Yeni Zelanda Çalışma Vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • H.K. 30 Nis 2020, 15:08
    Merhaba, Yeni Zelanda çalışma vizesi 2020 yılında başvurusu yapmak istiyorum. Üniversiteden yeni mezun oldum. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nü iyi bir ortalama ile bitirdim. Bana bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz? Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 30 Nis 2020, 15:08

    Merhaba,

    Yeni Zelanda vize işlem sürecine dair bilgi almak amacıyla bize ulaştığınız için teşekkür ediyoruz.

    Yeni Zelanda’da çalışmak isteyen kişilerin öncelikle Yeni Zelanda’da bir şirketten kabul almaları ve kabul edildiklerine dair resmi kabul mektubuna sahip olmaları gerekmektedir. Kabul mektubu, başvuru yapılacak olan çalışma vizesi kategorisine uygun olarak hazırlanmış, çalışma detaylarını belirtir olmalıdır. Resmi kabul alınmadan çalışma vizesi başvurusu yapılamamaktadır.

    Çalışma vizesi için kabul alınması, ne yazık ki vize onayı alabileceğiniz anlamına gelmemektedir. Çalışma vizesi için başvurunuz Yeni Zelanda Göçmenlik Bürosu yetkilileri tarafından detaylı olarak değerlendirilecek, gerekli koşulları sağlamanız durumunda vize onayı verilecektir. Başvuru için çalışma vizesi kategorisine uygun vize evrakları eksiksiz hazırlanmalıdır. Evrakların güncel tarihli olması, durumunuzun doğru yansıtması ve İngilizce tercümeli olmalı gerekmektedir. Başvuru sürecinde eksik evrak sunumu vize reddine neden olabilmektedir.

    Yeni Zelanda vize başvurusu için hazırlanan evraklar taranarak vize başvuru sistemi evrak yükleme bölümüne eklenmektedir. Evrakların kategorilerine uygun olarak sisteme yüklenmesi, yüklenen evrakların okunaklı ve istenen formata uygun olması gerekmektedir.

     Yeni Zelanda vize işlemlerinde gerekli evrakların hazırlanması kadar başvurunun doğru yapılması da büyük öneme sahiptir. Vize başvuru aşamaları doğru tamamlanmalı, başvuru formları hata yapılmadan doldurulmalıdır. Sistem doldurulması gereken zorunlu başvuru formuna ek olarak, vize kategorinize bağlı olarak ek formlar doldurmanızı ve yüklemenizi isteyebilir. Form doldurulurken yanlış bilgi verilmesi, hatalı vize kategorisi seçimi vize reddine neden olabilmektedir. Vize reddi durumunda başvuru sürecinde ödediğiniz Yeni Zelanda çalışma vizesi ücreti iadeleri yapılmamaktadır.

    Yeni Zelanda ile görüşmeleriniz sonrası, çalışmak üzere kabul almanız durumunda Yeni Zelanda Çalışma vizesi 2020 yılı başvurunuz konusunda size destek olabiliriz. Ayrıca turistik, ticari ya da aile yakını ziyareti amaçlı seyahatleriniz için başvuru konusunda destek almak için müşteri temsilcilerimizle dilediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Yeni Zelanda Çalışma Vizesi 2020, Yeni Zelanda vizeni bize bırak

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp