Bulgaristan vize 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • i. günkök 03 Şub 2022, 16:42
    Merhaba, Bulgaristan için size birkaç detaylı sorum olacaktı. Bulgaristan vize 2022 için süreç nedir? Kız arkadaşım ile Bulgaristan’a gitmek istiyoruz. Aslında birçok balkan ülkesi gezmeyi planlamaktayız fakat ilk durak olarak Bulgaristan’dan başlamak istiyoruz. 4 gün kadar Bulgaristan’da kalıp sonrasında Türklere vize olmayan diğer balkan ülkelerine çıkmak ve gezmek istiyoruz. Ve aracımız ile seyahat edeceğiz karavanımız olacak onun içinde ayrıca belge ve evrak gerekir mi? Karavan bana ait şahsımın üzerine kayıtlı kız arkadaşım da beninle seyahat edeceği için onunda ehliyetini başvuru da benimki ile beraber sunmamız gerekir mi? Bana tüm bu sorularım hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 03 Şub 2022, 16:42

    Merhaba, vize merkezini tercihiniz için teşekkür eder siz yardımcı olmayı isteriz. Bulgaristan'a vize almak konusunda ilk etapta gerekli tüm evrakları tarafımıza iletmeniz gereklidir. Ardından dosyanız hazırlanır ve konsolosluğa iletilir. Bulgaristan için vize başvurusu ortalama 10 günde sonuçlanmaktadır. Karavanınız için ise mutlaka yeşil sigorta, aracınızın ruhsatı ve ehliyet belgeniz yanınızda olmalıdır. Başvuru esnasında istenmemektedir sürücü belgeleriniz sınırdan geçerken yanınızda olmaları gerekmektedir.

    Bulgaristan için vize başvurusunda gerekli evraklar;

    • Pasaport (en az 1 yıl geçerli olması gerekmektedir)
    • 2 adet biyometrik fotoğraf (35*45mm, beyaz arka fon ve son 3 ay içerisinde çekilmiş olmalıdır)
    • Aile Nüfus Kayıt Örneği Tam vukuatlı olmalıdır (e- devletten alınabilir)
    • İkamet belgesi (e- devletten alınabilir)
    • Banka hesap dökümü kaşeli imzalı olmalıdır. (20.000 bakiyeli ve en az 3 aylık hesap özeti gerekir)
    • Kişinin mesleki durumunu ispatlayan belge (Emekli durum belgesi, İşe giriş, vergi levhası-imza sirküleri, öğrenci belgesi)
    • Konfirme otel rezervasyonu
    • 30.000 Euro teminatlı seyahat sağlık sigortası 
    • 18 yaşından küçük seyahat edecek yolcuların ise; (Muvafakatname sunmaları gerekir. Baba ve anneyle ziyaret etseler dahi yapılması zorunludur)

    Bulgaristan'a vize almak konusunda tüm detaylar bu şekildedir. Süreçler ise bu yıl için geçen yıllarla aynı süreçtedir. Bulgaristan vize 2022 hakkında sizi bilgilendirdik. Danışmanlık almak ve bilgi için iletişim: 0212 970 05 22 numaralı hattan Müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Sümeyye Akyüz

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp