Kamboçya vize ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • Ç.Akgün 26 Haz 2020, 15:21
    İyi çalışmalar Vize Merkezi, ben Kamboçya elektronik vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Seyahatim turistik gezi amaçlı olacak. E-vize başvurusunun kolay olduğunu biliyorum ama yine de kendim yaparsam gözümden kaçacak şeyler olacağından korkuyorum. Siz bu konuda nasıl yardımcı oluyorsunuz öğrenmek istiyorum. Başvuru evrakları ve Kamboçya vize ücreti 2020 hakkında bilgi alabilir miyim? Teşekkür ederim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 26 Haz 2020, 15:21

    İyi günler, Kamboçya elektronik vize işlemlerinde kurumumuz vize temsilcileri başvuru sahiplerine gerekli danışmanlık desteği sağlamaktadır. Bu sayede sürecin belirlenen prosedüre uygun ve talep edildiği şekilde gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır. Kamboçya vizesi başvuru işlemleri sırasında şahsen bulunulması gibi herhangi bir zorunluluk olmaması nedeniyle tüm adımlar başvuru sahibi adına atılmaktadır. 

    Kamboçya vizesine başvuru bedeli olarak konsolosluk harcı, vize ücreti ve hizmeti bedeli kapsamında 120 $ + KDV tutarı talep edilmektedir. Başvuru için seyahatin son bulacağı tarih itibariyle en az 6 ay daha geçerli olacak Pasaport ibraz edilmesi gerekmektedir. Pasaport ile birlikte 2 adet Biyometrik Fotoğraf, Nüfus Kağıdı Fotokopisi ve Vize Başvuru Formu sunulması şartı aranmaktadır. Başvuru dosyasına ayrıca Kamboçya Turistik Vize Talep Dilekçesi ve ulaşım-konaklama belgelerinin eklenmesi talep edilmektedir. Tüm belge ve bilgilerin eksiksiz olarak değerlendirmeye sunulması gerekmektedir. 

    Kamboçya vizesine başvuru bedeli başvurunun ret kararı ile sonuçlanması durumunda iade edilmemektedir. Bu nedenle tüm sürecin hatasız ve eksiksiz olarak tamamlanmış olması oldukça önem arz etmektedir. Kurumumuzdan alacağınız danışmanlık desteği sayesinde başvuru sırasında yapılan hatalar nedeniyle vize talebinin olumsuz sonuçlandırılması ihtimalinin önüne geçebilirsiniz. 

    Kamboçya vizesi başvuru işlemleri ile ilgili ayrıca detaylı bilgi talep etmeniz halinde veya doğrudan temsilcilerimiz ile süreci başlatabilmek adına bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuza [email protected] e-posta adresi ve 0212 970 0538 telefon numaramız üzerinden kolay ve rahat bir şekilde ulaşabilecek olduğunuzu hatırlatırız.

    Kamboçya vize ücreti 2020 ve başvuru işlemleri sırasında talep edilen evraklara dair güncel ve doğru bilgilerle sormuş olduğunuz soruyu cevaplamaya çalıştık. Yardımcı olabildiğimizi umar, diğer sorularınız ve vize talebi oluşturma işlemleriniz için tarafımızla iletişime geçmenizi rica ederiz. 

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi 

    Kamboçya vize ücreti

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp