Bulgaristan vizesi nasıl alınır 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • t. karan 11 Şub 2022, 13:16
    Selamlar, Bulgaristan vizesi konusunda sizlere birkaç sorum olacak. Bulgaristan’a iş amaçlı gideceğim asıl amacım hem yakın arkadaşım ile görüşmek aynı zamanda ve iş amaçlı bana davetiye göndermesi gerekir mi? Fazla kalmayacağım için ekstra gün talep etmek istemiyorum. Bulgaristan vizesi nasıl alınır 2022 yılında ne gibi bir süreç beni bekler? Şahsen gitmem gerekir mi? Gerekli belgeler, süreç nasıl işler? Kendi aracım ile seyahat edeceğim yanımda ne bulundurmalıyım? Aşı zorunluluğu ve PCR şartı var mı? Teşekkürler
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 11 Şub 2022, 13:16

    Merhabalar, Sorularınız için yardımcı olacağız detaylı bir şekilde. Öncelikli olarak gerekli evrakları tarafımıza ulaştırdığınızda şahsen gelmenize gerek kalmadan sizin için tüm süreci yönetmekteyiz. İş amaçlı gidecekseniz mutlaka ticari davetiye şarttır ama resmi bir iş sözleşmesi ya da davetiyeniz yoksa Turistik olarak ta gidebilirsiniz. Bulgaristan vizesi alma yolları şahsen bulunmadan da sizin adınıza yürütmekteyiz. Bulgaristan'a vize nasıl alınır konusunda detaylı bilgi vermek gerekirse, Gelen evraklar incelenir ve dosyanız hazırlanır ertesi gün Konsolosluğa iletilir. Ortalama ise 10 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır.

    Vize için gerekli evraklar;

    • Pasaport (en az 1 yıl geçerli olması gerekmektedir)
    • 2 adet biyometrik fotoğraf
    • Aile Nüfus Kayıt Örneği Tam vukuatlı olmalıdır (e- devletten alınabilir)
    • İkamet belgesi (e- devletten alınabilir)
    • Banka hesap dökümü kaşeli imzalı olmalıdır. (20.000 bakiyeli ve en az 3 aylık hesap özeti gerekir)
    • Kişinin mesleki durumunu ispatlayan belge (Emekli belgesi, İşe giriş, vergi levhası, öğrenci belgesi)
    • Otel rezervasyonu
    • Seyahat sağlık sigortası
    • 18 yaşından küçük seyahat edecek yolcuların ise; (Muvafakatname sunmaları gerekir. Baba ve anneyle ziyaret etseler dahi yapılması zorunludur)

    Bulgaristan vizesi alma yolları konusunda sizi bilgilendirdik. Araç için gerekli evraklar; Yeşil sigorta, araç ruhsatı, sürücü belgesi yanınızda olmalıdır. Sınırdan geçerken mutlaka 72 saat içerisinde yapılmış PCR testi şarttır ve aşınız olsa dahi bu durum zorunludur. Bulgaristan'a vize nasıl alınır konusunda sizi bilgilendirdik. Bulgaristan vizesi nasıl alınır 2022 konusu hakkında detaylı bilgi ve danışmanlık için iletişim: 0212 970 05 22 numaradan tarafımıza ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Sümeyye Akyüz

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp