Yeni Zelanda Vize Fiyatları 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • S.S. 19 Oca 2021, 13:20
    Merhabalar, Yeni Zelanda vize fiyatları 2021 yılında ne kadar oldu? Yeni Zelanda vize türlerine göre fiyatlarda değişiklik oluyor mu? Parmak izi vermek için ödeme yapacak mıyız? Yeni Zelanda vize başvurularının sonucu çıkması uzun sürüyormuş, hem de çok fazla ret veriyorlarmış. Avusturalya, Kanada, Amerika vizem var ve bu ülkelere giriş çıkış yaptım. Bu durum benim için avantaj olur mu? Konsolosluk bana vize verir mi? Detaylı bilgi alabilir miyim?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 19 Oca 2021, 13:20

    Merhabalar,

    Yeni Zelanda vize fiyatları yeni yılda herhangi bir değişikliği olmadı. 2020 yılında uygulanan vize fiyatları ile bu yıl yapılacak ödemeler aynı. Yeni Zelanda vize başvuru formunu online doldurup, çalışma statünüze göre hazırlamış olduğunuz belgeleri sisteme yükledikten sonra ödemeler kredi kartı ile online yapılmaktadır. Ayrıca, Ankara’daki Yeni Zelanda başvuru merkezine pasaportunuzu götürüp taratmanız gerekir. Bu ödemeyi başvuru merkezine gittiğiniz zaman yapacaksınız. 

    Yeni Zelanda Konsolosluk sitesinden iki farklı ödemeyi online olarak yapabiliyorsunuz; vize harç veya göçmenlik vergi ödemesi ya da Uluslararası ziyaretçi koruma ve Turizm vergisi ödemesi.

    Yeni Zelanda Vize Ücreti 2021 Yılı Ödeme Detayları

    Yeni Zelanda Konsolosluğu’na ödenen vize bedeli,  vize türüne göre değişiklik göstermektedir.

    Yeni Zelanda vize fiyatları; Ziyaretçi vizesi, Sanat ve Müzik festivali ziyaretçi vizesi için herhangi bir vize harcı ya da göçmenlik vergisi bedeli ödeme yapılmadan başvuru yapılabilmektedir. Sadece Uluslararası ziyaretçi koruma ve Turizm vergisi için ödenmesi gereken Yeni Zelanda vize fiyatı 35 Yeni Zelanda Dolarıdır.  Öğrenci uzun süreli eğitim vizesi için 330 USD vize harcı ödeme yapılırken, girişimci çalışma vizesi için ödenmesi gereken Yeni Zelanda vize fiyatı 3.365 Yeni Zelanda Dolarıdır. Geçici oturum vize başvurusu için herhangi bir vize harcı ödenmemektedir. Oturum izni için başvuru merkezine pasaport taraması için 130 Türk Lirası ödeme yapılmaktadır. Diğer ziyaretçi vize başvuruları için Ankara’daki vize başvuru merkezinde Pasaportunuzun taramasının yapılması için 105 Türk Lirası ödeme yapılmaktadır. 

    Yeni Zelanda vize başvurunuzun sonuçlanması iki ayı bulabilmektedir. Amerika, Kanada ve Avustralya vizenizin olması ve ülkelere giriş çıkış yapmış olmanız Yeni Zelanda vizenizin onaylanması için önemli bir referans olacaktır. 

    Yeni Zelanda vize fiyatları 2021 yılı güncel değişiklikler hakkında bilgi almak istiyorsanız 0212 970 04 51 numaralı Yeni Zelanda özel vize hattımızdan ülke uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel Erdin

    Yeni Zelanda vize fiyatları 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp