Pakistan transit vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • T.Fatih 04 Haz 2021, 15:42
    Merhabalar öncelikle Vize Merkezi, ben Pakistan’dan aktarmalı olarak başka bir ülkeye ziyarette bulunmayı planlıyorum. Aktarmalı uçuş gerçekleştirilen ülkeden ayrı bir vize alınması gerekiyor mu? Pakistan transit vize 2021 yılı başvuruda bulunmam gerekiyorsa bunu en kolay nasıl yapabilirim? Cevap için teşekkür ederim iyi çalışmalar.
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 04 Haz 2021, 15:42

    İyi günler, Pakistan’a transit vize şartı konsolosluk kararı ile belirlenmektedir. Aktarmalı uçuşlar sırasında aktarma yapılan havaalanı içerisinde 24 saatten uzun süre geçirilecek olması ya da havalimanı içerisinden çıkış yapılması halinde ayrı bir geçiş iznine sahip olunması gerekmektedir. Transit vize Pakistan havaalanlarında 24 saatten kısa süre geçirilecek olması ve havalimanı içerisinde çıkış yapılmaması halinde gerekmemektedir.

    Kurumumuz temsilcileri ile iletişime geçerek seyahat detaylarını paylaşmanız halinde ayrı bir vizeye sahip olup olmamanız gerektiğine dair tarafınıza doğru bilgiler paylaşılmaktadır. Yapılması gerekenlere dair bilgi alarak işlemler sırasında vize uzmanlarımızdan danışmanlık desteği alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

    Seyahatiniz için Pakistan’a transit vize sahibi olmanız gerekmesi halinde yapılması gerekenlere dair bilgi aldıktan sonra süreci kurumumuz desteği ile tamamlayabilirsiniz. Bu aşamada gereken evraklar ve ücret ile ilgili olarak tarafınıza bilgi sağlanmaktadır. Evrakların eksik olarak değerlendirmeye sunulması vize talebinin olumsuz sonuçlanmasına yol açabilmektedir. Temsilcilerimiz evrakları titizlikle inceleyerek talep edildiği şekilde değerlendirmeye sunulmasını sağlamaktadır.

    İşlemler sırasında şahsen bulunmanıza dair herhangi bir zorunluluğun söz konusu olmadığını hatırlatmak isteriz. Transit vize Pakistan ya da diğer ülkeler için yapacağınız diğer vize başvurularında tarafımız ile iletişimde kalarak şahsınız adına yapılan işlemlerin takibini rahatlıkla yapabilirsiniz. Pakistan vize işlemleri ile ilgili doğru ve güncel bilgilere ulaşmak konusunda bizi tercih ettiğiniz için teşekkürlerimizi sunarız.

    Pakistan transit vize 2021 başvuru şartları ile ilgili olarak ayrıca bilgi almak istediğiniz konuların bulunması halinde bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sürece dair merak ettiklerinizi sormak veya başvuru işlemlerini tarafımız desteği ile başlatmak için +90 (850) 460 17 52 numaralı telefon hattımızı kullanabilirsiniz. Temsilcilerimiz ile yüz yüze görüşmeyi talep etmeniz halinde ikamet bölgenize en yakın ofisimizi ziyaret edebilecek olduğunuzu hatırlatmak isteriz.

    Saygılarımızla
    Vize Merkezi

    Pakistan Transit Vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • E.Ç. 10 Ağu 2021, 16:36

    İyi günler, iyi çalışmalar öncelikle, Pakistan transit vize 2021 yılı başvuruları hakkında bilgi almak istiyorum. Sanırım bir seyahatim için bana gerekecek ve daha önce bu vize türüne başvuruda bulunmadım. Siz bu konuda başvuru sahiplerine yardımcı oluyor musunuz acaba yoksa şahsen başvuru yapılması gereken bir vize türü müdür? Teşekkürler, iyi günler.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 10 Ağu 2021, 16:39

    İyi günler, Pakistan üzerinden yapılacak uçuşlarda ayrıca bir vizeye sahip olma şartı seyahatin niteliğine göre değişiklik göstermektedir. Örneğin havaalanı sınırları içerisinden çıkış yapmayacak ve 24 saat içerisinde diğer uçuşunu başlatacak kişilerin Pakistan’a transit vize başvurusunda bulunmaları gerekmemektedir. Hali hazırda var olan evrakları ile aktarmalı uçuşlarını gerçekleştirebilmektedir.

    Transit vize Pakistan Konsolosluğu tarafından havaalanı sınırları içerisinden çıkış yapacak ya da aktarmalı uçuşu 24 saatten uzun bir süre sonra olacak yolculardan talep edilmektedir. Bu durumda seyahat öncesinde başvuru sahiplerinin talep edilen tüm geçiş izinlerine sahip olarak yola çıkmaları gerekmektedir. Kurumumuz başvuru işlemleri için gerekli desteği vererek sürecin şahsınız adına en doğru şekilde yapılabilmesi konusunda destek vermektedir.

    Seyahatinizin Pakistan’a transit vize gerektiriyor olması durumunda alanında uzman kadromuz ile görüşerek başvuru işlemlerinin şahsınız adına hızlı bir şekilde başlatılmasını sağlayabilirsiniz. Temsilcilerimiz gereken evraklar ve ücretler ile ilgili olarak güncel bilgileri tarafınız ile paylaşacaktır. Bu işlemler sırasında başvuru sahiplerinin şahsen bulunmalarına dair herhangi bir zorunluluğun söz konusu olmadığını hatırlatmak isteriz.

    Pakistan vizesi ile ilgili olarak ayrıca merak ettiklerinizi sormak ya da doğrudan kurumumuz desteği ile başvuru adımlarını atmak istemeniz halinde doğrudan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Alanında uzman kadromuz ile görüşme gerçekleştirmek için size en yakın ofisimizi ziyaret edebilir ya da 0212 970 02 73 numaralı telefonumuz üzerinden bize ulaşabilirsiniz.

    Kurumumuza yöneltmiş olduğunuz Pakistan Transit Vize 2021 yılı şartları ve başvuru işlemlerine dair sorunuzu cevaplamış bulunuyoruz. Süreçle ilgili olarak ayrıca bilgi almak istemeniz durumunda yukarıda belirtmiş olduğumuz iletişim kanallarımız üzerinden bizimle doğrudan iletişime geçebilirsiniz. Bilgi almak için kurumumuzu tercih etmenizden dolayı teşekkürlerimizi sunar ve iyi günler dileriz.

    Vize Merkezi

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp