Form & Dilekçe

Çad Konsolosluğuna genel vize başvurusu yapacaksanız ayrıca aşağıdaki belgelerden durumunuzu ifade edecek olanları seçmenizi tavsiye ederiz:

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. Çad vizesi başvuru formu (İngilizce ya da Türkçe)
  3. Çad vize talep dilekçesi (İngilizce, Türkçe)
  4. En az 2 adet biyometrik fotoğraf
  5. Polis raporu
  6. Çad vizesi için bankadan ödendi dekontu
  7. Yolculuk belgeleri (pasaport, uçuş bilgileri vs.)
  8. Eğer davet karşılığı gidiyorsanız davetiye mektubu
  9. Maddi durumunuzu gösterir belgeler (tapu, araba ruhsatı, ev, işyeri belgeleri vs)
  10. Banka hesap dökümü
  11. Yine davetli olarak gidiyorsanız Çad’dan gönderilmiş kişinin ev, şirket vergi sertifikası, imza sirküleri, ticari sicil gazetesi vs.
  12. Davetiye olarak akrabanız sizi davet ediyorsa pasaport fotokopisi ve ayrıca bu kişinin sizin akrabanız olduğunu gösterir evraklar
  13. Tam vukuatlı nüfus kayıt belgesi
  14. Öğrenciyseniz okuldan alınmış izin ve öğrenci belgesi
  15. Ev hanımı iseniz adınıza ya da eşinizin adına düzenlenmiş ev, araba gibi ruhsat ve evrakları bulundurmalısınız.

Şirket sahibi ve çalışanları Çad Vizesi

  1. Çad Konsolosluğuna hitaben yazılmış dilekçe, imza sirküleri
  2. Banka hesap cüzdanı fotokopisi
  3. Varsa gayrimenkul tapu ya da tapularının fotokopileri
  4. İspat durumu için yakın tarihte alınmış faaliyet belge/belgeleri,
  5. Şirket ticari sicil gazetesinin fotokopileri
  6. Şirketin vergi levhası fotokopileri
  7. Şirket sahibinin ya da sahiplerinin imza sirküleri ile uluslararası sağlık seyahat sigortası için öndendi dekontunun verilmesi gerekmektedir.

Bordrolu çalışanlar vize Evrakları

  1. İşverenden verilmiş izin belgesi.
  2. Şirket imza sirküleri.
  3. Şirketin vergi levhası fotokopisi.
  4. Yakın tarihte alınmış faaliyet cetveli belgesi
  5. Şirket ticari sicil gazetesinin en az iki adet fotokopisi
  6. Sigortalıysa işe giriş bildirgesi ve uluslararası sağlık sigortası
  7. 3 aylık sigorta bilgisi içeren bildirge
  8. Son üç aya ait bordro
  9. Banka hesap cüzdan fotokopisi
  10. Varsa gayrimenkul tapu fotokopisi ya da fotokopileri
  11. SGK belgesi
  12. Uçak, bilet vs. yolculuk evrakları
  13. Şirket izin belgesi

Çad vizesi ev hanımı vize başvurusu

  1. En az 6 ay geçerli pasaport
  2. Çad vizesi başvuru formu
  3. Çad vize talep dilekçesi
  4. En az 3 adet biyometrik fotoğraf
  5. Polis raporu
  6. Çad vizesi bankadan ödendi dekontu
  7. Yolculuk evrakları listesi (pasaport, uçuş bilgileri vs.)
  8. Eğer davet karşılığı gidiliyorsa davetiye mektubu
  9. Sizin ya da eşinizin maddi durumunu gösterir evraklar (tapu, ev, araba ruhsatı, işyeri belgeleri vs. gibi)
  10. Banka hesap dökümü
  11. Davetiye olarak akrabanız sizi davet ediyor ise pasaport fotokopisi ve ayrıca bu kişinin sizin akrabanız olduğunu gösterir evraklar
  12. Tam vukuatlı nüfus kayıt belgesi
  13. Öğrenci belgesi
  14. Ev, arsa, iş yeri gibi bir mülkler için gayrimenkul tapu fotokopileri
  15. Eşiniz şirket çalışanları için şirket ticari sicil gazetesi fotokopisi
  16. Uluslararası sağlık sigortası
  17. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  18. Şahsınıza ya da eşinizin adına düzenlenmiş olan ev, araba gibi ruhsat ve belgeleri bulundurunuz. Ve ayrıca Çad Konsolosluğuna hitaben yazılmış dilekçe. Vize Merkezi ofislerimizden bulabilirininiz.
  19. Eşiniz çalışıyorsa veya şirket sahibiyse daha önce sayılan şirket belgeleri eklenecektir.

Çad vizesi öğrenci vize başvurusu

  1. Minimum 6 ay geçerli bir pasaport
  2. Çad vizesi için başvuru formu
  3. Çad vizesi talep dilekçesi
  4. En az 2 adet biyometrik fotoğraf
  5. Polis raporu
  6. Çad vizesi için bankadan ödendi dekontu
  7. Yolculuk bilgisi (pasaport, uçuş bilgileri vs.)
  8. Uçak biletleri
  9. Eğer davet karşılığı gidiyorsanız davetiye mektubu
  10. Banka hesap dökümü, ya da banka hesap cüzdan fotokopisi ya da fotokopileri, hangi hesapları kullanıyorsanız.
  11. Davetiye olarak akrabanız sizi davet ediyorsa pasaport fotokopisi ve ayrıca bu kişinin sizin akrabanız olduğunu gösterir evraklar
  12. Tam vukuatlı nüfus kayıt belgesi
  13. Öğrenci belgesi
  14. Ev, arsa, iş yeri gibi bir mülkler varsa gayrimenkul tapu fotokopileri
  15. Uluslararası sağlık sigortası
  16. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  17. Henüz 18 yaşınızı dolmamış iseniz anne veya babadanız alınmış muvafakatname evrakları.

Çad vizesi için emekli vize başvurusu

  1. En az 6 ay geçerli olan bir pasaport
  2. Çad vizesi başvuru formu
  3. Çad vize talep dilekçesi
  4. En az 2 adet biyometrik fotoğraf
  5. Polis raporu
  6. Çad vizesi için bankadan ödendi dekontu
  7. Yolculuk evrakları, uçak bileti veya biletleri
  8. Eğer davet karşılığı gidiyorsanız davetiye mektubu
  9. Sizin ya da eşinizin maddi durumunu gösterir belgeler (tapu, ev, araba ruhsatı, işyeri belgeleri vs.)
  10. Banka hesap dökümü, ya da banka hesap cüzdan fotokopisi ya da fotokopileri, hangi hesapları kullanıyorsanız.
  11. Davetiye olarak akrabanız sizi davet ediyorsa pasaport fotokopisi ve ayrıca bu kişinin sizin akrabanız olduğunu gösterir belgeler
  12. Tam vukuatlı nüfus kayıt belgesi
  13. Ev, arsa, iş yeri gibi bir mülkünüz varsa gayrimenkul tapu fotokopileri
  14. Uluslararası sağlık sigortası
  15. Nüfus cüzdanı fotokopisi
  16. Emekli cüzdan fotokopisi.
  17. Sağlık karnesinin bir fotokopisi
  18. Bankadan alınmış cüzdan fotokopisi
  19. Seyahat Sağlık Sigortası

Bilmeniz Gerekenler:


• Vize başvurusu için verilen formlar başvuru sahipleri tarafından imzalanmak zorundadır.
• Planlarınızı minimum 60 gün öncesinden yapmanız olası aksaklıklar için daha yararlıdır.

Çad Konsolosluğu ve Çad vizesi için bilmek istediğiniz başka bilgiler olursa bizi arayıp daha ayrıntılı bilgi edilebilirsiniz.

daha fazla göster

Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel : +90 (212) 970 05 26
ortadogu@vizemerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 26
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 26
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 25 21
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
Tel: + 90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com