Yeni Zelanda Öğrenci Vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • L.B. 21 Oca 2021, 14:44
    Merhabalar, Yeni Zelanda öğrenci vizesi 2021 yılında nasıl alabilirim? Uluslararası eğitim yapılacak yerler arasında Yeni Zelanda’nın koşullarının daha iyi olduğunu duydum. Liseyi 2021 yılında bitiriyorum. Henüz Yeni Zelanda’da okul seçimi yapmadım. Bu konuda detaylı bilgi verirseniz çok sevinirim. İyi Çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 21 Oca 2021, 14:44

    Merhabalar,

    Yeni Zelanda, yaşamak ve okumak için dünyanın en iyi yerlerinden biridir. Uluslararası üne sahip eğitim sistemleri ve benzersiz bir yaşam tarzı vardır. Öğrenci vizesi Yeni Zelanda geçirdiğiniz süre eğitim için olması zorunludur. Yarı zamanlı çalışmanıza izin verilebilir, ancak bilmeniz gereken kurallar vardır. Haftada 20 saate kadar yarı zamanlı ve tüm planlanan tatillerde ve Noel veya Yeni Yıl tatillerinde tam zamanlı çalışmanıza izin verilebilir. Yeni Zelanda'da kalmak ve mezun olduktan sonra çalışmak istiyorsanız, bunu yapmak için doğru vizeye başvuru yapmalısınız. Eğitim sonrası çalışma vizesine başvuru yaptığınız takdirde eğitim sonrası 3 yıl süreye kadar çalışma hakkınız olur.

    Yeni Zelanda öğrenci oturum izni vizesi için yapılan başvurular Büyükelçilik tarafından hafta içi her gün sabah 9.00 – öğlen 12.00 saatleri arasında kabul edilir.

    Yeni Zelanda Öğrenci Vizesi 2021 Yılı Başvuruları İçin Gerekenler

    1. Yeni Zelanda öğrenci vizesi başvuru formu; eksiksiz doldurulmalı, başvuru sahibi tarafından imzalanmalıdır. 
    2. Yeni Zelanda’daki eğitiminiz bittikten sonra ülkeden ayrılmayı planladığınız tarihten itibaren en az 3 ay geçerli güncel pasaport.
    3. 2 adet pasaport ölçülerinde biyometrik fotoğraf. 
    4. Gidiş ve dönüş uçak rezervasyonlarınız.
    5. Yeni Zelanda’da eğitim göreceğiniz Üniversite’den kabul mektubunuz. Göreceğiniz eğitim ile ilgili tüm detayların okul kabul mektubunuzda belirtilmesi gerekir.
    6. Eğer konaklama ve Okul ücreti önceden ödendiyse fatura ya da ödeme yapıldığına dair yazı almanız gerekir. Öğrenci vizesi Yeni Zelanda için olmazsa olmaz en önemli belgedir.
    7. Yeni Zelanda’da 6 aydan daha uzun eğitim alacak olan öğrencilerden bazı detaylı sağlık koşullarını yerine getirmeleri talep edilir. Eğer iki yıldan uzun eğitim alacaksanız detaylı sağlık raporu istenmektedir.
    8. 17 yaşından büyük öğrencilerden sabıka kaydı sunulması zorunludur.

    Yeni Zelanda öğrenci oturum izni vizesi için istenilen evrakların dışında ek belge talep edebilir. İşlemlerinizin sorunsuzca ilerlemesi için evraklarınızı eksiksiz sunmaya gayret göstermelisiniz.

    Yeni Zelanda öğrenci vizesi 2021 yılı başvuruları için sormak istediklerinizi 0212 970 0451 numaralı hattımızı arayarak öğrenebilirsiniz.
    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Yeni Zelanda öğrenci vizesi 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp