• Bulgaristan Transit Vizesi
    a. bademci, 10 Kas 2021, 19:42

    Merhabalar, Ben Türkiye’de Sporcuyum kendi salonum var ve spor dalları ile fazlasıyla ilgilenmekteyim. Aralık ayının ikinci haftasında Ukrayna’ya aracım ile Türkiye’den çıkacağım ama bunun için Bulgaristan Transit Vizesi başvurusunda bulunmama gerekliymiş sanırım. Aslında size kısaca planımdan bahsetmek istiyorum. Direk Türkiye’den Aracım ile Ukrayna’ya geçiş yapacağım ve orada 5 gün kalıp tekrardan Bulgaristan üzerinden dönüş yapacağım ama Bansko’da kayak yapacağım Bir gün bir gece konaklama için otel satın alacağım daha doğrusu rezerve edeceğim. Transit vize ile bunu yapmam doğru olur mu? Gerekli evraklar ve sonuçlanma süreci nedir? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Transit Vize ile Avrupa’ya çıkılır mı?
    e. kutu, 10 Kas 2021, 19:27

    Selamlar, Makedonya’ya bir seyahatim olacak aslında Uçak ile gitmeyi planlıyordum fakat son anda karar değiştirerek kendi aracım ile ve arkadaşımla gitmeye karar verdim. Açıkcası hem Makedonya’ya giderken farklı ülke ve yerleri görmek istediğim için fikrimi değiştirdim. Bunun gayet iyi ve keyifli olacağını düşündüğüm için size sormak istedim. Nasıl bir yol izlemem gerekir ve süreçler hakkında yardımcı olur musunuz? Bulgaristan Transit Vize ile Avrupa’ya çıkılır mı? Ayrıca Bulgaristan’da en fazla bu vize ile ne kadar kalma şansım var? Bana dönüş sağlarsanız çok sevinirim ve sizden danışmanlık almak isterim. Teşekkür eder Kolaylıklar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Eş Ziyaret Vizesine çalışmayanlar başvuru yapabilir mi?
    a. akbudak, 09 Kas 2021, 17:02

    Merhaba, Eşim Bulgaristan vatandaşı ve yeni bebeğimiz oldu bende kurumsal firmada yıllardır çalışıyordum. Bebeğim olunca yaklaşık 6 aydır ara verdim ama Eş ziyaret vizesi için başvuru yapmak istiyorum. Bulgaristan Eş Ziyaret vizesine çalışmayanlar başvuru yapabilir mi? Birkaç yerde okudum olumsuz sonuçlanma riski varmış çalışmamam durumunda. Açıkcası uzun zamandır hesabıma düzenli para giriş çıkışı yok ama banka hesabımda fazlasıyla bakiye gösterme şansım var eğer bu sorun olmazsa hemen başvuru yapmak istiyorum. Hangi evraklar gereklidir ve süreç nedir? Son olarak aşı durumu nedir ve karantina var mı? Teşekkürler kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Eş Ziyaret Vizesi en fazla kaç aylık sonuçlanır?
    a. gungor, 09 Kas 2021, 16:51

    Merhaba, Daha önce Eşim üzerinden Vize almıştım genelde 1 senelik sonuçlanan vize bana 3 aylık çoklu giriş olarak çıktı. Ve zamanı geçtiğimiz aybaşında sona erdi. Yeniden başvuru yapacağım çünkü zamanı bitti yeniden almam gerekli. Gereken evrakları ve süreci sizden öğrenebilir miyim? İstanbul’a yeni taşındım İzmir’de ikamet ettiğim için daha önce Bursa Bulgaristan konsolosluğundan başvurum olmuştu. İstanbul’dan başvuruyu gerçekleştiğimizde daha uzun sonuçlanma ihtimali var mıdır? Bulgaristan Eş Ziyaret Vizesi en fazla kaç aylık sonuçlanır? Sorularım için sizden dönüş rica etmekteyim. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler kolaylıklar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Eş ziyaret Vizesi ile Avrupa’ya gidilir mi?
    a. karaca, 06 Kas 2021, 15:21

    Selamlar, Bulgaristan vatandaşı eşim ile 3 sene önce evlendik daha yeni evliliğimizi tanıttık belgemizi aldık. Bulgaristan’a sık sık eşimin ailesinin yanına rahatça gidebilmek adına Vize başvurusu yapmak istiyorum aynı zamanda Bulgaristan Eş ziyaret Vizesi ile Avrupa’ya gidilir mi? bu soru aklıma takıldı. Sonuçta Bulgaristan Avrupa ülkesi oradan vize alırsam rahatça diğer ülkelere de giriş çıkış yapılabilir diye düşünüyorum bu konuda yanlış biliyorsam bana yardımcı olur musunuz? Gereken evraklar ve süreç hakkında detayları rica edeceğim. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışmıyorum Bulgaristan Ziyaret davetiyem var başvurum kabul edilir m
    a. alper, 04 Kas 2021, 19:02

    Selamlar, Türkiye’de Üniversite öğrencisiyim okuyorum ve fazlasıyla Bulgaristan’da oturan arkadaşım var. Öğrenciyim ama çalışma durumum yok bu sorun olur mu bilmiyorum bu konuda nasıl bir yol izlemem gereklidir? Banka hesabım var aslında ama dolgun bir hesap değil en az ne kadar yeterli olur, bakiye olarak ne göstermem lazım? Ve orada bir ay kadar kalacağım bu sorun olur mu? Çalışmıyorum Bulgaristan Ziyaret davetiyem var başvurum kabul edilir mi? açıkçası size aktarmak istediğim husus bu. Yardımlarınızı rica edeceğim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bir senelik Ziyaret davetiyem var Bulgaristan Vizesi alabilir miyim?
    e. kıraz, 04 Kas 2021, 18:36

    Merhabalar, Benim adıma bir akrabam Davetiye gönderecek yakın bir zamanda Bulgaristan’a gideceğim. Bir senelik Ziyaret davetiyem var Bulgaristan Vizesi alabilir miyim? Uzun bir süre kalmak istiyorum. Sadece davetiye ile Konsolosluğa gitsem pasaportum ile Vize alabiliyor muyum? Nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilmediğim için sizden destek beklemekteyim. Daha önce yurtdışına çıkmadım vize başvurusunda bulunmadım bu durum olumsuz yansıyabilir mi başvuru yapsam? Teşekkürler sizden dönüş bekliyorum. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan’a Davetiyesiz gidebilir miyim?
    a. umran, 04 Kas 2021, 18:15

    Selamlar, Küçük kızım ile yakın bir arkadaşımı ziyarete gideceğim Bulgaristan’a Aralık ayının ikinci haftasında planlıyorum. Benim adıma ve kızımın adına bir davetiye gönderecek. Biz ortalama bir buçuk ay kadar orada konaklamayı düşünüyoruz aynı zamanda benim için turistik gezi ve ziyaret olacak. Davetiye aşamasında bazen zorluk yaşanabilirmiş o şekilde bir duyum aldım. Bulgaristan’a Davetiyesiz gidebilir miyim? Ve gidersem o kadar fazla gün olarak kalma şansım olabilir mi? Gerekli evraklar ve sonuçlanma süresi nedir? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışmayanlar Bulgaristan Ticari Vize alabilir mi?
    i. alkoç, 01 Kas 2021, 17:05

    Selamlar, Bir arkadaşım ile yeni işe başlayacağız burada ikimizde mühendislik okuyoruz bir ay sonrasında mezuniyetimiz var ama şuan aynı zamanda Bulgaristan’da bir firma ile de görüşme yapmaktayız. Ama şuan bir işe girişimiz yok ama gidenler çok Ticari olarak. İllaki çalışmak durumunda mı alınıyor? Çalışmayanlar Bulgaristan Ticari Vize alabilir mi? Davetiye gelse biz arkadaşım ile bu vizeye başvuru yapabilir miyiz? Şartları nelerdir hangi evraklar gerekir? Bize yardımcı olursanız en azından nasıl bir süreç takip etmeliyiz? Teşekkür ederiz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Şirket sahipleri için Bulgaristan Ticari Vize
    a. kuşçu, 01 Kas 2021, 14:23

    Selamlar, Türkiye’de bir tekstil firmam var 1 sene önce ikinci firmamı Bulgaristan’da kurdum. Daha öncesinden sık sık Bulgaristan’a Şirketimi kurma esnasında sürecinde Schengen vizesi ile gidip geldim. Sorun yaşamadım fakat orada faaliyet gösteren bir firmam var sonuçta. Uzun süreli bir vize alabilir miyim? Şirket sahipleri için Bulgaristan Ticari Vize nasıl alabilirim? Ticari vize ile orada uzun süreli kalma şansım var mıdır? Yani açıkçası bu konuya çok hakim olmadığım için size danışmak istedim benim için en doğru olan süreci bana aktarırsanız hemen işlemlere başlamak isterim. Ve kaç günde sonuçlanır vize ortalama? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • 1 senelik Bulgaristan Ticari davetiye
    a. gürkem, 01 Kas 2021, 14:02

    Selamlar, Ben Bulgaristan’a iş için görüşmeye gideceğim ama anlaşırsam kalmayı istiyorum hem çalışmak için hem de yaşamak için. 1 senelik davetiye talep etsem birkaç görüştüğüm köklü firma var aslında. 1 senelik Bulgaristan Ticari davetiye ile ne kadar kalabilirim? Bana ne kadarlık vize sonuçlanır? Daha önce Schengen vizem var turistik olarak birçok Avrupa ülkesi gezdim ama bunun ne kadar sonuçlanacağı hakkında bir fikrim yok. Ne gerekir neler yapmam lazım? Bana bilgi verirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi nereden alınır?
    a. sırmalı, 01 Kas 2021, 13:39

    Selamlar, Bulgaristan Vizesi nereden alınır? Annem ve Babam ile Bulgaristan’a Bir aile dostumuzu ziyarete gideceğiz. Uzun süredir tedavi görmekteydi onu ziyaret edeceğiz asıl bu amaçla gideceğiz. Aile ziyareti için Davetiye şart mıdır? Davetiye geldikten sonra nasıl vizeye başvuru yapabiliriz bu süreçte sizler firma olarak bizlere yardımcı olma ihtimaliniz nedir? Kaç günde sonuçlanır ve ortalama kaç gün orada kalabiliriz? Sınırdan geçerken nelere dikkat etmemiz gerekir? Sizden danışmanlık almak isteriz bize dönüş yaparsanız çok sevinirim. İyi Çalışmalar dilerim teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Turistik vizesi ile Bulgaristan’da çalışabilir miyim?
    A. BAHAR, 30 Eki 2021, 15:51

    Selamlar, Bulgaristan’a çalışmak için gideceğim ama vize çıkartmak istiyorum. Nasıl ilerlemem gerekiyor? Bulgaristan Turistik vizesi ile Bulgaristan’da çalışabilir miyim? Nasıl şartlar peki hangi evrakları hazırlamam gerekir? Birkaç araştırma yaptım aslında aldığım vize ile gidersem çalışma yapabiliyormuşum ama nasıl olacak açıkçası bilmiyorum. Bana bu sorularım hakkında yardımcı olur musunuz? Teşekkür ederiz. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi Schengen’de geçerli mi?
    e. gözgengil, 30 Eki 2021, 15:21

    Selamlar, Bulgaristan’a kısa bir seyahate gitmeyi planlıyoruz. Fakat Edirne’de ikamet etmekteyiz sık sık iş için kendi aracımız ile İstanbul’a gidip geldiğimiz için işlemleri İstanbul’dan halletsek sorun olmaz değil mi? Bulgaristan’a gittiğimizde oradan kendi aracımız ile Avrupa’da birkaç ülkeye daha geçeceğiz ama bu aldığımız vize ile geçebilir miyiz? Bulgaristan Vizesi Schengen’de geçerli mi? Tüm gereken detaylar için bilgilendirirseniz şayet çok seviniriz. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan’a Ticari Vize ile gidip çalışabilir miyim?
    i. akkılıç, 30 Eki 2021, 15:09

    Merhabalar, Bir firmaya bağlı yaklaşık 3 senedir çalışmaktayım. Partner firmamız var Bulgaristan’da oraya gideceğim. Ama aslında çalıştığım firmadan ayrılacağım işin açıkçası. Ben Bulgaristan’a Ticari Vize ile gidip çalışabilir miyim? Bu konu hakkında kafam çok karışık nasıl bir yol izleyebilirim? Oraya gittiğimde tüm işlemleri kendim mi yapacağım yoksa anlaşırsam anlaştığım firma mı benim adıma işlemleri yapacak? Bu Vize için hangi evraklar gerekir? Tüm sorularım için bana yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi ne kadar?
    d. yıldırım, 26 Eki 2021, 17:50

    Selamlar, Birkaç sorum olacak. Biz yakın arkadaşım ile Bulgaristan’a kısa bir seyahat planlıyoruz. Hatta tüm evraklarımızı topladık Bulgaristan Konsolosluğuna gittik ama şahsen alamayacaklarını belirttiler. Yani harç ücretini biz ödemiş olduk ama sizin ücretiniz nedir? Bulgar Vize ücreti ve Bulgaristan Vizesi ne kadar? Bize danışmanlık verirseniz hangi adımları izlememiz gerekir? Ve banka hesaplarımızın düşük olduğu söylendi sonuçta öğrenciyiz ve 21 yaşındayız bu olumsuz etkiler mi? Son olarak aşı olmadık bu bir engel sorun oluşturur mu ülkeye girişte? Teşekürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Turistik Vize başvurusu süreci
    m. karga, 26 Eki 2021, 17:33

    Selamlar, Biz öğrenci grubu olarak yaklaşık 6 kişi Bulgaristan’a gideceğiz. İstanbul’da yaşıyoruz ve Üniversite okumaktayız. Sadece kültürel olarak gezmek için gideceğiz ve alışveriş için. Bulgaristan Turistik Vize başvurusu süreci şahsen kabul ediyor mu? Yoksa sadece danışmanlık firmasından mı kabul edilmekte başvurular? Orada okulumuza bağlı bir tesiste kalmayı planlıyoruz illaki Turistik vize olduğu için Otel rezervasyonu yapmak zorunda mıyız? Ve son olarak sizden gerekli evraklar ve sonuçlanma süresini öğrenmek istiyoruz. Aşı durumunu da belirtirseniz çok seviniriz. Teşekkür ederiz. İyi çalışmalar

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan C vizesi için gerekli evraklar nelerdir?
    a. lale, 26 Eki 2021, 16:59

    Selamlar, Bir okul araştırması için Ailem ile birlikte Bulgaristan’a gideceğiz. Üniversite’ye başlayacağım önümüzdeki sene ama şimdiden bir araştırma yapmaya başladık. Orada annemin çok yakın arkadaşı oturuyor orada yaklaşık 5-6 gün belki de daha fazla kalmayı planlıyoruz. Sizce annem ve bana Davetiye göndermesi sağlıklı olur mu? Yoksa Turistik vize ile gitme daha mı makul olur? Bulgaristan C vizesi için gerekli evraklar nelerdir? Kaç günde sonuçlanır vize? Annemin bankası yok ben Sponsor olabilir miyim? Bana nasıl yardımcı olursunuz? Teşekkürler Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesiyle hangi ülkelere gidilir?
    E.H., 22 Eki 2021, 18:40

    Selamlar, Bulgaristan’a gitmeyi planlıyorum kasım ayının sonunda. Sizlere birkaç sorum olacak eğer yanıtlarsanız çok sevinirim. Bulgaristan’dan Prag şehrine geçebilme şansım olur mu? Orada okuyan bir arkadaşımın yanına gideceğim sadece Bulgaristan’da ise yine birkaç arkadaşım ile görüşüp o arkadaşım ile geçmeyi planlıyorum. Bulgaristan Vizesiyle hangi ülkelere gidilir? Emin olamadığım için size sormak istedim açıkçası. Yani Schengen ülkesi diye biliyorum ama emin olamadım. Bulgaristan vizesi için neler gereklidir ve kaç günde sonuçlanır? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan’a Pasaportsuz gidiliyor mu?
    S.S, 21 Eki 2021, 19:01

    Selamlar, Bulgaristan sınırına yakın tarafta ikamet ediyorum. Sadece kimlik ile geçebiliyor muyum? Yani Bulgaristan’a Pasaportsuz gidiliyor mu? Eşim ve ben emekliyiz kısa süreliğine alışveriş ve turistik olarak gitmeyi istiyoruz. Vize istiyorsa eğer mutlaka neler gerekir ve ne zaman sonuçlanır? Zorunlu karantina varsa eğer gitmemiz saçma olacaktır. Aşı ya da PCR zorunlu mu? Ve kaç günlük çıkar tahmini ona göre işlemleri başlatmak isteriz eğer yardımcı olursanız. Konu hakkında detaylı dönerseniz sevinirim. Kolaylıklar dilerim, Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan’a gitme şartları nelerdir?
    R.G, 21 Eki 2021, 15:26

    Selamlar, Ben bir özel firmada çalışmaktayım. Bulgaristan’a gitmek istiyorum kısa bir süreliğine size birkaç sorum olacak bana yardımcı olmanızı rica edeceğim. Bulgaristan’a gitme şartları nelerdir? Sadece iki gün ya da en fazla üç gün kalış yapacağım için yakın arkadaşımda kalmayı planlıyorum umarım bu bir sorun olmaz. Gereken evraklar nelerdir ve ortalama kaç günde sonuçlanmaktadır? Aşı durumu nedir? PCR ile geçiş yapabilir miyim? Nasıl bir süreç izlemem gerekir? Bana tüm bu konular için yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan’a gitmek için ne gerekir?
    E.T, 20 Eki 2021, 18:04

    Selamlar, Silivri de ikamet etmekteyim. Annem ile kasım ayında Bulgaristan’a aile dostlarımızı ziyaret etmek istiyoruz. Bulgaristan’a gitmek için ne gerekir? Birkaç sorum olacak aklıma takılan bana yardımcı olursanız sizinle çalışmak isterim. Annem ve benim şahsen başvuruda bulunmamız ya da parmak izi vermemiz gerekecek mi? Araç ile geçeceğiz yeşil sigorta hizmetiniz var mıdır? Ve son olarak aşılarımızı olduk ikinci aşı üzerinden 20 gün kadar geçti yine de PCR yaptırmamız şart mıdır? Gereken evrakları ve sonuçlanma süresini tarafıma iletirseniz hemen işlemleri başlatabiliriz. Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan’a nasıl kolay gidebilirim?
    Y. Ek, 20 Eki 2021, 17:43

    Selamlar, Ben Bulgaristan’a gitmek istiyorum. Bulgaristan’a nasıl kolay gidebilirim? Bana gerekli tüm detaylar için bilgilendirme şansınız var mı? Gereken evraklar, kaç günde sonuçlanır ve süreç nasıl ilerler yardımcı olur musunuz? Ve arkadaşımın aracı ile geçeceğim araç için neler gerekir ve aşı durumu nasıl? Aşı olmadım aşısız girebilir miyim? Zorunlu karantina var mı? Eğer vizeyi alırsam sınırdan geçerken sorun yaşar mıyım? Bana tüm sorularım için yardımcı olursanız çok memnun kalırım. Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan’a gitmek için ne yapılır?
    m. bayrak, 16 Eki 2021, 15:21

    Selamlar, Eski eşim ile ortak bir arkadaşımızın daveti üzerine Bulgaristan’a gitmeyi planlıyoruz. Size de danışmak istedim. Bulgaristan’a gitmek için ne yapılır? Birde iki küçük çocuğumuz var onları da yanımızda getireceğiz. Hangi evraklar gereklidir ve kaç günde ortalama sonuç çıkar? Ve aşı durumu nedir zorunlu tutuluyor mu? Araç ile gitmeyi planlıyoruz araç için sürücü belgesi dışında farklı bir işlem var mı? Bize yardımcı olursanız sorularımız hakkında çok sevinirim. Kolay gelsin Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan konsolosluğu vize ücreti
    a. keskin, 14 Eki 2021, 20:18

    Merhabalar, Biz vize ücretleri ve harç ücretleri hakkında sizden bilgi almak istiyoruz. Bize yardımcı olur musunuz? Bir şirkette çalışıyoruz ve Bulgaristan’da bir fuara katılmayı planlamaktayız 2 günlük sürede gidip geleceğiz yaklaşık 16 kişiyiz. Bulgaristan konsolosluğu vize ücreti nedir? Nasıl öğrenebilir miyiz? Biz sizden danışmanlık alsak bize bir grup indiriminiz olur mu? Vizeye başvuru yaparsak gerekli evraklar nelerdir ve kaç günde sonuçlanmasını bekleriz tahmini? Nasıl ilerleyebiliriz? Aşı durumu ve zorunlu karantina var mıdır? Sizden dönüş rica edeceğiz. Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan vize istiyor mu
    k. gümüş, 12 Eki 2021, 19:18

    Merhabalar, Yeni emekli oldum eski eşim ve torunum ile Bulgaristan’a gideceğiz planımız o yönde. Bulgaristan vize istiyor mu? Araştırmalarıma göre kapıda vize alınabiliyormuş ama emin değilim. Bana bu konularda yardımcı olur musunuz? Aşılarımız tam ama aşı haricinde PCR istenir mi ve ayrıca torunum ise 15 yaşında onun için bir evrak gerekir mi? Aracımız ile gideceğiz araç için evraklar nelerdir? Bu arada İzmir’de ikamet ediyoruz şahsen gelmemiz gerekir mi? Ve hangi evraklar gerekir kaç günde sonuçlanır ve en az kaç gün öncesinden size iletelim? Teşekkür ederim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vize Evrakları nelerdir
    a. germanlı, 12 Eki 2021, 19:04

    Merhabalar, Eşim ile Bulgaristan’a kısa bir arkadaş ziyaretine gitmek istiyoruz. Kendisi yakın aile dostumuz onlarda konaklayacağız. Bizim isimlerimize ayrı ayrı davetiye gönderecek. Sizden bu konuda destek rica edeceğim. Bulgaristan Vize Evrakları nelerdir? Eğer bu vizeye başvuru yaparsak kaç günde sonuçlanır ve en az kaç gün öncesinde başvurmak lazımdır? Sınırdan ülkeye girişte aşı zorunluluğu var mıdır? Benim ve eşimin iki doz aşısı var ama yine de PCR isteniyor falan dediler. Bu konuda net bir yanıt alabilir miyim sizden? Geri dönüşlerinizi rica edeceğim. Teşekkürler İyi çalışmalar.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan’a Vize Var Mı?
    b. hacı, 06 Eki 2021, 20:30

    Merhaba, İyi çalışmalar. Bulgaristan’a gitmeyi planlıyorum bana yardımcı olma şansınız var mıdır? Bulgaristan’a Vize var mı? Araştırdım ama sanırım vize isteniyor? Sigorta ve otel isteniyor mu? Aşı durumu nedir ben daha aşı olmadım her hangi bir aşı zorunluluğu var mıdır? Kendi aracım ile geçeceğim orada bir arkadaşım ile görüşeceğim bir sorun yaşamam değil mi ülkeye giriş yaparken? Bana sorularım hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Turist Vizesi kaç günde çıkar
    e. damla, 06 Eki 2021, 20:15

    Selamlar, Balayı için kız arkadaşımla Bulgaristan’a gideceğiz. Bulgaristan Turist Vizesi kaç günde çıkar? En az kaç gün öncesinden evrakları size ulaştırmamız gerekir? Bir otel ile anlaştık hatta ödeme de yaptık kasım ayında gideceğiz aksilik çıkmazsa. Aşı durumu nasıl oluyor yani aşı isteniyor mu karantina var mı? En rahat gidebileceğimiz ülke Bulgaristan olduğu için orayı tercih etmek istedik açıkçası. Bize tüm detaylar hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Sizden danışmanlık almayı isteriz. Teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi için nereye başvurulur
    E. ERGÜRLER, 05 Eki 2021, 20:41

    Merhabalar, Bulgaristan Vizesi için nereye başvurulur? Ben ve eşim Bulgaristan’a gideceğiz seyahatimiz o yönde bir hafta kadar kültürel bir gezi planladık. İkimiz de emekliyiz yeterli banka hesabımız da var ve bizim yanımızda küçük torunda gelecek yaşı 17 torunumuz için hangi evraklar gerekir? Vize için gereken belgeler nedir ve kaç günde sonuçlanmaktadır? Daha yeni aşı olduk tek doz aşı olmamıza rağmen PCR ister mi? Bize sorular hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkür ederim. Kolay gelsin.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Bulgaristan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp