Lüksemburg vize başvurusu 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • B. T. 17 May 2020, 14:20
    En son 2018 yılında Lüksemburg’dan almış olduğum vize var. 10 yıldır sürekli gidip geliyorum. Oğlum ve eşi orada yaşıyor. Emekliyim sürekli vize işlemleri ile uğraşmak istemiyorum. Öncelikle uzun süreli vize talebi yapmak istiyorum. Lüksemburg vize başvurusu 2020 yılı için istenilen evraklarda değişme var mıdır?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 May 2020, 14:20

    İyi günler, öncelikle Lüksemburg başvurunuz hakkında bizleri Vize Merkezi'ni tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Önceki Lüksemburg vize başvurularınızda turistik mi yoksa ziyaret başvurusu olarak mı yaptığınızı öğrenmemiz gereklidir. Başvuru türünüzün ziyaret yani davetiye ile yapılması uzun süreli vize almanız sağlar bir detay olduğunu belirtmek isteriz. Bu yönde yapılacak olan yeni Schengen vizesi başvurunuzda oğlunuzdan uygun formatta davetiye ve adınıza yazacağımız uzun süreli vize talep dilekçesi önem kazanmış olacaktır.

    Lüksemburg’a vize başvurusu hakkında öncesinde yapmış olduğunuz başvurunuzdan farklı evraklar sunulması gerektiğine istinaden sizlere en güncel bilgiler ve olması gerekenler hakkında özetle şöyle açıklayabiliriz; eski ve yeni tüm pasaportlarınızın asılları, satın alınmış ise uçak biletiniz, zorunlu seyahat sağlık poliçeniz, seyahat nedeninizi açıklar dilekçenizi maddi durumunuzu kanıtlar banka dokümanları ve gayrimenkulleriniz var ise, emeklilik belgeniz ve banka dokümanı, Lüksemburg’dan oğlunuzdan gelecek olan Avrupa Dış İşleri Bakanlığı'ndan imzalanmış onaylanmış davet edenin imzası ile sizler adına iletilmiş davetiye olması gereklidir. İlgili belgenin orijinal hali sunulmalıdır. davet eden kişi ile bağlantınızı kanıtlar doğum belgesi veya nüfus kayıt örneği sunulmalıdır.

    Lüksemburg’a vize başvurusu hakkında söylemiş olduğumuz ayrıntı ve evrak bilgileri başvurunuzun olumlu ve aynı zamanda uzun süreli vize almanızı sağlar koşulları içermektedir. Fakat vizenin süresine yalnızca konsolosluğun kararına kalmış olduğunu ayrıca belirtmek isteriz. Başvurunuza ilişkin doldurulması gereken başvuru formu, seyahat nedeninizi açıklar dilekçeniz, seyahat tarihinize uygun randevu oluşturma işlemlerine öncelik vererek vize sürecinize başlayabilmekteyiz.

    Vize Merkezi vize danışmanlık hizmetimiz ile Lüksemburg vize başvurusu 2020 yılı için güncel evraklar ve başvuru işlemleri adına sürekli çalışma sürekliliğimiz ile tüm yeniliklerden ve yapılacak olan başvuru detaylarına hakim olduğumu belirtmek isteriz. Uzman müşteri temsilcilerimiz ile görüşebilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp