Çalışma İzni

1 - Pasaport (dönüş tarihinden itibaren 6 ay 5 gün daha fazladan geçerlilik süresi olmalıdır.)

 

2 - 2 adet biometrik fotoğraf (Arka fonu beyaz)

 

3 - Mozanbik'teki firmayla yapılan iş sözleşmesi

 

4 - Ülkeye geri dönüş taahhütnamesi (Çalışma Bakanlığı onaylı)

 

5 - Geçici çalışma izni (Çalışma Bakanlığı onaylı)

 

6 - Şirket antetli kağıda konsolosluğuna hitaben yazılmış, kaşeli ve imza yetkilisi tarafından imzalanmış vize talep dilekçesi

 

7 - Son 3 ay içinde alınmış Faaliyet Belgesi fotokopisi

 

8 - Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

 

9 - Şirketin İmza Sirküleri fotokopisi

 

10 - Vergi Levhası fotokopisi

 

11 - Şirketin Banka hesap Cüzdanı fotokopisi (Güncel tarihli - Hesap Hareketli ve en az 4000 TL bakiyesi bulunan son 3 ay)

 

12 - Nüfus cüzdanı fotokopisi

 

13 - Tapu ve Araç Ruhsatı fotokopileri (Varsa)

 

Yükleniyor...
İletişim
İstanbul
Tel : +90 (212) 970 05 92
Faks : +90 (212) 287 72 44
ortadogu@vizermerkezi.com
Ankara
+90 (312) 970 05 92
ankara@vizemerkezi.com
İzmir
+90 (232) 970 05 92
izmir@vizemerkezi.com
Edirne
+90 (284) 236 24 24
edirne@vizemerkezi.com
Bursa
+90 (224) 322 25 21
bursa@vizemerkezi.com
Antalya
+90 (242) 255 5510
antalya@vizemerkezi.com
Gaziantep
+90 (342) 255 58 21
gaziantep@vizemerkezi.com