Yeni Zelanda Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Y.H. 18 Oca 2021, 15:01
    Merhabalar, Yeni Zelanda vize 2021 yılında Kovid 19 salgını nedeniyle değişiklikler oldu mu? Yeni Zelanda’ya turistik amaçlı seyahat etmek istiyorum. Vize başvurumu nasıl yapabilirim konusunda bilgi almak için Yeni Zelanda vize başvuru merkezini sürekli arıyorum ulaşamıyorum. Başvurunun sonuçlanması ne kadar sürüyor? Şu anda işlemlerin yapılamadığını söylüyorlar doğru mudur? Bana yardımcı olabilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 18 Oca 2021, 15:01

    Merhabalar,

    Yeni Zelanda’ya vize almak isteyen başvuru sahiplerinin hazırlaması gereken evraklar konusunda herhangi bir değişiklik yoktur. Fakat Yeni Zelanda vize İşlemleri Kovid 19 salgını sebebi ile durduruldu ve vize süreçlerinin yeniden ne zaman başlayacağı konusunda sitelerinden açıklama yapılmadı.

    Yeni Zelanda için vize başvuruları daha önce sitelerinin üzerinden formlar online olarakl doldurup, evraklar sisteme yüklenerek vize bedeli kredi kartı ile ödeme yapılıyordu. Daha sonra Ankara’da bulunan Yeni Zelanda vize başvuru merkezine pasaportu götürüp taraması yapılıyordu. İşlemlerin sonuçlanması 1,5-2 ay gibi uzun bir sürede sonuçlandığı için pasaport sizde kalıyordu. Vizeniz onaylandıktan sonra elektronik vizenizi Yeni Zelanda Konsolosluğu mail adresinize gönderiyorlardı. Şu anda aynı sistem devam etmektedir. Fakat Kovid 19 salgını sebebi ile bu işlemler şu anda gerçekleştirilmemektedir.

    Yeni Zelanda Vize 2021 Yılı Detayları

    Yeni Zelanda için vize almak istiyorsanız Kovid 19 salgının bitmesini bekleyip Konsolosluğun vize işlemlerini kabul etmeye başladıktan sonra başvurmalısınız. Yeni Zelanda Konsolosluk sitesinde tekrar ne zaman vize başvurularını kabul edecekleri konusunda herhangi bir açıklama bulunmamaktadır. Size hazırlamanız gereken evrak listesini ulaştırabilmemiz için mail adresinizi Yeni Zelanda vize uzmanlarımıza ulaştırmanız yeterlidir. Gerekli evrak listesini size mail attığımızda Vize takip sistemimizde kaydınız oluşacaktır. Yeni Zelanda Konsolosluğu tekrar vize başvurularını kabul etmeye başladığında vize uzmanlarımız size bilgi vereceklerdir. Deneyimli vize uzmanlarımız başvuru sürecinizin her aşamasında size destek olacaklardır. 

    Yeni Zelanda’ya vize almak için hazırlanacak olan gerekli evraklar ve doldurulacak vize başvuru formu diğer ülkelerin vize başvurularına kıyasla işlemleri daha karmaşıktır. Online doldurulması gereken Yeni Zelanda vize başvuru formu eksiksiz kişisel bilgilerinizi ve seyahatiniz ile ilgili detaylarınızın doldurulması gerekmektedir. Form İngilizce doldurulması zorunludur. Aynı zamanda hazırladığınız evrakların tamamı da İngilizce olmalı ya da İngilizce tercüme edilmesi zorunludur. Bunun sebebi Türkiye’de Ankara’da bulunan Yeni Zelanda Büyükelçiliği’nin vize başvurularını kabul etmediğinden dolayı yurtdışındaki Dubai ya da Çin’deki Konsolosluklarda değerlendirilmektedir.

    Yeni Zelanda’ya planladığınız turistik seyahat için gerekli olan evrak listeleri vize uzmanlarımızın eline ulaşır ulaşmaz, evraklarınızın içerikleri detaylı kontrol edildikten sonra eksikleriniz tarafınıza bildirilir eğer eksiğiniz yoksa işlemlerinize hemen başlanacaktır. Yeni Zelanda vize başvuru formlarınızı eksiksiz doldurup, evraklarınız başvuru sistemine yüklenecektir. 

    Yeni Zelanda vize 2021 yılında başvuru yapmak istiyorsanız kafanıza takılan tüm sorular için 0212 970 0451 numaralı Yeni Zelanda özel vize hattımızdan vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Yeni Zelanda vize 2021

     

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp