Yeni Zelanda Turistik Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • Y.L. 19 Oca 2021, 16:25
    Merhabalar, Yeni Zelanda turistik vize 2021 yılında başvuru yapmak istiyorum. Covid 19 salgını nedeniyle Konsolosluklar vize işlemi kabul etmiyorlarmış. Doktorum, Kendi şirketim var. Hazırlamam gereken evraklar nelerdir? Başvuru işlemlerimi bu yıl içinde yapabilecek miyim? Başvuru hakkında bilgi verebilir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 19 Oca 2021, 16:25

    Merhabalar,

    Yeni Zelanda turist vizesi başvuruları Covid 19 salgını başladığından beri yapılamamaktadır. Konsolosluğun sitesinde ne zaman vize başvurularını kabul edecekleri konusunda herhangi bir bilgi yoktur. Yeni Zelanda turist vizesi almak isteyenler bu dönemde başvurularını bekletmektedirler. Size şirket sahiplerinin hazırlaması gereken evrak listesini mail attım. Vize takip sistemimizde kaydınız oluştu. Yeni Zelanda Konsolosluğu evrak kabul etmeye başladığında sizi bilgilendireceğiz.

    Turistik vize için herhangi bir harç veya göçmenlik vergisi ödemesi yapılmaz. Yeni Zelanda turistik vize ücreti olarak sadece Uluslararası ziyaretçi koruma ve Turizm vergisi ödemesi yapılmalıdır. Vize başvuru işlemlerini Konsolosluk sitesi üzerinden yaptıktan sonra kredi kartı ile online olarak 35 NZD ( Yeni Zelanda Doları) ödeme yapılması gerekir. Ayrıca, Yeni Zelanda vize başvuru merkezine pasaportunuzu taratma ücreti olarak 105 Türk Lirası ödeme yapmanız gerekmektedir. Yeni Zelanda turistik vize ücreti başvurunuz ret olduğu takdirde geri ödeme yapılmamaktadır.

    Yeni Zelanda Turistik Vize 2021 Yılı Detayları

    Doktor olduğunuzdan dolayı Yeni Zelanda Konsolosluğu'nuza kendi şirketinizin evraklarını ve SGK Tescil ve Hizmet dökümünüzü sunmanız gerekir. Ayrıca şirketinize ait antetli kağıda dilekçe, sizin tarafınızdan yazılmalı, ülkeye ne amaçla gideceğinizi, hangi tarihlerde seyahat edeceğinizi belirtmelisiniz. Yazmış olduğunuz belgeyi kaşelemeli ve imzalamalısınız. Ayrıca şirketinizin varlığını ispat eden tüm evrakları sunmanız gerekir.

    Yeni Zelanda vize başvuru formu eksiksiz ve detaylı doldurulması gerekmektedir. Başvuru Formunuz İngilizce doldurulmalıdır. Aynı zamanda evraklarınızın tamamı da İngilizce olmalı ya da İngilizce tercüme yapılmalıdır. Planladığınız turistik seyahat için gerekli olan belgeler Yeni Zelanda vize uzmanlarımıza ulaşır ulaşmaz, belgeleriniz detaylı kontrol edildikten sonra eksikleriniz varsa tarafınıza bildirilir. Vize İşlemleri genelde 1,5-2 ay gibi uzun bir sürede sonuçlanmaktadır. Vizeniz onaylanırsa elektronik vize onayı bize ulaşmaktadır. Sonucu öğrenir öğrenmez sizi bilgilendiriyoruz.

    Yeni Zelanda turistik vize 2021 yılındaki başvurular hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız 0212 970 0451 numaralı telefonumuzdan Yeni Zelanda vize uzmanlarımıza ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Yeni Zelanda Turistik vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp