Yeni Zelanda Vize Başvurusu 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • N.V. 20 Oca 2021, 13:55
    Merhabalar, Yeni Zelanda vize başvurusu 2021 yılında Covid 19 sebebiyle değişiklikler oldu mu? Yeni Zelanda turistik vize başvurumu ne zaman yapmalıyım? Özel bir firmada çok uzun süredir çalışıyorum. Yeni Zelanda vizesi başvurumun olumlu sonuçlanması için dikkat etmem gereken hususlar nelerdir? Yaptığım araştırma sonucu Covid 19 sonrası başvuru yapmamın daha doğru olduğu kanısına vardım. Bu konuda siz yardımcı olur musunuz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 20 Oca 2021, 13:55

    Merhabalar,

    Yeni Zelanda vizesi başvuru yapmak isteyen pek çok kişi turistik amaçlı seyahatlerini Covid 19 sebebiyle iptal etmek zorunda kalmıştır. Yeni Zelanda Konsoloslukları vize işlemlerini geçici süre ile dondurdu. Biz de bu seyahatinizi Kovid 19 salgını bittikten sonra yapmanızı tavsiye ediyoruz. 

    Başvuru yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli şey, gidiş amacınıza uygun formu bulup, Konsolosluk sitesinden doldurmaktır. Yeni Zelanda vize başvuru formlarının doldurulmasının sebebi; Konsolosluğun sizin ve yapacağınız seyahatiniz ile ilgili öğrenmek istediği bilgileri, verdiğiniz cevaplara göre analiz edip, onay verip vermeyeceğine karar verecek olmasıdır. Yeni Zelanda vizesi başvuru formunu doldururken verdiğiniz cevapların doğru ve eksiksiz olması vize sonucunun, istediğiniz doğrultuda çıkmasını sağlayacaktır. 

    Yeni Zelanda Vize Başvurusu 2021 Yılı Detayları

    Yeni Zelanda vizesine başvurmak için dikkat edilmesi gereken konu Konsolosluğa hitaben yazılan vize talep dilekçeleridir. Şirketinizin sizin başvurunuz için yazması gereken antetli kağıda yazılacak olan dilekçe; hangi tarihte şirkette çalışmaya başladığınızı ve hangi görevde çalıştığınızı belirtmesi gerekir. Seyahatinizin amacı ve hangi tarihte gidip hangi tarihte geri döneceğinizi bu yazıda mutlaka belirtilmesi gerekir. Ayrıca seyahatin masraflarının sizin tarafınızdan karşılanacağı da dilekçede yazmalıdır. Şahsi dilekçenizde yine ülkeye seyahat amacınız, ülkeye yapacağınız giriş çıkış tarihleri ve masrafların sizin tarafınızdan karşılayacağı belirtmelidir.

    Yeni Zelanda vizesine başvurmak için başvuru sahibinin daha önce yurtdışına giriş çıkışının olması, o kişi için önemli bir referans olacaktır. Özellikle Kanada, Amerika, İngiltere, Avustralya vizesi olması, başvurunuzun olumlu olmasına yardımcı olacaktır.

    Yeni Zelanda vize başvuru süreci, hazırlanması gereken evraklar ve doldurulacak başvuru formu diğer ülkelerin vize başvurularına göre daha karmaşıktır. Online doldurulacak olan Yeni Zelanda başvuru formunun yanlış ya da eksik bilgi yazılması ret sebebi olacaktır. Form İngilizce doldurulması zorunludur. Aynı zamanda hazırladığınız evrakların tamamı İngilizce yazılmış olmalıdır. Türkçe olan evraklarınızın İngilizceye tercümesi yapılmalıdır. 

    Vize işlemleri Türkiye’de yapılmadığı için yurtdışındaki Konsolosluklarda başvuru incelemeleri yapılmaktadır. Pasaportunuz Konsolosluk sitemine tanıtılması için Ankara vize başvuru merkezine gönderilmelidir. Yeni Zelanda elektronik vizeniz size mail olarak gönderilecektir. Vize uzmanlarımız size gerekli evrak listesini mail atacaktır. Konsolosluk vize işlemlerine başladığında size bilgi verilecektir.

    Yeni Zelanda vize başvurusu 2021 yılı için sormak istediklerinizi 0212 970 0451 numaralı özel vize hattımızı arayarak öğrenebilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Yeni Zelanda vize başvurusu 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp