Lüksemburg vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • B. T. 16 May 2020, 23:03
    Merhaba, eşim ve ben emekliyiz ufak bir Lüksemburg turistik seyahati yapmak istiyoruz. Öncesinde aldığımız vizelerimiz var. Lüksemburg vizesi 2020 yılı için değişen bir prosedürü veya evrak bilgileri nelerdir? Ücretler konusunda bilgi vermenizi rica ederiz.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 16 May 2020, 23:03

    İyi günler, öncelikle başvurunuza ilişkin bizleri Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Lüksemburg ziyareti yapacak olan başvuru sahiplerimizin evrakları ve vize değerlendirmesi Ankara Büyükelçiliği’nden yapılmaktadır. Vize başvurularınızı başvuru kabul ve parmak izi merkezlerinden ilgili kuruma teslim ederek işlemlerinizi yapmaktayız. Sizler adına yapılacak olan Lüksemburg vize işlemleri gerekli evraklar yıldan yıla değişebilmekte ücretlendirme de aynı şekilde değişebilmektedir.

    Lüksemburg vize başvurusu turistik Schengen vizesi müracaatlarında emekli başvuru sahiplerimizin güncel hazırlaması gereken evraklar özetle şöyledir. Öncesinde almış olduğunuz vizeler için hazırlamış olduğunuz evraklara ek olarak; eski ve yeni pasaportlarınız, 1 adet güncel fotoğrafınız, banka hesap dokümanlarınız, emeklilik hesabı ve belgeniz, e devlet üzerinden nüfus ve ikametgah belgeleriniz, Schengen ülkelerinde geçerli olan seyahat sağlık sigortanız, uçak ve konaklama belgeleriniz, seyahat dilekçeniz, kimlik kopyanız olarak açıklayabiliriz. Lüksemburg vize başvuruları ve diğer tüm Avrupa birliği ülkesi başvuruları için ücretler revize edildi. Türk vatandaşları ve vizeye ihtiyaç duyan Türkiye’de ikameti bulunan 3. Ülke yabancı vatandaşların ödemeleri yetişkinlerin 12 yaş üstü 750 TL, 6-12 yaş aralığı 450 TL ve 0-6 yaş aralığında bulunan başvuru sahipleri için 150 TL olarak başvurular kabul edilmektedir. Vize Merkezi danışmanlık ücretimiz 30 Euro + KDV’dir. Lüksemburg vize başvurunuzun Schengen başvuru formunuz, dilekçeniz ve seyahat sağlık sigortaları dahil olmak üzere tüm vize adımlarınızı danışmanlığımızla ilerletmekteyiz.

    Lüksemburg vizesi 2020 yılı değişiklileri ve tüm vize işlemleriniz hakkında Vize Merkezi olarak tecrübeli ve profesyonel çalışma ekibimiz ile başvurunuzun eksiksiz olarak yapılması için sizlere yardımcı olmak hedefimizdir. Turistik ve diğer tüm C tipi Schengen vizesi müracaatlarınızda başvurularınız için randevu işlemleri, dosyan kontrolü, başvuru yapımı, süreç takibi ve sonuç paylaşımı olmak üzere tüm vize adımlarınızı uzman Vize Merkezi müşteri temsilcilerimizden bilgi edinerek ayrıntılı öğrenebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp