Yeni Zelanda Vizesi 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • M.M. 18 Oca 2021, 13:18
    Merhabalar, Yeni Zelanda vizesi 2021 yılında başvuru şartları değişti mi? Uluslararası özel bir firmada satış müdürü olarak çalışıyorum. Yurtdışına turistik ve ticari amaçlı çok sık seyahat ediyorum. Yazın Yeni Zelanda’ya turist olarak gitmek istiyorum ama araştırdığıma göre Yeni Zelanda çok fazla ret veriyormuş. Vize almak için şartlarda değişiklik oldu mu? Yeni Zelanda vizemi almama yardımcı olabilir misin
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 18 Oca 2021, 13:18

    Merhabalar, 

    Yeni Zelanda’ya gitmek için vize almak istiyorsanız seyahatinize en az 3 ay kala başvuru yapmanız gerekir. Çünkü vizenin çıkma süreci 1,5- 2 ay sürebilmektedir. Turistik, ticari ya da aile ziyareti amaçlı kısa süreli seyahatler için Yeni Zelanda’ya vize başvuruları online vize başvuru formu doldurularak yapılabilmektedir. 

    Başvuru yaparken özellikle dikkat etmeniz gereken gidiş amacınıza uygun formları doldurmaktır. Yeni Zelanda vize başvuru formların asıl amacı; Konsolosluğun sizin ile ilgili öğrenmek istediği bilgileri sorulara verdiğiniz cevaplara göre analiz etmektir. Formu doldururken yazdığınız bilgilerin doğruluğu sonucun istediğiniz doğrultuda çıkmasına yardımcı olacaktır. 

    Yeni Zelanda Vizesi 2021 Yılı Detayları

    Yeni Zelanda’ya vize almak için dikkat edilmesi gereken diğer en önemli olan konu yazılan dilekçelerdir. Şirketinizin sizin için yazması gereken Antetli Kağıda Dilekçe Yeni Zelanda Konsolosluğu'na hitaben olmalı, hangi tarihte çalışmaya başladığınızı ve şirkette hangi görevde çalıştığınızı mutlaka belirtilmesi gerekir. Ülkeye yapılacak seyahatin amacı ve hangi tarih aralığında yapılacağı da yazılmalıdır. Seyahatin masraflarının kimin tarafından karşılanacağı da dilekçe de belirtilmesi zorunludur. Şahsi dilekçeniz de ise ülkeye seyahat amacınız, gidiş dönüş tarihiniz ve masrafları kendinizin karşılayacağını belirtmelisiniz.

    Yeni Zelanda’ya gitmek için vize başvurusu yapacak başvuru sahibinin daha önce yurtdışına en az 3-4 defa seyahati olması o kişi için önemli bir referans olacaktır. Özellikle Amerika, İngiltere, Avustralya ya da Kanada vizesi olması, başvurunuzun onaylanmasına yardımcı olacaktır.
    Başvuru süreci, çalışma statüsüne uygun gerekli evraklar ve doldurulacak vize başvuru formu diğer ülkelerin vize başvurularına kıyasla oldukça karmaşıktır. Online doldurulması gereken Yeni Zelanda başvuru formu detaylı kişisel bilgiler ve seyahatiniz ile ilgili detaylar içerir. Başvuru formunun eksiksiz, seyahat amacına uygun ve belgelerinizdeki bilgilerle aynı olacak şekilde tamamlanması başvuru onayı için önem arz etmektedir. Form İngilizce doldurulmalı, hazırladığınız evrakların tamamı İngilizce olmalı ya da İngilizce tercüme edilmiş olmalıdır. 

    Türkiye’deki Yeni Zelanda Büyükelçiliği vize işlemleri yapmadığı için yurtdışındaki Konsolosluklarda başvurular değerlendirilmektedir. Yeni Zelanda Pasaportunuz Konsolosluk sitemine taratılması için yetkili Ankara Vize Başvuru Merkezi’ne gönderilmesi gerekir. Türkiye’de Ankara haricinde başka bir vize başvuru merkezi bulunmamaktadır. Yeni Zelanda vizeniz pasaportunuza basılmayacağı mail olarak gönderileceğinden dolayı pasaportunuz taratıldıktan sonra size geri verilecektir. 

    Son zamanlarda yaşanılan Pandemi dönemi boyunca Yeni Zelanda vize işlemleri durdurulmuştur. Konsolosluk sitelerinde tekrar ne zaman vize işlemlerini kabul edecekleri konusunda herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Tekrar işleme başladıklarında deneyimli vize uzmanlarımızdan danışmanlık alarak başvurunuzu güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.
     

    Yeni Zelanda vizesi 2021 yılı vize başvurusu konusunda sormak istediğiniz soruları öğrenmek için 0212 970 04 51 numaralı Yeni Zelanda özel vize hattımızı arayabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Yeni Zelanda vizesi 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp