İsviçre vize başvuru ücreti 2020

Bilgi Sayfasına Dön
  • Y.U. 09 Nis 2020, 18:58
    İsviçre vize başvuru ücreti 2020 yılında ne kadar oldu? Başvuru dışında da bir ücret ödeniyor mu? İsviçre vizesi alınırken seyahat sağlık sigorta ücreti ne kadar ödeniyor? Vizemiz onaylandığında pasaportumuzu siz mi bize ulaştıracaksınız? Kendim başvurarak zaman ve para kaybetmek istemiyorum, sizden destek almak istiyorum. Size hizmet ve danışmanlık bedeli olarak ne kadar ödeme yapacağım?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 09 Nis 2020, 18:58

    Merhabalar,

    İsviçre vize başvurusu için İsviçre Konsolosluğu’na ve İsviçre Vize Başvuru Merkezi’ne ödenen iki farklı ödeme vardır. 

    İsviçre vize başvuru ücreti 2020’de Konsolosluğa ödenmesi gereken harç bedeli 80 € karşılığı yaklaşık 560 Türk Lirası olarak ödenmektedir. Yaptığınız ödeme Türk Lirası olduğu için kurda yüksek farklılıklar olduğunda ödenecek harç bedeli de değişiklik göstermektedir. Vize başvuru ücreti İsviçre harç bedeli çocukların yaşına göre de değişiklik göstermektedir. 6 yaşın altında olan çocuklar için harç bedeli ödenmez iken, 06-12 yaş arası çocuklar için vize harç bedeli 40 €  yani yaklaşık 280 Türk Lirası olmaktadır.

    İsviçre Vize Başvuru Merkezi ise çocuk ya da ebeveyn ayırımı olmaksızın, vize başvurusu için servis ücreti ve parmak izi bedeli olarak toplam 129 Türk Lirası almaktadır.  Başvurunuz ret ile sonuçlandığında Konsolosluğa ödediğiniz vize harcı bedeli ve İsviçre Vize Başvuru Merkezi’ne yaptığınız ödemeler iade edilmemektedir. Schengen vizesi alırken daha önce parmak izi vermiş olsanız bile başvuru merkezi işlem ücretini ödemeniz gerekmektedir. Vize başvuru ücreti İsviçre Konsolosluğu harç bedeli randevu günü başvuru merkezine servis bedeli ile birlikte ödenmektedir.

    Seyahat tarihiniz almış olduğunuz randevu tarihinden önce ve bu durumda vizenizin sonuçlanma süreci yetişmeyecek ise 198 Türk Lirası Premium ödemesi yaparak almış olduğunuz randevu tarihini öne alabilirsiniz.  

    Seyahat Sağlık Sigortanız 1 yıl olarak düzenlerseniz daha uzun süreli vize verilebilir. Seyahat Sağlık Sigortası fiyatı yaşa ve süreye göre değişiklik göstermektedir.

    İsviçre vize başvuru ücreti 2020 yılı değişiklikleri nelerdir?

    Vize ücreti daha önce 60 Euro iken 2020 de 80 Euro’ya çıkmıştır. Vize Merkezi ise verdiği danışmanlık hizmet bedellerin de değişiklik yapmamıştır. Sunmuş olduğunuz belgelerin içeriğinin İsviçre Konsolosluğu’nun istediği içerik olup olmadığının kontrolünü Vize Uzmanlarımız yapar, doldurulması gereken başvuru formunuz eksiksiz ve doğru olarak doldurulup, randevunuz alınır. İsviçre vize başvurusu için dilekçeleriniz İngilizce yazılması gerekir. Bu konuda da vize danışmanlarımız yardımcı olmaktadır. Aynı zaman da randevu günü başvurunuzun her aşamasında asist hizmet vermektedirler. Vizenizin sonuçlanıp sonuçlanmadığını İsviçre Vize Başvuru Merkezi’nden takip edip, çıkar çıkmaz size ulaştırılmaktadır. Bütün işlemler de yanınızda bulunan Vize Merkezi’nin hizmet ve danışmanlık güncel bedelini sitemizden öğrenebilirsiniz . Bunun dışında herhangi bir ücret talep edilmemektedir.  

    İsviçre vize başvuru ücreti 2020 hakkında size en yakın ofisimize gelerek ya da 0212 970 0559 telefon numaramızdan vize danışmanlarımıza ulaşarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

    Vize Merkezi

    Yüksel Erdin

    İsviçre vize başvuru ücreti 2020

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp