedir.

    Vize Merkezi’nin Yeni Zelanda vizesi uzmanlarından vize reddinizin ardından yapacağınız yeni başvuru süreci ve diğer tüm sorularınıza cevap almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Tuğba Çiftci

    Yeni Zelanda vize reddi kabus olmasın

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp