Bulgaristan vizesi kaç para 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • a. gençtürk 12 Şub 2022, 14:00
    Sayın yetkili merhabalar, Bulgaristan ve Bulgaristan dışında Türk vatandaşlarına vizesi birkaç ülkeye seyahat etmek istiyorum. İlk olarak kendi aracım ile Bulgaristan’dan geçip birkaç gün konaklayıp sonrasında bana vize olmayan ülkelere turistik gezi yapmak istiyorum. Belli bütçe ayırdım sizden de açıkçası ayrıntılı bilgi istemekteyim ücret konusunda bana nasıl yardımcı olabilirsiniz? Bulgaristan vizesi kaç para 2022 yılı için değişikli oldu mu? Aslında geçen yıl yapmayı planlıyordum fakat Pandemiden ötürü erteledim ve sağlık sorunlarım yüzünden nisan ayında yapmak istediğim seyahatim için bana gereken evraklar ve ücret konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür eder, İyi çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 12 Şub 2022, 14:00

    Merhaba, Vize Merkezi olarak sorularınızı yanıtlamak isteriz. Öncelikle Bulgaristan'a vize almak kaç para konusunda harç ücreti, Randevu bedeli ve dosya bedeli, zorunlu seyahat sağlık sigortası ile beraber bir ücret sumaktayız. Geçen yıl harç ücreti 60 Euro iken bu yıl 80 Euro olmuştur. Bulgaristan'a vize kaç para konusunda harç ücreti ile diğer bedelleri de göz önünde bulundurmanızı tavsiye etmekteyiz. Size tavsiyemiz Bulgaristan transit vize almanız Bulgaristan’da 2 günü geçmeyecek şekilde konaklama yapabilirsiniz. Turistik vize ile ülkeden başka ülkeye çıkarsınız fakat tekrardan giriş yapma şansınız olmaz eğer vizeniz tek girişli ise bu şekilde olacaktır. Bulgaristan'a vize kaç para konusunda daha detaylı bilgi için tarafımıza ulaşmanızı tavsiye ederiz.

    Vize için gereken evraklar;

    • Pasaport (En az geçerlilik süresi 1 sene olmalı)
    • Biyometrik fotoğraf
    • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği
    • Banka hesap özeti (En az 20.000tl olmasına dikkat edilmeli)
    • Uçak bileti, Otobüs, Araç ile gidilecekse araç belgesi
    • Seyahat sağlık sigortası (İstenilen vize süresini kapsamalıdır)
    • Araç ile gidilecekse, Yeşil sigorta, Uluslararası geçerliliği olan sürücü belgesi olmalı.
    • Uzun süreli talep edilecekse (Eş üzerinden olacaksa mutlaka evlilik cüzdanı olmalı, Öğrenci işveren iseniz gerekli evrakları dosyada belirtmeniz gerekmektedir)

    Bulgaristan'a vize almak kaç para ve Bulgaristan vizesi kaç para 2022 yılı için güncellemeleri sizinle paylaştık. Danışmanlık ve detaylı bilgi için iletişim:0212 970 05 22

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Sümeyye Akyüz

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp