Nijerya Vize Ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • S.Koçak 14 Ağu 2020, 09:12
    Merhaba, Nijerya’ya yapacağım ticari seyahatte, vize evrakları ve Nijerya vize ücreti 2020 yılına ait bilgileri verebilir misiniz? Bir de kapı vizesi olduğunu duydum. Pasaportum ile birlikte direk Nijerya’ya gidip orada vizemi alabilir miyim?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Ağu 2020, 09:12

    Merhaba,

    Türk vatandaşlarının, Nijerya’ya yapacakları seyahatte mevcut pasaportunuz Umuma Mahsus (Bordo) Pasaport, Hizmet (Gri) Pasaport, Hususi (Yeşil) Pasaport ise Nijerya vizesi almalısınız. Sadece Diplomatik (Kırmızı) Pasaportu olan Türk vatandaşları Nijerya’ya vizesiz gidebilir ve 90 gün kalabilirler. 

    Nijerya vize fiyatı nakit olarak başvuru sırasında Nijerya Büyükelçiliğine yapılmaktadır. Nijerya başvurusu yapılırken başvuru sahiplerinin şahsen Ankara’da olan Nijerya Büyükelçiliğine gitmeleri gereklidir. Eğer şahsen gelmek istemezseniz, acentemiz aracılığı ile işlem yapabilirsiniz. Acentemiz ile yapılan işlemlerde vize türüne (ticari, turistik, ziyaret) göre Nijerya Büyükelçiliğinin istediği belgeleri acentemize elden bırakabilir veya kargo ile gönderebilirsiniz. Belgeleriniz acentemize ulaştıktan sonra dosyanız hazırlanacak ve Ankara Nijerya Büyükelçiliğine başvuru yapılacaktır. Nijerya vizesi ücret acentemiz tarafından ödenecektir. 

    Nijerya seyahatinde, Nijerya’ya gittiğinizde kapıdan da vize alınabilir. Kapı vizesi almak için öncelikle Nijerya’da ki şirketin, Nijerya’ya seyahat edecek kişi adına, Nijerya’da bulunan yabancılar şubesine başvuru yapması gerekiyor. Yapılan başvuru sonrasında, yabancılar şubesi seyahat edecek kişi için geçici bir giriş belgesi verecektir. Nijerya’da ki bu belgeyi aldıktan sonra size mail olarak göndermesi gereklidir. Resim çekilmiş ve resim formatında gönderilen belgeler giriş esnasında kabul edilmeyecektir. 

    Nijerya’ya giriş yaparken yanınızda geçici giriş belgeniz ile birlikte yanınızda vize türüne göre Nijerya Büyükelçiliğinin talep ettiği belgeler yanınızda olmalıdır. Bu belgeleri görevli memura teslim etmeniz gerekiyor. Görevli memur belgeleri inceledikten sonra ve belgelerinizde eksik olmazsa Nijerya vizenizi onaylar ve ülkeye girişinize izin verecektir. Fakat belgelerinizde eksik olursa Nijerya vizeniz onaylanmaz, bu durumda ülkeye giriş yapamazsınız ve geri dönmek zorunda kalacaksınız. Sınırda zorluk yaşamamanız ve hatta geri dönmek zorunda kalmamanız için acentemizden danışmanlık hizmeti almanızı tavsiye ederiz.

    Nijerya Vize Ücreti 2020 yılına ait bilgilere +90 (212) 963 63 49 acente numaramızı arayarak temsilcimizden bilgi alabilirsiniz.

    Saygılarımızla
    Dilek Gürkan

    nijerya vize ücreti 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp