Turistik Vize

  • Pasaport : Seyahat sonrası 6 ay geçerli olmalıdır. Mozambik konsolosluk yetkilileri pasaportların 2. sayfasındaki hamilinin imzası kısmının pasaport sahibi tarafından mutlaka imzalanmasını istemektedir. 
  • Davet mektubu
  • Otel ve uçak rezervasyon belgeleri
  • Seyahat için yeterli maddi kaynağın ispatı (Banka hesap dökümü, tapu ve araç ruhsatı vb.)

 

VİZE İŞLEMLERİ
Yükleniyor...
Telefon