Rusya vize ücreti 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • B.Çetin 05 Oca 2021, 15:56
    İyi çalışmalar Vize Merkezi, benim yaklaşık 2 ay kadar sonrasına planlanmış olan bir Rusya seyahatim mevcut. Çalışma programım yüzünden başvuru işlemleri ile ilgili kendim ilgilenecek kadar yeterli vakte sahip değilim. Sizin bu konuda başarılı bir danışmanlık hizmeti verdiğinizi arkadaşlarımdan öğrendim ve kendi başvurumda da sizden yardım almayı talep edeceğim. Bu konuda sizinle iletişime geçmem yeterli olacak mı bunu öğrenmek istiyorum. Bir de işlemlere başlamadan önce hazır bulunması için Rusya vize ücreti 2021 yılı için güncel bedeli öğrenmek istiyorum. Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi günler.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 05 Oca 2021, 15:56

    İyi günler, Kurumumuz Vize Merkezi olarak Rusya vizesine başvuru işlemleri konusunda profesyonel olarak danışmanlık hizmeti vererek vize taleplerinin en doğru şekilde oluşturulmasını sağlamaktayız. Bu aşamada seyahat detaylarının tarafımız ile paylaşılmasının ardından gerekli evraklar ve Rusya vizesi ücret ödemesi ile birlikte tüm başvuru adımları şahsınız adına gerçekleştirilmektedir.

    Konsolosluk kararınca belirlenen 2021 Rusya vizesi ücreti başvuru yapılacak olan vize türüne bağlı olarak farklı tutarlara tekabül etmektedir. Bu nedenle ilk olarak seyahat amacına uygunluk gösteren vize türünün belirlenmiş olması şartı aranmaktadır. Uygun vize bedelinin belirlenerek takdim edilmesi ve gerekli evrakların tarafımıza ulaştırılması ile birlikte başvuru süreci eksiksiz olarak tamamlanarak kolaylıkla takibini yapabilmeniz sağlamaktadır.

    Rusya vizesi ücret detayları Rusya Konsolosluğu tarafından dönemsel olarak güncellenmektedir. Bu nedenle başvuru öncesinde belirlenen güncel tutarın teyit edilmesi oldukça önem arz eden konular arasında yer almaktadır. Başvurunun herhangi bir nedenle konsolosluk tarafından ret kararı ile sonuçlanması durumunda ödenen 2021 Rusya vizesi ücreti iade edilmemektedir. Bu nedenle işlemlerin hatasız ve eksiksiz olarak tamamlanması gerekmektedir. Kurumumuz aracılığı ile tüm işlemlerin sizin adınıza en uygun şekilde gerçekleştirilmesini ve süreç boyunca rahatlıkla takibini yapabilmenizi sağlayabilirsiniz.

    Rusya vize ücreti 2021 detayları ile ilgili olarak ayrıca bilgi almak istemeniz halinde vize uzmanlarımız ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile görüşmek için iletişim adreslerimizi kullanabilecek olduğunuzu hatırlatırız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • F.A. 14 Eyl 2021, 12:01

    Merhaba Rusya’ya vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Rusya vize ücreti 2021 yılında ne kadar oldu? Başvurum için sizden danışmanlık hizmeti almayı düşünüyorum. Daha önce Schengen vize başvuruları için sizden aldığı hizmetten memnun kalan arkadaşlarım oldu. Onların tavsiyesi üzerine bende süreci sizinle yürütmek isterim. Nasıl bir danışmanlık hizmeti sağlıyorsunuz? Ücretler konusunda beni bilgilendirmenizi rica edeceğim. İyi günler dilerim.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 14 Eyl 2021, 12:04

    Merhabalar, öncelikle Rusya vizesi başvurunuzu Vize Merkezi aracılığıyla gerçekleştirmeyi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Vize ücretlerinde dönem dönem değişiklikler olmaktadır. Öncelikle şunu belirtmeliyiz ki Rusya için vize, tek girişli, çift girişli ve çok girişli olarak verilmektedir. Bundan dolayı hepsi için farklı fiyat tarifesi uygulanmaktadır. Vize türü, giriş çıkış sayısı ve başvuru sahibinin vatandaşlığı fiyatı değiştirmektedir. Turistik başvurularda 2021 Rusya'ya vize ücreti 15 günlük tek girişli vize için 160 Dolar, çift girişli 30 günlük vize için ise 230 Dolardır. Belirttiğim ücretler zaman zaman değiştiğinden dolayı temsilcilerimizden güncel fiyatları öğrenerek işlemlerinizi başlatmanız daha sağlıklı olacaktır.

    Planladığınız seyahatinize bağlı olarak farklı türde vize başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Rusya turistik vize, ticari vize, çalışma vizesi, insani vize, çalışma vizesi, transit vize ve öğrenci vizesi başvuruda bulunabileceğiniz vize kategorileridir. Her bir başvuru için Rusya vizesinin ücret bilgisi farklı olmaktadır. Eğer uzun süreli seyahat planınız varsa temsilcilerimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Vize Merkezi olarak sizlere vize kategorinizin belirlenmesinden pasaport teslimine kadar olan tüm adımlarda danışmanlık hizmeti sağlamaktayız. Rusya Konsolosluğu randevu ile başvuru kabul etmektedir. Randevu alınmayan başvuruların işlem süresi oldukça uzayabilmektedir. Ülke uzmanımız randevu almanıza gerek kalmadan başvurunuzu gerçekleştirecektir. Bulunduğunuz yerden kolayca vize alabilirsiniz. 2021 Rusya'ya vize ücreti evraklar konsolosluğa teslim edilmeden önce ödenmelidir. Belgelerin eksiksiz ve güncel belgelerle hazırlanması gerekir. Reddedilen başvurularda Rusya vizesinin ücret iadesi bulunmadığından dosya titizlikle hazırlanmalıdır.

    Rusya vize ücreti 2021 hakkında bilgi almak için +90 (212) 970 05 72 numaralı hat üzerinden Vize Merkezi ile iletişime geçebilir, ülke uzmanlarımız ile başvurunuzu güvenli  şekilde tamamlayabilirsiniz.

    Saygılarımızla,

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp