Fransa Vizesi 2023

Bilgi Sayfasına Dön
  • R. L 23 Eyl 2023, 12:09
    Merhaba Fransa vizesine 2023 yılında yeniden vize başvurusunda bulunmak istiyorum. Seyahatim turistik, daha önce Fransa'dan ve farklı bir Ülkeden 2018 yılında Schengen vizem vardır. Çalışıyorum, İstanbul’da ikamet ediyorum hizmetleriniz hakkında bilgi verir misiniz?
    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
  • Vize Merkezi 23 Eyl 2023, 12:10

    Merhaba, Öncelikle Vize Merkezini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Vize Merkezi olarak, vize başvurularınız için tüm Schengen Ülkelerine hizmet sunmaktayız. 2023 Fransa vizesi başvurusu için seyahatinize uygun evrak listesini ve aynı zamanda şu an ki mevcut olan statünüze uygun evrak listelerini tarafınıza ileterek, danışmanlık vermeye başlayabiliriz. Fransa vize başvurunuzu gerçekleştirebilmek için önce sizin adınıza Fransa vizesi için randevu alacağız ve daha sonra evraklarınızı hazırlamanız için size bildirimde bulunacağız. Fransa vize başvurusu için randevular ileri tarihe verilebilmesi söz konusu olabileceğinden dolayı gerekli evrakların güncelliği oldukça önemli olmaktadır.

    Vize Merkezi Fransa vize danışmanlık hizmetlerimizde; başvuru formu, geçici uçak rezervasyonu, seyahat sağlık sigortası, dilekçe örnekleri gibi birçok hizmetimiz bulunmaktadır. Daha önce geçerli olan parmak izi taraması konsolosluğa sizin tarafınızdan verildiyse, başvuru merkezinde bulunmanıza normal şartlarda gerek görülmüyordu. Ancak Fransa konsolosluğu güncel duyuru yapana kadar tüm başvuru sahiplerinin, yakın zamanda parmak izi vermiş olması da dahil, başvuru merkezine gelerek parmak izi verilmesini talep etmektedir.

    Fransa vize başvurularında bölge ayrımı vardır. İkametinizin İstanbul’da olması halinde bölge ayrımından dolayı başvurunuzun, İstanbul başvuru merkezinde yapılması uygun olmaktadır. Size iletilen 2023 Fransa vize başvurusu evrakları tarafımıza fiziki olarak paylaşmanız halinde evraklarınız kontrol edilecektedir. Turistik vize başvurularında çalışan kişilerden, şirketine ait birtakım evrakların sunulması zorunlu olmaktadır. Banka hesaplarınız gelirinizi beyan edeceğiniz için önemlidir. Seyahat sürenize bağlı banka hesabınızda bulunması gereken bakiyeyi temsilcileriniz tarafınıza iletecektir.

    2023 Fransa Vizesi Sonuçlanması Ne Kadar Sürer?

    Fransa vizesi 2023 işlem süreleri randevu tarihinizden sonra 15 iş günü gibi bir zaman dilimini kapsayabilmektedir. Bu süreler yoğun dönemlerde daha da uzayabilmektedir. Fransa vize Başvurunuzu seyahatinize 1.5 ay gibi bir süre önceden gerçekleştirmiş olmanız faydalı olacaktır. Temsilcilerimiz güncel başvuru sonuçlanma süresi istatistiğini sizinle paylaşacaktır.

    Fransa vize işlemleri için bizleri başvuru işlemlerinizi başlatabilmek için 0 216 391 16 16 telefonlardan veya [email protected] adresinden ulaşarak başlatabilirsiniz.

    Bu yorumu faydalı buldunuz mu ? Yanıt Ver
Bilgi Sayfasına Dön
Yorum Ekle

Soruya Yanıt Ver

Hızlı Erişim

Hemen Başvur

Hemen Başvur

Alanlarında uzman danışmanlarımız ile vize başvurularınızı hızlıca tamamlayın.

Whatsapp