Bulgaristan transit vize 2022

Bilgi Sayfasına Dön
  • y. öncü 07 Şub 2022, 15:56
    Merhabalar, Kuzey Makedonya’da bir şirketim kuruldu. Ve daha önce birçok defa bir gidiş bir dönüş olması kaydı ile birçok defa vize almıştım. Ama şimdi şirket kurdum ve oturumum var oturum kartımı da dosya da sunup uzun süreli bir vize talep etmek istiyorum. Çünkü yıl içerisinde birçok defa araç ile geçişim olacak Bulgaristan üzerinden. Bulgaristan transit vize 2022 için şartlar değişti mi? Gerekli tüm evraklar ve süreç nedir? Benimle beraber eşim de seyahat edecek ona da uzun süreli çıkma durumu var mıdır? Bana dönüş yaparsanız çok sevinirim. Teşekkürler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 07 Şub 2022, 15:56

    Merhaba, Vize Merkezini tercihiniz için teşekkürler. Bulgaristan’a transit vize başvurunuz için ilk etapta gerekli tüm evrakları tarafımıza ilettikten hemen sonra başvurunuz için dosyanızı hazırlamaya başlamaktayız. Geçen yıllara göre evraklar yine aynı şekilde olmakla beraber tek değişen ücret olmuştur. Harç ücretleri senede bir defa güncellendiği için ücretlere değişiklik olmuştur. Transit vize Bulgaristan için oturumunuz olduğu için uzun süreli talep etme şansınız oldukça yüksektir. Ve aynı zamanda eşiniz ise sizinle beraber seyahat edeceği için kendisi de sizin oturum kartınızı dosyasında sunup uzun süreli talep etme şansı vardır.

    Transit vize Bulgaristan için gerekli evraklar;

    • Pasaport (En az geçerlilik süresi 1 sene olmalı)
    • Biyometrik fotoğraf (2 adet, 35-45mm, beyaz arka fon ve son 3 ay içerisinde çekilmiş güncel olmalı)
    • Tam vukuatlı nüfus kayıt örneği (Aile bilgilerini içerip, e devletten alınmalı ve barkodlu olmasına dikkat edilmelidir)
    • İkametgah belgesi (E devletten alınabilir barkodlu)
    • Banka hesap özeti (En az 20.000 TL olmasına dikkat edilmeli)
    • Uçak bileti, Otobüs, Araç ile gidilecekse araç belgesi
    • Seyahat sağlık sigortası (İstenilen vize süresini kapsamalıdır)
    • Araç ile gidilecekse, Yeşil sigorta, Uluslararası geçerli olan sürücü belgesi ve Aracınızın ruhsatı gerekmektedir.

    Bulgaristan’a transit vize için tüm gerekli detayları size yukarıda ilettik. Bulgaristan transit vize 2022 konusunda sizi bilgilendirmeye çalıştık. Danışmanlık almak ve bilgi için iletişim: 0212 970 05 22 numaralı hattan Müşteri temsilcilerimize ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Sümeyye Akyüz

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp