Lüksemburg vizesi ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • N. O. 16 May 2020, 23:18
    Merhabalar, Lüksemburg ticari vize başvurusuna ve vizesine ihtiyacım var. En hızlı şekilde başvurumun sonuçlanması adına ne gibi işlemler yapabilirsiniz. Acil bir şekilde vize almam mümkün müdür? Lüksemburg vizesi ücreti 2020 yılı için bir zam var mı? Hangi yollardan ödeme yapacağız? Var ise VIP hizmetten yararlanmak istiyorum. Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 May 2020, 23:18

    İyi günler, öncelikle Lüksemburg ticari vize başvurunuza ilişkin bizleri Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lüksemburg Schengen vizesi ticari başvuru sahiplerinin ilgili başvuru kabul ve parmak izi merkezlerinde dosya kabulü yapılmaktadır. Vize Merkezi olarak ticari, turistik vb. kısa süreli kalışları sağlayan tüm vize türlerini ilgili başvuru merkezlerinden gerçekleştirme hakkımız bulunmaktadır.

    Lüksemburg Schengen vizesi ticari başvuruları işlem süresi ortalama 15 takvim günü sürmektedir. Ilgili başvuru ve pamrak izi merkezi istemiş olduğu eksiksiz evraklar ile beraber VIP statüsünde hizmet vermekteler fakat vize işlem sürenizi kısaltan bir hizmet değildir. Yalnzıca randevu gününüzü önce çeker ve konforlu bir vize başvuru hizmeti sağlamaktadır. Vize ücreti Lüksemburg VIP hizmete lişkin ücretlendirmeler ayrtınılı şekilde söylemek gerekirsek; 12 yaş üstü yetişkinler 750 TL, 6-12 yaş arası 450 TL, 0-6 yaş aralığında olan başvuru sahipleri ise 150 TL olarak ücretlendirilmektedir. Eğer VIP statüde başvurunuzu yapmak isterseniz tüm bu ücretlere ek olarak 300 TL ödemeniz bulunmaktadır. Ödemeler randevu günü başvjuru sırasında gerçekleşmektedir. Nakit ve TL olarak talep edilir. Lüksemburg vizesi ücreti 2020 yılında yazmış olduğumuz gibi Konsolosluk harçlarına 20 Euro zam getirelerek oluşmuştur. 

    Vize Merkezi olarak Lüksemburg vizesi ücreti 2020 yılı için danışmanlık hizmetimiz ile bizleri talep etmiş olduğu miktar 30 Euro + KDV olarak talep ediliyor. Danışmanlık ve Konsolosluk ücretleri içerisinde tüm vize adımlarınızı yürürtme işlemlerinş V,ze Merkezi umzan müşteri temsilcilerimizden bilgi edinerek ayrıntılı şekilde öğrenebilirsiniz. Ticari vize başvurularınızın hızlı sonuçlanması adına eksiksiz dosyanızın ve başvuru formunuzun uygun dilde ve formatta olması, randevunuzun uygun tarihlere oluşturulması, davetiyenizin istenilen şekilde sunulması tüm sürecinizi kısalta bilmekte olup gitmek istediğiniz tarih için avantajınız olacaktır.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp