Yunanistan Vize Ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • G.Y. 14 Tem 2020, 08:53
    Yunanistan vize ücreti 2020 senesi için turistik vize ücretinde bir değişlik meydana gelmiş midir? Aslında şöyle sormak isterim, ben turistik olarak seyahat edeceğim, kuzenimse iş amaçlı gidecek, ücretleri nedir? Arkadaşımızın kardeşi eğitim amaçlı gitmeyi planlamakta olduğu için ücret farklı mı olacaktır? Ben giderken benle birlikte 10 yaşında kızımda gelecektir. Fiyat farkı meydana gelecek midir? Bilgi alabilirsem çok memnun olurum. İyi çalışmalar dilerim.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Tem 2020, 08:53

    Merhaba,

    Yunanistan seyahati için, Yunanistan vizesi ücret hizmet alacağı türden kişinin kendi vize türüne göre ödemekle yükümlü olduğu bir vize harç bedeli vardır. Yunanistan turistik harç bedeli, başvuru merkezi ücreti ile birlikte 100 £ dur. Ödemenizi evrak tesliminde müşteri temsilcinize yapabilirsiniz. Yunanistan vize başvurusu için harç bedelinin haricinde Vize Merkezi’ne hizmetinden dolayı 30 £ ödeme yapmaktadır.  

    İstenilen tüm ücretler harç bedeli başvurulan vize türüne ve talep edilen vize süresine bağlı olarak değişkenlik gösterir. Ayrıca vizenin alınacağı dönemdeki kur değeri de bu ücretin etkilenmesine neden olabilmekte. Bu çerçevede kişin ödemesi gereken tam Yunanistan vize ücreti hakkında bilgi alabilmek için Vize Merkezinden bilgi alması önerilir.

    Vize Merkezi iletişime geçme durumunuzda hem kendi hizmeti hem de güncel harç hakkında gerekli bilgiyi size paylaşacaktır. Yunanistan vizesi ücret bedeli yalnızca 0-12 yaş aralığındaki kişilere uygulanmaz. 12 yaşını dolduran her kişi için yine bu harcın ödenmesi gerekir. Aile ziyareti, öğrenci, kültürel sebepli Yunanistan seyahatiniz turistik vize kapsamına girmesi sebebiyle aynı fiyat üzerinden ücretlendirilmez. Belgelerde farklılık gösterebilmesi durumunda bilgi için Vize Merkezi müşteri temsilcisini arayabilirsiniz. Yunanistan gemici, kapı vizesi, şoför vizesi için uzmanımızı arayarak bilgi alabilirsiniz. 

    Yunanistan vize ücreti 2020 yılı itibariye 100 Euro olarak ödeme alınacaktır. Yunanistan vize fiyatı öğrenim için gidecek kişi ise konsolosluk harç bedeli ve başvuru merkezi ücreti olarak 200 £ rica edilir.

    Daha fazla detay almak ve vize başvurusunda bulunmak için vize uzmanlarımızı-müşteri temsilcilerimiz Vize Merkezi’ni Vize Merkezi ofislerini arayabilir, oradan iletişime geçebilir sürecin takibi konusunda yardım alabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Aysel GÜNDAY

    Yunanistan vize ücreti 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp