Bulgaristan vizesi 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • ş. özlü 01 Şub 2022, 16:28
    Merhabalar, sizlerden birkaç konuda destek rica edeceğim. Bulgaristan’a seyahat etmeyi planlıyorum. Daha önce iki defa gittim ama pandemiden daha önceydi gereken evraklar ve süreci net olarak hatırlayamamaktayım. Bulgaristan vizesi 2022 senesi için değişiklikler oldu mu? Ücretler ve prosedür konusunda nasıl ilerleyeceğiz? Gerekli tüm evraklar ve süreç konusunda bilgi aktarmanızı rica edeceğim. Son olarak Karantina ve aşı konusunda belli zorunluluklar ve gerekli durumlar nelerdir? Geri dönüş rica edeceğim sizlerden. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 01 Şub 2022, 16:28

    Merhaba, Sorularınız için öncelikle Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bulgaristan'a gitmek için vize konusunda sizlere yardımcı olmayı isteriz. Bulgaristan’a vize konusunda ilk adım olarak gerekli tüm evrakları tarafımıza ulaştırmanız gerekmektedir. Sonrasında ise evraklarınız uygunluğa göre kontrol edilip dosyanız hazırlanmaktadır. Sonraki gün hemen Bulgaristan konsolosluğuna iletilir.

    Bulgaristan’a vize için gerekli tüm evrak listesi ise;

    • Pasaport (en az 1 yıl geçerli olması gerekmektedir)
    • 2 adet biyometrik fotoğraf (35*45mm, beyaz arka fon ve son 3 ay içerisinde çekilmiş olmalıdır)
    • Aile Nüfus Kayıt Örneği Tam vukuatlı olmalıdır (e- devletten alınabilir)
    • İkamet belgesi (e- devletten alınabilir)
    • Banka hesap dökümü kaşeli imzalı olmalıdır. (20.000 bakiyeli ve en az 3 aylık hesap özeti gerekir)
    • Kişinin mesleki durumunu ispatlayan belge (Emekli durum belgesi, İşe giriş, vergi levhası-imza sirküleri, öğrenci belgesi)
    • Konfirme otel rezervasyonu (Kurumumuz temin edebilir)
    • 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası  (Kurumumuz temin edebilir)
    • 18 yaşından küçük seyahat edecek yolcuların ise; (Muvafakatname sunmaları gerekir. Baba ve anneyle ziyaret etseler dahi yapılması zorunludur)

    Bulgaristan'a gitmek için vize konusunda başvurunuz yapıldıktan sonra yaklaşık 10 iş gününde sonuçlanmaktadır. Aşı konusunda ise iki doz aşı ve aşı kartınız olmalı ve ayrıca 72 saat içerisinde PCR yaptırılmalıdır. Zorunlu karantina yoktur. 2022 senesi için genelde diğer yıla göre çok değişiklik olmamıştır. Bulgaristan vizesi 2022 sorunuz hakkında sizi bilgilendirdik. Danışmanlık almak ve bilgi için iletişim: 0212 970 05 22 numaralı hattan Müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Saygılarımızla,

    Sümeyye Akyüz

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp