Oturum

Fildişi Sahili Vize Başvurunuzu Sizin Adınıza Yapalım!


Fildişi Sahili vizesi için gereken evraklar koşullara göre değişebilmektedir. Fildişi Sahili vizesi güncel evraklarına ulaşmak için Vize Merkezi ofislerimizi arayın. Vize Merkezi ofislerimiz Fildişi Sahili vize işlemlerinde size destek olmaktan memnuniyet duyacaktır. Daha fazla detay veya Fildişi Sahili vizesine dair merak ettiğiniz bir şey olursa bizi aramaktan çekinmeyin!

Fildişi Sahili’nde Oturum

Fildişi Sahili’nde 90 günden uzun sürecek kalım durumlarında oturum izni alınması gerekmektedir. Bu vize ve oturum türü için pasaportunuzun en azından 9 aydan daha uzun bir geçerlilik süresinin ve en az 2 adet boş sayfasının olmasına dikkat etmelisiniz. Bu izin türüne başvuru yapmadan önce Güvenlik Bakanlığından onay almanız gerekmektedir. Bu izni alabilmenizin en kolay yolu bakanlığa vereceğiniz belgelerinizdir ve bu belgeler arasında özellikle bir işinizin olması ve işvereninizin bilgilerini verebilmenizdir.

Fildişi Sahili oturum izni için gerekli belgeler ve şartlar şu şekildedir:

  1. Vize başvuru formu (bilgiler eksiksiz doldurulacak)
  2. Pasaport (9 aydan uzun bir süre geçerliliği olmalı)
  3. 4 adet biyometrik fotoğraf
  4. Sponsorluk mektubu (başvuru sahibi için isim, şirket bilgileri, ticari kayıt numarası, işçi kapasitesi, maaşı, sözleşme süresi, doğum günü, uyruğu vs.)
  5. Sözleşme belgeleri
  6. Sağlık raporu (aşı bilgiler vs.)
  7. Polis raporu
  8. Başvuru ücreti ve dekont ispatı
  9. İletişim bilgileri
  10. Bankada yeterli miktarda paranın bulunduğuna dair ispat

Not: Bütün belgelerin fotokopilerini barındırdığınızdan emin olun. İptali durumunda gecikmelerden kaçınmaya çalışmanın en uygun yolu budur. Aileye bağlı gitmiyorsanız bu vize türünde 18 yaşından büyük olmanız gerekmektedir. Öğrenci durumları için okuldan verilmesi gereken izin ve öğrenci belgelerini de eklemelisiniz.

Gerekli durumlarda konsolosluk belgelerinizi tutma hakkına sahiptir. Konsolosluk gerekli gördüğü takdirde sizi ek görüşmeye çağırabilir. Olumlu bir oturum izni için bu görüşmeye katılmanız son derece önemlidir.

Ödemeleriniz için aldığınız dekontlarınızı sunmalısınız. Gerekli durumlarda bunları fotokopi yapabilirsiniz. Gelecek zamanlar için bu belgeleri tutmanızda yeni bir işlem durumu için size yarar sağlayacaktır. İşlemlerini tek seferde ve doğru yapmanız sizi fazla masraftan koruyacaktır.

Eğer süresiz bir oturum izni almak istiyorsanız daha fazla işle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu nedenle dilerseniz bizler Vize Merkezi olarak sizlere profesyonel bir vize işlem danışmanlığı yapabiliriz. Daha fazla detaylı bilgi için Vize Merkezi şubelerimizi arayabilirsiniz.

daha fazla göster

Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel : +90 (212) 970 05 39
ortadogu@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 39
ayko@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 39
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 2103
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
+90 (242) 255 5163
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com