1928 Göçmenleri İçin Vatandaşlık Alma

Bilgi Sayfasına Dön
  • Samet 06 Eki 2016, 02:21
    Merhabalar, size Çorlu dan yazıyorum Çorlu da bu Bulgaristan vizesi ve vatandaşlı işlemlerini yapan vizemerekezi varmıdır. Bulgaristan vatandaşlık konusunda danışmak istediğim birkaç sorum var. Şoyle soyliyeyim Ben 28 yaşındayım ve TC doğumluyum, annem ve babam da TC doğumlu. Fakat dedemler zamanında savaş var diye Bulgaristan'dan Türkiye'ye göç etmek durumunda kalmışlar. Bulgaristan'da halen akrabalarımız bulunmaktadır. Benim Çifte vatandaşlık alma hakkım var mıdır?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 06 Eki 2016, 02:21

    Samet bey merhaba 

    Çorluda bir çok temsilcimiz var ancak vize işlemlerini ve Bulgaristan vatandaşlık işlemlerini danışmanlık valiyetlerini Edrirne'deki Vize merkezi üzerinden yurutilmektedir. ancak orta vaadeli planlarımızda Çorluda da vize merkezi açmak hedefimizdir. 

     

    Bulgaristan vatandaşlığı  / Çifte vatandaşlık sorunuza gelince

    Eğer dedelerinizin Bulgarstan Adalet Bakanlığı kayıtlarında vatandaşlık hakları korunuyorsa, sıra ile size gelene kadar vatandaşlık alma hakkı olabilir.

    Dedenizin Adalet bakanlığından Bulgar vatandaşlık tespiti ile başlanabilecek bir süreç. Dedeniz vatandaş çıkar ise derhal babanızın vatandaşlık işlemlerine başlayarak size sirayet edecektir. Bulgaristan vatandaşlığı için bir önceki nesil vatandaş olmadan başvuru yapılamıyor. 

    Vize Merkezi'nden destek almak için bize ulaşabilir, Her cumartesi bulgaristandan gelecen uzmanlarımızdan randevu alarak vatandaşlık ile ilgili her türlü sorularınızı sorabilir, vatandaşlık süreci ile alakalı her şey kafanızda netleşir, isterseniz vekalet vererek bulgaistan çift vatandaşlık işlemlerini başlatabilirsinz.

    Edirne vize merkezi 

    Necat 

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • e. tuyan 31 Oca 2017, 22:34

    merhaba kolay gelsin ananem 1928 yılında bulgaristandan türkiyeye gelmişler. kimliğinde Bulgaristan duğumlu yazmakta Bulgaristan adalet bakanlığı kayıtlarından vatandaşlık haklarının korunup korunmadığı hakkındaki bilgiyi nasıl öğrenebiliriz. bu konuda nasıl yardımcı olabilirsiniz. lütfen telefon yolu veya mail yolu ile bilgi rica ediyorum. kolay gelsin

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp