Kanada Transit Vize 2021

Bilgi Sayfasına Dön
  • K.L. 15 Ara 2020, 11:24
    Merhabalar, Kanada transit vize 2021 yılı içinde almak istiyorum? Gideceğim ülke Meksika. Meksika vizesini sizin aracılığınız ile almıştım. En uygun fiyatlı aktarma Kanada üzerinden olduğunu yaptığım araştırmalar sonucu tespit ettim. Uçak biletini satın almam gerekir mi? Kanada transit vize sizin aracılığınız ile alabilir miyim?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 15 Ara 2020, 11:24

    Merhabalar,

    Kanada Büyükelçiliği Türk vatandaşlarının havayolu ile Kanada üzerinden yapacağı tüm aktarmalar için transit vize talep etmektedir. Genelde uzak ülkelere uçuşlarda sizin gibi birçok kişi detaylı uçak bileti fiyatı araştırması yapıyor. Sizin de bahsettiğiniz gibi özellikle aktarmalarda transit vize isteyen ülkelerin aktarmalarında uçak bilet fiyatları daha ucuz oluyor. Bu gibi durumlarda transit vize Kanada için yapacağınız masraf ve zaman kaybı olmasının dışında, talep ettiğiniz transit vize başvurunuzun ret olabilme riskini de düşünmeniz gerekir.

    Kanada Büyükelçiliği, Kanada’ya transit vize almak için yapılan başvuruların çoğuna ret vermektedir. Bu durumda hem uçak biletine ödediğiniz ücret heba olacak hem de uçuşu daha ucuz getirmek isterken farklı bir ülke üzerinden aktarma yapmak zorunda kalacaksınız bu da yeni bir uçak bileti almak, ekstra ücret ödemeniz demektir. Çünkü Kanada’ya transit vize verme şartlarının içinde seyahat edeceğiniz ülke adına satın alınmış biletinizin olması gerekir. Aynı zamanda almış olduğunuz Meksika vizesinin görselini de sunmanız gerekir.

    Transit vize Kanada başvurularını yapabilmeniz için Kanada Büyükelçiliği’nin sitesinin üzerinden başvuru sayfasında kendinize ait bir hesap açıp, bilgilerinizi doldurmanız gerekir. Aynı zamanda Kanada vize başvurularında doldurulması gereken formları da doldurup sisteme evraklarınızla birlikte yüklemeniz gerekir. 

    Parmak izi verebilmeniz için Kanada Büyükelçiliği size Biyometrik Talimatlar Mektubunuzu (BIL) gönderiyor. Bu Mektubu almadan randevu talebinde bulunmamanız gerekiyor. Randevunuzu aldığınız gün başvuru yaptığınız güncel pasaport, Biyometrik Talimatlar Mektubunuz mutlaka yanınızda olması gerekir. Transit vize başvurularının sonuçlanması genelde birkaç hafta içinde olabiliyor. Fakat bu işlem süreleri Covid salgını sebebiyle daha uzun sürebilmektedir.

    Kanada transit vize 2021 yılında yapılan değişiklikler hakkında detaylı bilgi almak için Kanada vize uzmanlarımıza 02129700563 telefon numaramızdan ulaşabilirsiniz.

    Vize Merkezi
    Yüksel ERDİN

    Kanada Transit vize 2021

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp