Çalışma Vizesi

Çalışma İzni Vizesi İçin Gereken Evrak Listesi

1. Pasaport

2. Schengen başvuru formu (formun Ingilizce veya Fransızca doldurulması gerekecektir)

3. İki adet biyometrik fotoğraf

4. Gidiş uçak rezervasyonları (varsa) / Airtickets reservation (if applicable)

5. İş akdi (orijinal ve fotokopi ) / agreement (contract) (original and photocopy)

6. Sağlık raporu, ingilizce ya da fransızca düzenlenmemişse bu dillere noter onaylı çevirisi /

7. Adli sicil belgesi, ingilizce ya da fransızca düzenlenmemişse bu dillere noter onaylı çevirisi ve apostili ve photokopisi/

8. Doğum belgesi, ingilizce ya da fransızca düzenlenmemişse bu dillere noter onaylı çevirisi ve apostili

9. Yabancı Uyruklu Vatandaşlar için: Turkiyede oturma izni fotokopisi (en az vize bitiş tarihine kadar geçerli olmalıdır)

Yükleniyor...