Bulgaristan vize ücreti 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • a. doğan 04 Şub 2022, 14:50
    Merhabalar, Bulgaristan’a ailecek seyahat edeceğiz. Davetiye gelecek her birimiz için orada damadımız var ve eşi doğum yapacak yaklaşık 1 aya yakın orada kalmayı planlamaktayız. Bir kızımız var ama 18 yaşından küçük onun için harç ücreti var mı? Bulgaristan vize ücreti 2022 ne kadardır? 4 kişi bize toplam bedeli nedir? Bulgaristan konsolosluğu şahsen kısa süreli vizelerde kabul etmiyormuş Başvuru merkezi veya danışmanlık firması ile çalışman durumundaymışız doğru mudur? Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Şub 2022, 14:50

    Merhaba, Vize Merkezi olarak size yardımcı olacağız. Bulgaristan vizesi ücret konusunda harç ücreti her başvuran yolcu için 80 Euro’dur. 2022 Bulgaristan vize ücreti geçen yıllara göre harç ücreti ve vize randevu konusunda güncellendi. Sormuş olduğunuz ayrıca 18 yaşından küçük başvuru yapan kişilerin harç ücreti vardır. Sadece 12 yaş altındaki yolcularımız için harç yoktur yani harçtan muaftırlar. Bulgaristan konsolosluğu şahsen başvuru kabul etmemektedir. Kısa süreli adını verdiğimiz c tipi vizelerde Konsolosluk sadece aracı kurumlar ile başvurularınızı kabul etmektedir. Ve başvuruya şahsen gelmeniz gerekmemektedir.

    Başvuru için gerekli evraklar;

    • Pasaport (En az bir yıl geçerli)
    • Biyometrik fotoğraf
    • Davetiye (Yabancılar şubesinden onaylı olup orijinali size ulaştırılmalı)
    • Vukuatlı nüfus kayıt örneği
    • Banka hesap özeti
    • Liçna karta fotokopisi (Başvuran kişiye Davetiyeyi gönderen kişinin önlü arkalı kimlik fotokopisi ve davetiye gönderen kişinin kalacağı zaman zarfı boyunca masraflarını karşılayacağına dair taahhütname)
    • Muvafakatname (18 yaşından küçük başvuran kişi varsa mutlaka anne baba onayında seyahat ettiğine dair noter onaylı belge)
    • Mesleki Bilgilerinizi içeren evraklar (SGK işe giriş bildirgesi, son 3 aylık maaş bordrosu)

    Tüm evraklar size belirtilen şekildedir. Bulgaristan vizesi ücret konusunda detaylı bilgi için Vize Merkezine ulaşabilir ve 4 kişilik fiyat alabilirsiniz. 2022 Bulgaristan vize ücreti size belirttiğimiz gibidir. Bu ücretlerin yanı sıra mutlaka seyahat sağlık sigortası da yaptırmanız şarttır ve kurumumuz tarafından temin edilebilir.

    Bulgaristan vize ücreti 2022 konusunda sorularınızı yanıtladık. Danışmanlık almak için iletişim: 0212 970 05 22 numaralı hattan Müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Saygılarımızla,

    Sümeyye Akyüz

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp