• Bulgaristan'da Çalışmak
    A. Fazilet Şenay, 14 Kas 2019, 14:46

    Ben bulgar vatandaşıyım eşimin de liçna kartası ve bulgaristanda oturum izni var. Yeni bir işe başlayacak, şirket eşimin adına Bulgaristan çalışma izni başvurusunda bulundu. İşi gereği ayda bir kez 2-3 günlüğüne Almanya’ya gitmesi gerekiyor sorun olur mu? Her seferinde Almanya vizesi almamız gerekir mi

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Çalışma İzni
    T. Ergin, 14 Kas 2019, 14:23

    Merhaba, master için Bulgaristan’a gideceğim, Bulgaristan’da çalışma izni hakkım da olur mu? Teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan'da Şirket Kurmak 2020
    A. Tunç, 13 Kas 2019, 15:09

    Sayın yetkili, kozmetik şirketi olarak ev, kişisel bakım ve kozmetik ürünleri imalatı yapmaktayız. Bulgaristan’da alanda ithalat ve dağıtım yapan firmalara ulaşmak istiyoruz. 2020 yılında kozmetik alanında Bulgaristan’da şirket kurmak istiyoruz. Yardımcı olmanızı rica eder iyi çalışmalar dileriz.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Hukuk Danışmanı
    S. Bulut Yılmaz, 13 Kas 2019, 14:54

    Merhabalar, 4 arkadaş olarak şirketleşme adımımızı Bulgaristan’da atmak istiyoruz. Süreçleri detaylı konuşabileceğimiz, Bulgaristan’da hukuk danışmanı arıyoruz. Şirketi Burgaz’da 4 ortaklı olarak kurmayı düşünüyoruz. Bulgaristan özelinde baştan sona tüm bürokratik işlemler için ne kadarlık bir bütçe ayırmamız gerekmektedir? Bulgaristan oturum izni süreci nasıl işliyor? Web sayfalarında çoğu bilgiler güncelliğini korumuyor olabilir, güncel ve yeterli bilgiye sahip değiliz. Aşağıdaki bilgiler ve sizin ekleyeceğiniz ek bilgiler ışığında yardımlarınızı rica ederiz. Burgaz'daki operasyonel süreçler kaç günde tamamlanır?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Muhasebe
    S. Bulut, 13 Kas 2019, 14:35

    Merhaba Bulgaristan da sahibi olduğum egem BG tekstil firmamın işlerini takip edebilmesi için faaliyeti Bulgaristan olan muhasebe firması arıyorum, Türkiye’den nasıl yapabilirim?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Avukat
    İ. Ceylan, 13 Kas 2019, 13:51

    Merhaba, ben 2015 yılında Bulgaristan Sofya’da şirket kurup senelik oturum alarak 2-3 sene işler yaptım ve yanımda sigortalı işçiler çalıştırdım. anlaşmalar bitince işi de bıraktım. Bununla birlikte 2020 yılında şirket kurmanın şartları ve maliyetini öğrenmek istiyorum. Sofya’dayım, Bulgaristan avukat var mı bana yardımcı olabilecek. iyi günler dilerim...

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Çalışmayanlar Vize Alabilir Mi Bulgaristan
    A. Batu, 09 Kas 2019, 13:07

    Merhabalar, Ben 35 yaşındayım Bulgaristan'a turistik bir gezi yapmak itiyorum, ama şu an bir şirkette çalışmıyorum ve sigorta girişim de yok. Serbest olarak danışmanlık veriyorum. Evliyim ve evim ve arabam eşimin üzerine, bankada şahsıma ait hesabım var. Çalışmayanlar Bulgaristan'dan vize alabiliyor mu, daha önce alınmış bir vizem yok , bu konunun gerçeği nedir bana vize alabilir misiniz ve kaç günde çıkar? Teşekkür ederim şimdiden.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi Davetiye
    O. Talu, 09 Kas 2019, 12:46

    Bulgaristana misafir davetiyesi ile vize alip gitsem.ayni vize ile almanyaya gecebiliyor muyum?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Aile Ziyaret Vizesi Davetiye
    C. Ayyıldız, 05 Eki 2019, 13:41

    Merhabalar, Nişanımız için çok yakın bir aile dostumuzu da yanımızda Bulgaristan’a götürmek istiyoruz. Ben Bulgaristan vatandaşıyım,kimlik kartım, pasaportum vs. her şeyim var fakat Edirne'de ikamet ediyorum. Arkadaşım 1-2 vize acentesinden fiyat ve detay bilgisi almış. Ben de sizin ofisinizi Edirne’de gördüğüm için size de danışmak istedim. Bulgaristan Aile Ziyaret Vizesi Davetiye ile almak istiyoruz. Eğer mümkün ise en az 2 haftalık bir vize almak istiyoruz. Bunun bize maliyeti yapılması gerekecek işlemler vs. hakkında bilgi verir misiniz? Teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Araba İle Bulgaristan'a Gitmek İçin Gerekli Evraklar
    Z. Aydın, 14 Eyl 2019, 14:45

    Bulgaristana çıkacağımız araç eşimin sahibi olduğu firmaya aittir ,bu durumda yeşil sigorta haricinde herhangi bir evrak almamız gerekir mi ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Kosova Vatandaşları İçin Bulgaristan Vizesi
    A. Yıldız, 14 Eyl 2019, 13:55

    kosova vatandaşıyım okulum bitti Bulgaristan vizesi alabilir miyim. Türk vatandaşı olan arkadaşımla gitcem onun da banka hesabında para yok benim de Türkiye bankasında hesabım yok. Türkiye oturum izni sürem de bitmek üzere. transit vize alabilir miyiz

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaria Visa
    Nizamaddin, 23 Tem 2019, 12:05

    Hello, I am a citizen of Turkmenistan and I have a work permit in Turkey because of I live in Turkey at the moment. I want to go to Burgas with my Turkmen girlfriend, how can I go during the feast time? We will stay for 3 days and return from through highway Romania. We will stay in Romania for 1 night. Does Airbnb reservation for accommodation pose a problem in obtaining a visa? I would like to receive information for Bulgarian visa and start the necessary procedures, if you help me, I would appreciate it.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi Sivas
    İ. Şahin, 26 Haz 2019, 11:39

    Sivas’dan gelecek olan montaj ekibi personeller için Bulgaristan’a vize almak istiyoruz. toplam 8 kişi için türkiyede pasaportlara vize vurulması için ne yapmak gerekiyor. sayfanıza bakınca sivas’ta şubeniz yok galiba. şehrinde vize merkezi olarak adres var bu arkadaşlar istanbula gitmeseler sivas’tan vize alabilirler mi iyi çalışmalar

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi Samsun
    K. Doğmuş, 25 Haz 2019, 16:21

    Merhaba eşim Bulgaristan vatandaşı, Samsun’da oturuyoruz. Kendime vize almak istiyorum, eşim Bulgaristan vatandaşı olduğu için uzun süreli vize alınıyormuş sanırım, masraf tutarlarınız ne kadar öğrenebilir miyim ?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan'da Şirket Kurmak Varna
    İ. Yılmaz, 25 Haz 2019, 14:31

    Tarım ürünleri getiriyorum. Bu tarım ürünlerini pazarlıyorum. Ürünleri Bulgaristan üzerinden pazarladığım için Varna’da bir depom olsun istiyorum. Bir depo kiralayıp orada yerel şirket kurarak, yerel şirket üzerinden ürünlerimi satmak istiyorum artık. Ancak şirket kurma sürecine kadar uzun süreli vize, alan araştırması vs. konularında desteğe ihtiyacım var. İletişim bilgilerimden bana ulaşır mısınız

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan'da Şirket Kurmak Razgrad
    Y. Esmer, 25 Haz 2019, 14:08

    Ben Bulgaristan’da tarımla uğraşacağım. 200 dönüme yakın Razgrad Şumnu tarafında bir tarla buldum. Alacağım tarlaya yakın konumda bir ev de almak istiyorum. Ev ve araba alma süreçlerinde, tarlada yetiştireceğim ürünlerin ithalatı konusunda 7/24 ulaşabileceğim, güvenebileceğim bana yardımcı olabilecek bir muhasebeci arıyorum. Bulgaristan’daki iş ortaklarınız bana tüm bu süreçte yardım edebilirler mi?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan'da Şirket Kurmak Plovdiv
    E. Necmi, 19 Haz 2019, 11:01

    İnternet sitem üzerinden alacağım siparişlerimi, Avrupa’ya gerçekleştireceğim satışlarımı Bulgaristan üzerinden yapmak, operasyonlarımı Plovdiv'den yürütmek istiyorum. Müşteriler ödemelerimi Paypal üzerinden yapacaklar. Plovdiv civarında elektronik ödeme konusunda uzman olan bir muhasebeciden bu konuda destek almak istiyorum. Birkaç muhasebeciyle görüştüm ama güvenemiyorum. Bana işle ilgili doğru düzgün soru sormadan hemen yaparız demeleri güvenilir gelmedi pek açıkcası. Dilimizi de bilen, Bulgarca da bilen bir muhasebe şirketi arıyorum. Plovdiv bölgesinde önerebileceğiniz güvenilir bir muhasebe firması var mı bildiğiniz, teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan'da Şirket Kurmak Burgaz
    M. Bulut, 18 Haz 2019, 17:59

    Merhaba, Bulgaristan, Burgaz’dan ev alacağım. Kendi üzerime ev alamadığımı öğrendim. Şirket kurup şirket üzerinden ev alabiliyormuşum. Bu şirketin aylık masrafları ne kadar olur? Burgaz’da güvenilir, işlerimi yürütecek, işlemlerimi takip edecek bir muhasebe firması arıyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan'da Şirket Kurmak Sofya
    B. Açıkgöz, 18 Haz 2019, 17:56

    Merhaba, iyi günler. Yeni kuracağım taşımacılık firmasının Bulgaristan ayağı ile ilgili bir soru sormak istiyorum. Bir taşımacılık firması kurmak istiyorum. Türkiye’de 20 tırım var. Bulgaristan’da 40 tır alacağım. Avrupa’ya ithalatlarımı, Avrupa nakliyelerimi Bulgaristan firması üzerinde yapacağım. Bulgaristan’da transport alanında daha önceden bu işi yapmış bir firma arıyorum. Bulgaristan’dan SRC belgelerimi, Ulaştırma Bakanlığı’ndan alınması gereken izinleri alabilecek muhasebe, danışmanlık firması arıyorum. Depoyu Sofya’da kuracağım. Evrak dokümantasyon işlemleri ile destek konusunda yardımlarınızı bekliyorum.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi Mardin
    E. Güngördü, 14 Haz 2019, 15:06

    Merhaba Bulgaristan d vize alacağım, Mardin’de ikamet ediyorum. Vize formunun çıktısını alıp elle mi doldurmamız gerekiyor , Bulgaristan d tipi vize için gereken belgeler nelerdir, vize formu eksik doldurulduğu takdirde problem yaşanır mı.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi Bolu
    A. Kavak, 14 Haz 2019, 14:48

    Merhaba, iyi günler.Bulgaristan’a 18 yaşından küçük kız kardeşimle akraba ziyareti gerçekleştireceğiz. Davetiyeyi istedik yakın zamanda elimize ulaşacak. Kız kardeşimin de benim de öğrenci belgemiz mevcut. Bolu’da ikamet ediyoruz, Bulgaristan vizesine Bolu’dan nasıl başvuru yapacağız. Bankada göstereceğimiz para miktarı en az ne kadar olmalı, vize başvurusunda uçak bileti istiyorlar mı, teşekkürler.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi Yalova
    S. Çınar, 14 Haz 2019, 13:37

    Merhaba, eşim ve 8 yaşındaki oğlum ile birlikte Eylül 2019 sonunda Bulgaristan üzeri Yunanistan, Bosna, Makedonya tatili planladık. İkamet yerimiz Yalova’dır. Eşimin geçerli Schengen vizesi olduğu için yalnızca oğlum ve ben vize başvurusunda bulunacağız. Kendi vize başvurum için yapmam gerekenleri anladın ancak oğlum için gerekli belgeler konusunda kafam karıştı. Hangi evraklar geçerli olacaktır.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi Kocaeli
    A. Tareq, 14 Haz 2019, 12:19

    Merhaba, İsmim Tareq Kocaeli’nde oturuyorum. Kocaeli Üniversitesi’nde doktora öğrencisiyim. Kırgızistanlıyım Bulgaristan’da bir iş izni sahibi arkadaşım bana ziyaret daveti gönderdi. Bulgaristan vize başvurusu için ne evrak ihtiyacımız var, Bulgaristan vizesi başvuru bedeli nedir, bütün evrakları hazırladıktan sonra neler yapmalıyım?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Bulgaristan Vizesi Balıkesir
    O. Saka, 14 Haz 2019, 10:09

    Ağustos ayında Bulgaristan ve Romanya'ya bir haftalık bir tur satın aldık. Balıkesir'de ikamet ediyoruz. Bulgaristan vize başvuru formunu nereden temin edebilirim? Balıkesir'de şubeniz var mı?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Karadağ Vatandaşları İçin Bulgaristan Vizesi
    A. Enkhbaatar, 13 Haz 2019, 15:09

    Merhaba, Ben İstanbul’da okuyorum. Karadağ vatandaşıyım. Yaz tatili için otobüsle Karadağ’a döneceğim. Bana Bulgaristan vizesi için nasıl evrak lazım olduğunu söyler misiniz? Türkiye banka ekstresi yok

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Gürcistan Vatandaşları İçin Bulgaristan Vizesi
    E. Durmaz, 13 Haz 2019, 14:42

    Merhabalar, biz Bulgaristan’a montaj işleri için 2 tane Gürcü çalışanımızı göndermek istiyoruz. Bununla alakalı nasıl bir vize almamız gerekiyor. Gürcistan vatandaşları için Bulgaristan vizesi nasıl alınıyor. Kalış süreleri 1 aydan fazladır. Konuyla alakalı cevabınızı bekliyorum. Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Moldova Vatandaşları İçin Bulgaristan Vizesi
    Ö. Özçelik, 13 Haz 2019, 14:01

    Moldova vatandaşı çalışanımız (sigortalı) Eylül ayında kara yoluyla Bulgaristan’dan transit geçiş yaparak memleketine dönecek. Çalışanımız için Bulgaristan transit vize alabilmek için ne yapmamız gerekir?

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Arnavutluk Vatandaşları İçin Bulgaristan Vizesi
    A. Baran, 13 Haz 2019, 13:31

    Merhaba, İstanbul’da yaşayan Arnavutluk vatandaşı bir arkadaşım Bulgaristan’daki teknik üniversitede master yapmak istiyor. Birkaç üniversiteye müracaat yaptı sonuç bekliyor. Sonraki süreç nedir, teşekkürler

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Ukrayna Vatandaşları İçin Bulgaristan Vizesi
    G. D., 13 Haz 2019, 11:47

    Ukrayna vatandaşı olan, Türkiye oturum izni olan bir arkadaşım Bulgaristan’da tedavi gören yakınını ziyaret etmek istiyor, başvuruyu nasıl yapacağız? Vize için bankada ne kadar nakit lazım teşk

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle
  • Rusya Vatandaşları İçin Bulgaristan Vizesi
    A. L., 13 Haz 2019, 11:06

    Merhaba, Rus vatandaşıyım Türkiye’de 3 yıllık oturum izni ve çalışma iznim var. Özel okulda öğretmenim. Bulgaristan, Romanya, Hırvatistan Balkan turuna katılacağım, vize nasıl alacağım. Gerekli süreyi öğrenmek istiyorum. Bilgi verir misiniz +90 (212) 970 05 22

    Cevabı Görüntüle Yorum Ekle

Bulgaristan için Soru Sorun

Alanlarında uzman danışmanlarımız sorularınızı en kısa süre içinde cevaplayacaktır.

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp