Almanya vizesi 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • S. Kale 08 Şub 2020, 14:44
    Selam, Almanya vizesi 2020 yılı için başvuru şartları ve gerekli evrakları nelerdir? Nasıl başvuru yapabiliriz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 08 Şub 2020, 14:44

    Merhaba efendim, Almanya vizesi başvurusu seyahat eden kişin başvuru türüne göre yapılmalıdır. Almanya’ya seyahat etmek isteyen Bordo pasaport sahibi Türk vatandaşları veya Türkiye’den dönüş tarihinden itibaren 3 ay oturumu olan yabancı pasaport sahipleri Almanya vize başvurusu yapabilirler. Almanya’daki seyahat tarihinizden önce en erken 3 ay öncesinden yapabilirsiniz. Almanya başvurunuzu seyahat tarihininiz 20-25 gün öncesinden yapmanızı tavsiye ederiz. Almanya’ya seyahat etmek isteyen yeşil pasaport (Hususi ) pasaport sahibi Türk vatandaşları 3 ay (90 ) gün vizesiz giriş yapabilirler. Almanya’ya seyahat etmeden önce seyahat türünüzü belirlemeniz gerekmektedir. Kısa süreli C tipi vize başvurular turistik, ticari, fuar, kısa süreli eğitim, aile ziyareti, kültürel, sportif, kısa süreli Erasmus gibi başvurular şeklinde yapabilirsiniz.

    Almanya Konsolosluğu’nun yetkilendirdiği başvuru merkezinde veya başvuru merkezine akredite olan yetkili acentelerle vize başvurunuzu yapabilirsiniz. Vize başvuru konusunda Vize Merkezi olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Daha önce 2016 yılı ve sonrasında parmak izi verdiyseniz yeniden şahsen başvuru yapmanıza gerek olmadan bizim aracılığımız ile vize başvurusu yapabilirsiniz. Kısa süreli Almanya vize başvuruları işleme girdikten sonra 10-15 iş gününde sonuçlanabilmekte olup daha erken veya geç sonuçlanabilmektedir. İşlem süresi Almanya Konsolosluğu’nun inisiyatifinde olup daha uzun sürebilmektedir.

    Uzun süreli D tipi vize başvurusu aile birleşimi, çalışma, blue kart çalışma, çocuktan dolayı aile birleşimi, uzun süreli eğitim ya da uzun süreli Erasmus vb. şekilde başvuru yapabilirsiniz. Uzun süreli Almanya vize başvuruları için Almanya Konsolosluğu ve Almanya Büyükelçiliği’nden şahsen yapılması gerekmekte olup başvuru için önceden randevu alınması gerekmektedir. Almanya uzun süreli vize başvuruları için Vize Merkezi olarak müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Uzun süreli vize başvurusu için seyahat türünüze evrak listesi talep edebilir ve başvuru evraklarınızı bizlere iletebilirsiniz. Almanya vize uzun süreli vize başvuruları işleme girdikten sonra 1-3 ay içerisinde sonuçlanmaktadır.

    Almanya vizesi 2020 yılı için başvuru yapmak için bizi arayabilirsiniz.

    Saygılarımızla iyi günler dileriz,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • N.G 17 Haz 2020, 17:00

    Merhabalar, boşanma nedeniyle pasaportumu yeniledim, eski pasaportumda eski soy ismimle geçerli bir Almanya vizem var. Kullanabiliyor muyum? Geçerli sayılıyor mu?

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 17 Haz 2020, 17:02

    İyi günler, öncelikle durumunuza ilişkin Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sormuş olduğunuz soruya istinaden Almanya Konsolosluğu prosedürleri içerisinde eski soy ismi ile alınmış bir vize var ise ve o vizenin bulunduğu pasaport iptal ettirilmiş ise kullanılmamakta olup yeni soy isminin bulunduğu vize başvurusu yapmaları gereklidir. Geçerli sayılmamaktadır. Eski pasaportunuzda ki geçerli vizenizi kullanamamaktasınız.  Almanya vize başvurunuzu yapmanız için 10 yıldan eski olmayan ve planlanana seyahat tarihi dönüşünüzden itibaren en az 90 gün geçerliliği olan normal bordo pasaportunuz ile Konsolosluk tarafından talep edilen belgeleriniz, adınıza online randevu tarihinizde başvuru formunuz ve eksiksiz evrak kontrolü sağlayıp dış operasyon uzmanımız eşliğindi Almanya vize işlemlerinizi Vize Merkezi vize hizmetlerimiz ile yapabilmekteyiz.

    Almanya vizesi 2020 yılı güncel evrak bilgileri dahil olmak üzere tüm vize süreci ve adımları hakkında ayrıntılı, detaylı sorularınız için Vize Merkezi Almanya uzmanımız ile görüşmenizi tavsiye ederiz. Sizlerden isteyeceğimiz evraklarınızı bizlere kargo veya elden teslim edebilir aynı zaman da hızlıca vize işlemlerinize başlamamızı sağlayabilirsiniz.

    Saygılarımızla.

    Almanya vizesi 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp