Bulgaristan vize randevusu 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • a. kara 10 Şub 2022, 15:47
    Merhaba, Ailem ile beraber Bulgaristan’a seyahat düşünmekteyim. Nisan ayının ilk haftası planlamaktayım büyük ihtimal. Fakat şöyle bir durum var ben Konsolosluk sitesine girdiğimde randevu al kısmını bulamıyorum yani şunu sormak istiyorum size yanıtlarsanız çok memnun kalırım. Randevu almadan mı gitmemiz gerekir? Tüm dosyayı hazırlayıp randevumuz olmazsa geri gönderilir miyiz? Bulgaristan vize randevusu 2022 nasıl alınır? Gerekli evraklar ve süreç nedir? Yanılmıyorsam şahsen de gitmemiz gerekli eşim ve kızım ile beraber gideceğiz. Tüm konular hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim nasıl ilerlememiz konusunda sizlerden destek rica ediyorum. Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 10 Şub 2022, 15:47

    Merhaba, Sorularınız için size yardımcı olacağız. Bulgaristan vizesine randevu almak konusunda sizi detaylıca bilgilendirmek isteriz. Turistik seyahatiniz için yani Bulgaristan c tipi vize (kısa süreli) türünde konsolosluk şahsen başvuru almaz ya başvuru merkezi ya da danışmanlık firmaları üzerinden yapılan tüm başvuruların kabulünü eder. Şahsen gitmeniz durumunda Bulgaristan vizesi randevu olmadığı için konsolosluk tarafında geri gönderilebilirsiniz. Tüm gerekli evrakları tarafımıza getirdiğinizde ya da ilettiğinizde hemen sizler için dosyanızı hazırlar ertesi gün Bulgaristan konsolosluğuna iletiriz. Ortalama 10 iş gününde de sonuçlanmaktadır. Bulgaristan vizesi randevu ve diğer tüm süreç için bizler yardımcı olmaktayız.

    Gerekli evraklar ise;

    • Pasaport (en az 1 yıl geçerli olması gerekmektedir)
    • 2 adet biyometrik fotoğraf
    • Aile Nüfus Kayıt Örneği Tam vukuatlı olmalıdır (e- devletten alınabilir)
    • İkamet belgesi (e- devletten alınabilir)
    • Banka hesap dökümü kaşeli imzalı olmalıdır. (20.000 bakiyeli ve en az 3 aylık hesap özeti gerekir)
    • Kişinin mesleki durumunu ispatlayan belge (Emekli belgesi, İşe giriş, vergi levhası-imza sirküleri, öğrenci belgesi)
    • Otel rezervasyonu
    • Seyahat sağlık sigortası
    • 18 yaşından küçük seyahat edecek yolcuların ise; (Muvafakatname sunmaları gerekir. Baba ve anneyle ziyaret etseler dahi yapılması zorunludur)

    Bulgaristan vizesine randevu almak konusunda belirttiğimiz gibi bizler yardımcı olmaktayız. Bulgaristan vize randevusu 2022 konusunda sizi detaylıca bilgilendirdik. Nasıl bir süreç izlemeniz konusunda yardımcı olmaya çalıştık. Danışmanlık almak için iletişim: 0212 970 05 22 numaradan Müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Sümeyye Akyüz

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp